tühh kaçırdım senii ....hepimiz çok şükür iyiyiz seni sormalı sen nasılsın yiğit paşa nasıllarr .Slm canlarımm... uzun zamandır yoktum.. birkaçgün önce sitede sorun vardı ondan giremedim... hepinizi çok özledim.. geçmişe bir göz atayım dedim ama ne mümkün yokluğumdan bu yana okadar çok sayfa ilerlemişki içinden çıkamadım.. inşallah hepiniz çok iyisinizidir... şansıma şimdi kimsecikler yok.. hepinizi kocaman öptüm.. Allaha emanet olun...
bu duygu eminim dünyanın en güzeliboshayallersmilebiz daha yaşamadık ama rüyalarımızda bile görünce hayalini bile kurunca bu kadar heyecan verici başka bir duygu yoktur bu dünyada herhalde .inşallah rabbim daha fazla aratmadan uğraştırmadın göndersin yavrucaklarımızı hiç kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasınn :Saruboceq:Merhaba herkeze! Kendi kanindan olan kendinden bir parca esine yada yakinlarimiza benzeyen kucucuk bir yavrucak onun kokusu onun gulusu onun sarilisi onun aglayisi ne kadar yorulsan bile buyuk mutluluklar icerisinde ona bakman sarilman bu duyguyu yasatan Rabbima sukur etmen bunlar nasil birseyler....Umit ile umitsizlik beraber yasiyorum..... Esimle beraber karar alip Allahim yardim et diye hayat yoluna devam ettigimiz dun gibiydi...Sene sonunan seneler gecivermis.....Allahima sukur yasiyorum saaglikliyiz diyorum ama eksik yasiyorum....Yarini dusunmek istemiyorum ama etrafimdaki insanlar sayesinde yikiliyorum.....
Hayat -bir yikilip bir kalakarak sukur ederek yola devam etmekmis.....
Mutsuz degilim sukur....Buyuk konusmaktan korkuyorum.Allahim buyuklugune inaniyorum.... Cocuk isteyen herkeze Allahim hayirli evlatlar nasip etsin!
tatlişler bugün terminim vardı biliyonuz gittim muayene oldum şükür temiz ve gayet düzgün dedi münüş için dönme kayma vs.yok dedi bi ton şey söledi tutunmama sebeplerini sıraladı peş peşe bön bön dinledim sadece şu cünleyi çekip aldım onca laf arasından dediki dr hanımcım "hekimler en az 2, 3 başarısızlık durumunda araştırmaya gidiyo" dedi mii dediiii tubi ne etti? gaza geldi eve dönünce tüp bebe merkezini aradım dedimki bana hazır olduğun zaman gel tekrar ayapalım dediniz ama ben çok endişeliyim herşey ii gidiyoken hatta %90 ikiz şansı vermişken neden olmadığına dair soru işaretlerii var kafamda dedim ve samimi olmak istiyorum dedim boş konuşup vaktinizi almak istemiyorum dedim son nefesime değil son kuruşuma kadar denerim ama dedim tüm lükslerimden vazgeçtiğim halde zor toparlayıp gelcem dedim onun için ben araştırma süresinin erkene alınmasını istiyorum dedim çünkü olmazsa 3.deneyemeyeceğim uzun bi süre dedim eğer olur derseniz devam edeyim deidm o da sağolsun sağ duyulu yaklaştı bilmemne loji testi istedi morfolojimiydi la unuttum ya CADIARZUneyse not aldım yazarım onu yaptırın eşinizle dedi bi sorun varsa onu takiben bilmemne profiline bakılır dedi azıcık rahatladım pzts o neyse vercez işte bakalıım hayırlısı
ak ulen aakkdiyor ve çıkıyorum
dün akşam gitti şükür olsun balım yaa valla kazasız belasız atlattık bakalım ama tocenin dedesi var şimdi bizde çok seviyo toceyi kalmak istedi tek başına ama bende severim kendi halinde varlığı yokluğu belli değil garibimin.sen ne ettin noldu net işi ayarttınmı komşularını
canım özeldendenmi yazmıştın görmedimm :uhm:bende herhalde almıycak sandım o yüzedende biir daha sormak istemedim .sende adresini yaz ozaman hemen yarın göndereyimm olumunekankayizsmilegördüm canım ellerin dert görmesin bitanem yazmıştım ama okumadın heralde hesap no nu istemiştim senden.... haamarat arkadaşım benim.. vereliniortak
bende ne zamandır giremiyorum .kendime boncuklara vermiştimm .şimdide paspaslara :))bu arda aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler nerdeyse 1 haftada doğru düzfün giremedim topiğe....
canım özeldendenmi yazmıştın görmedimm :uhm:bende herhalde almıycak sandım o yüzedende biir daha sormak istemedim .sende adresini yaz ozaman hemen yarın göndereyimm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?