Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ipin kağıdını atmadıysan üzerinde numarası yazıyodur . bulursun inş.. bitince bizede göster olurmu yerimseniben

boncuklardan sonra kıllı iplere sarılmış benim arkadaşım... canım inan hakkını helal olurmu dediğim gibi kendime değil o kızın çeyizine alıyom diye inan yoksa almazdım canım ....

ne yapayım boş durmak istemiyorumm bugün ipim kalmadı diye boş boş oturuyorum çok sıkılıyorum gerçekten ...canım helali hoş olsunn sende helal et hakkını şimdiden .hayrını görsün arkadaşınn

canım ipin kağıdını atmadıysan üzerinde numarası yazıyodur . bulursun inş.. bitince bizede göster olurmu yerimseniben
canım ben yumak halinde almadım kilo işi aldımm o yüzden ipin renk numaraı yok maalesef ,yarın senin örtüyü kargoya verdikten sonra çarşıda ne kadar iplikçi varsa bakacam umarım bulabilirimm ...bitirdiğim zaman tabikide gösterecm sizee .ben yaptım diye demiyorum ama çok şirin olmuşş :1closedeyes:

inşllh...rabbim isteyen herkese versin.o kadar güzel yazmışsın ki okurken çok duygulandım inan bende senle aynı şeyler düşünüyourm şuanda ağlıyorum ..bizimde olacak arkadaşım bi gün ama vaktı şimdi değil demek..

Maşşallahhhh nazar değmesin bizim topiğimizin anasına... canım sende ne cevherler varmış..... bulursun canım o ipliğin devamını bu aralar herkesin alinde ondan görüyorum canım vardır.... bende kısmetse çarşamba günü iğne oyası kursuna başlıycam... bu hafta tanışma yla geçer önümüzdeki haftada kısmetse başlarız çok heyecanlıyım canım.... bu aradada tecvitli kuran dersleride almaya devam ediyoruz.. saat 2 de başlıyo 4 gibi çıkıyoruz .. biraz biraz hızlanmaya başladım tecvitte çok şükür... sonrada mızraklı ilmihal öğreticek hocamız inş.... bana da çok iyi geliyo inan bu dersler hafta içi boş durmuyorum hem vakit geçiyo hemde fydalı şeyler öğreniyorum....

elif hoşgeldin canım........ kedersizim sultanım nerelere kayboldun..... bende çıkyım bari duş alıp giyinicem sonrada eşim le eminönü tarafına geçmeyi planlıyoruz ..... hapinize iyi tatiller......

bana hamaratlı diyorsun ama seninde benden eksik kalır yanın yok valla.hem kuran kursu ,hem iğne oyası kursu maşallahhh sanada ..gerçekten iyi geliyo bir uğraş olmadığı zaman insan hem sıkılıyo hemde bu bebek sorunumuzu daha çok takıyoruz kafamıza

elif hoşgeldin canım........ kedersizim sultanım nerelere kayboldun..... bende çıkyım bari duş alıp giyinicem sonrada eşim le eminönü tarafına geçmeyi planlıyoruz ..... hapinize iyi tatiller......

hoşbulduk..mrb..bugün pazar eminönü çok güzel olur çok severim orayı.iii eğlenceler

aminn canımm inşalahh
slm canım hoşgeldinn bizde seni çzledik quzumm bebeişi kokla yerimize Allah emanet olun tatlımm
tükkan kapanıyo ben o zaman geliyom anlaşılan yahu bi kişi de olsun geldiğimde anam in cin top oynuyo topicte

hee wallaha bea milleet keyiff yapıyo pazar pazarr
gerçi benimde çok güsel geçti annemler geldii dün akşammm yeni gittiler ayy nasıl boşaıverdi evv beaa

hamişler hadi bebeklerinize söleyin bakııııım
NİNNİLERİN MERDANESİ NİNNİ
ANNESİNİN BİR TANESİ
MİNİ MİNİ KIZIM NİNNİ
BENİM GÜZEL YAVRUM NİNNİNİNNİ DESEM NİHAL OLUR NİNNİ
AÇAR GÜLLER BAHAR OLUR
KIZIM UYUMAZSA NE HAL OLUR
ADI GÜZEL YAVRUM NİNNİ
NİNNİLERİN BENİ YAKAR NİNNİ
AĞZIN BAL DUDAĞIN ŞEKER
YAVRUM MİSLER GİBİ KOKAR
BENİM GÜZEL YAVRUM NİNNİ

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Elleri yaprak sarması;
kolları mimbar dolması;
ağzıda krem kutusu;
burnuda çin çin nohudu;
gözleri berber aynası;
kaşları katip kalemi;
tontini yavrum tontini;
al babası öp şunu...

FIŞ FIŞ KAYIKÇI
KAYIKÇININ KÜREĞİ
TIP TIP ATAR YÜREĞİ
AKŞAMA FİNCAN BÖREĞİ
YAVRUM YESİN BÜYÜSÜN
TIPIŞ TIPIŞ YÜÜRÜSÜN

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ben burdayım eliff .
niniler çok duygulandırdı benii
bizde kendi bebklerimize söylüyecekmiyiz bu ninilerdenn :gitme:

HOP HOPUN OLSUN OĞLUM
GÜL TOPUN OLSUN OĞLUM
SIRALI KAVAK DİBİNDE
TOYLUĞUN OLSUN OĞLUM

ATEM TUTEM MEN SENİ
ŞEKERE GATEM MEN SENİ
AKŞAM BABEN GELENDE
ÖNÜNE ATEM MEN SENİ

EV SÜPÜRE TOZ EDE
HAMAMA GİDER NAZ EDE
EL AYAĞI KİR İÇİNDE
YIKAMAM DİYE NAZ EDE

ATEM TUTEM MEN SENİ
ŞEKERE GATEM MEN SENİ
AKŞAM BABEN GELENDE
ÖNÜNE ATEM MEN SENİ

bu güzelmişşş (akşam baben gelende önüne atem ben seni) :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…