Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tükkan kapanıyo ben o zaman geliyom anlaşılan yahu bi kişi de olsun geldiğimde anam in cin top oynuyo topicte

Merhaba herkeze! Kendi kanindan olan kendinden bir parca esine yada yakinlarimiza benzeyen kucucuk bir yavrucak onun kokusu onun gulusu onun sarilisi onun aglayisi ne kadar yorulsan bile buyuk mutluluklar icerisinde ona bakman sarilman bu duyguyu yasatan Rabbima sukur etmen bunlar nasil birseyler....Umit ile umitsizlik beraber yasiyorum..... Esimle beraber karar alip Allahim yardim et diye hayat yoluna devam ettigimiz dun gibiydi...Sene sonunan seneler gecivermis.....Allahima sukur yasiyorum saaglikliyiz diyorum ama eksik yasiyorum....Yarini dusunmek istemiyorum ama etrafimdaki insanlar sayesinde yikiliyorum.....

Hayat -bir yikilip bir kalakarak sukur ederek yola devam etmekmis.....

Mutsuz degilim sukur....Buyuk konusmaktan korkuyorum.Allahim buyuklugune inaniyorum.... Cocuk isteyen herkeze Allahim hayirli evlatlar nasip etsin!

Slm canlarımm... uzun zamandır yoktum.. birkaçgün önce sitede sorun vardı ondan giremedim... hepinizi çok özledim.. geçmişe bir göz atayım dedim ama ne mümkün yokluğumdan bu yana okadar çok sayfa ilerlemişki içinden çıkamadım.. inşallah hepiniz çok iyisinizidir... şansıma şimdi kimsecikler yok.. hepinizi kocaman öptüm.. Allaha emanet olun...

tühh kaçırdım senii ....hepimiz çok şükür iyiyiz seni sormalı sen nasılsın yiğit paşa nasıllarr .

bu duygu eminim dünyanın en güzeliboshayallersmilebiz daha yaşamadık ama rüyalarımızda bile görünce hayalini bile kurunca bu kadar heyecan verici başka bir duygu yoktur bu dünyada herhalde .inşallah rabbim daha fazla aratmadan uğraştırmadın göndersin yavrucaklarımızı hiç kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasınn :Saruboceq:
tubişim herşeyin normal olmasına sevindim canım zaten sende bir sorun yoktuki kendin çıkarıyordun sorunları..
canım genelde ilk negatif sonuçta bakmıyorlar neden tutunmadığına zaten tüp bebek %100 diye olacak bişey değil o yüzden ilk negatifte gerek duymuyorlar .gerçi bizim iki tedavimizde negatif sonuçlandı dr umuz gelin bakalım neden tutunmuyor bir araştıralım demediii .3. üncede şansınız daha yüksek diyip evimize gönderdilerr Allahın cezaları kötükedihüso
gözün aydın KANKA kaynana cadısı gitmişş :lepi:eee artık temel atma işlemine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz (vazelinsiz) :roflol:

ESRACIMMM iyi olduğuna sevindik tatlım biraz daha erken gelebilseymişiz karşılaşıcakmışız.. canım. oğluşunu benim için kokulu kokulu üp olar mu kendinize çok dikkat edin ALLAH a emanet olun.... Şeniz

MELİKEEEE (büyük) gözün aydın canım bundan sonrası sana düğün bayram olur inş.... artık rahat rahat bebiş çalışmalarına başlayabilirsin.....

geldim canım .albbüme yaptığım boncuk işinden masa örtümü eklemeye çalışıyordum ama becereemdim ..nasıl canım ne yapıyorsunn

TUBİŞİMM canım arkadaşım baenim anladığım kadarıyla dondurulmuşlarınla tekrar deniycen canım.. şansın bahtın açık olsun ve tüm güzellikler seninle olsun inş.. mevlam yüzünü güldürsün canım arkadaşım..... o doktor bozuntuları başta yapılması gereken tahlilleri ve filmleri sonradan yapıyolar geri zekalılar.. bizede 4 tane negatif sonucumuz var yaptırdıkları sadece ve sadece genetik testler o kadar başka yaptırdığı bişi yok... adamın aklı başına yeni geldi galiba eşime iğne önermesi baştan önerseydide bizi bu kadar uğraştırmasaydı..... kötükedihüso

gördüm canım ellerin dert görmesin bitanem yazmıştım ama okumadın heralde hesap no nu istemiştim senden.... haamarat arkadaşım benim.. vereliniortak

gördüm canım ellerin dert görmesin bitanem yazmıştım ama okumadın heralde hesap no nu istemiştim senden.... haamarat arkadaşım benim.. vereliniortak
canım özeldendenmi yazmıştın görmedimm :uhm:bende herhalde almıycak sandım o yüzedende biir daha sormak istemedim .sende adresini yaz ozaman hemen yarın göndereyimm olumunekankayizsmile

çok şükür iyiyim canım yani iyi olmaya çalışıyorum .. bu hafta o kadar yoğun ve üzücüydü benim için 2 cenazemiz bide hastamız vardı cenazelerimizin biri gömüldü biride bu gün memlekete gittiler kaynım falan orda gömülecek.. hastamızında 4 yerinden kolu kırılmıştı ameliyet oldu şimdi ev,nde çok şükür böle bi haftaydı yani... sen neler yaptın banyo örtüne başladın mı.. boshayallersmile

bu arda aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler nerdeyse 1 haftada doğru düzfün giremedim topiğe....

başınız saolsun canım ,hastanız içinde acil şifalar diliyorum ..gelince herşey üstüstse geliyo gerçekten ...

evet canım banyo takımına başladımm ama maalesef ipim yetmedi yyarım kaldıı paspaslarım ,aynı ipten bulabilecekmiyim bilmiyorumm .

canım özeldendenmi yazmıştın görmedimm :uhm:bende herhalde almıycak sandım o yüzedende biir daha sormak istemedim .sende adresini yaz ozaman hemen yarın göndereyimm olumunekankayizsmile

son mesajımı almadın demek evet çok beğendimi ve istediğimi yazmıştım.. sorma canım alacağım kıza sölemeeydim inan istemiyecektim ama sölemiş bulundum kız havalara uçtu inan hevesini kursağında bırakıcam diye üzülmüştüm ne yalan söleyim.. tama canım özeline yazrım okey sende banka hesabını tyaz olurmu bebişim... olumunekankayizsmile

boncuklardan sonra kıllı iplere sarılmış benim arkadaşım... canım inan hakkını helal olurmu dediğim gibi kendime değil o kızın çeyizine alıyom diye inan yoksa almazdım canım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…