boncuklardan sonra kıllı iplere sarılmış benim arkadaşım... canım inan hakkını helal olurmu dediğim gibi kendime değil o kızın çeyizine alıyom diye inan yoksa almazdım canım ....
canım ben yumak halinde almadım kilo işi aldımm o yüzden ipin renk numaraı yok maalesef ,yarın senin örtüyü kargoya verdikten sonra çarşıda ne kadar iplikçi varsa bakacam umarım bulabilirimm ...bitirdiğim zaman tabikide gösterecm sizee .ben yaptım diye demiyorum ama çok şirin olmuşş :1closedeyes:canım ipin kağıdını atmadıysan üzerinde numarası yazıyodur . bulursun inş.. bitince bizede göster olurmu yerimseniben
Merhaba herkeze! Kendi kanindan olan kendinden bir parca esine yada yakinlarimiza benzeyen kucucuk bir yavrucak onun kokusu onun gulusu onun sarilisi onun aglayisi ne kadar yorulsan bile buyuk mutluluklar icerisinde ona bakman sarilman bu duyguyu yasatan Rabbima sukur etmen bunlar nasil birseyler....Umit ile umitsizlik beraber yasiyorum..... Esimle beraber karar alip Allahim yardim et diye hayat yoluna devam ettigimiz dun gibiydi...Sene sonunan seneler gecivermis.....Allahima sukur yasiyorum saaglikliyiz diyorum ama eksik yasiyorum....Yarini dusunmek istemiyorum ama etrafimdaki insanlar sayesinde yikiliyorum.....
Hayat -bir yikilip bir kalakarak sukur ederek yola devam etmekmis.....
Mutsuz degilim sukur....Buyuk konusmaktan korkuyorum.Allahim buyuklugune inaniyorum.... Cocuk isteyen herkeze Allahim hayirli evlatlar nasip etsin!
bana hamaratlı diyorsun ama seninde benden eksik kalır yanın yok valla.hem kuran kursu ,hem iğne oyası kursu maşallahhh sanada ..gerçekten iyi geliyo bir uğraş olmadığı zaman insan hem sıkılıyo hemde bu bebek sorunumuzu daha çok takıyoruz kafamızaMaşşallahhhh nazar değmesin bizim topiğimizin anasına... canım sende ne cevherler varmış..... bulursun canım o ipliğin devamını bu aralar herkesin alinde ondan görüyorum canım vardır.... bende kısmetse çarşamba günü iğne oyası kursuna başlıycam... bu hafta tanışma yla geçer önümüzdeki haftada kısmetse başlarız çok heyecanlıyım canım.... bu aradada tecvitli kuran dersleride almaya devam ediyoruz.. saat 2 de başlıyo 4 gibi çıkıyoruz .. biraz biraz hızlanmaya başladım tecvitte çok şükür... sonrada mızraklı ilmihal öğreticek hocamız inş.... bana da çok iyi geliyo inan bu dersler hafta içi boş durmuyorum hem vakit geçiyo hemde fydalı şeyler öğreniyorum....
tamam canım aldım mesajını .bende yazdımmsengözlerimebaksanabkedersizim canım mesajını cevapladım canım.... ben kaçtım kızlar sonra görüşürüz...
elif hoşgeldin canım........ kedersizim sultanım nerelere kayboldun..... bende çıkyım bari duş alıp giyinicem sonrada eşim le eminönü tarafına geçmeyi planlıyoruz ..... hapinize iyi tatiller......
aminn canımm inşalahhMerhaba herkeze! Kendi kanindan olan kendinden bir parca esine yada yakinlarimiza benzeyen kucucuk bir yavrucak onun kokusu onun gulusu onun sarilisi onun aglayisi ne kadar yorulsan bile buyuk mutluluklar icerisinde ona bakman sarilman bu duyguyu yasatan Rabbima sukur etmen bunlar nasil birseyler....Umit ile umitsizlik beraber yasiyorum..... Esimle beraber karar alip Allahim yardim et diye hayat yoluna devam ettigimiz dun gibiydi...Sene sonunan seneler gecivermis.....Allahima sukur yasiyorum saaglikliyiz diyorum ama eksik yasiyorum....Yarini dusunmek istemiyorum ama etrafimdaki insanlar sayesinde yikiliyorum.....
Hayat -bir yikilip bir kalakarak sukur ederek yola devam etmekmis.....
Mutsuz degilim sukur....Buyuk konusmaktan korkuyorum.Allahim buyuklugune inaniyorum.... Cocuk isteyen herkeze Allahim hayirli evlatlar nasip etsin!
slm canım hoşgeldinn bizde seni çzledik quzumm bebeişi kokla yerimize Allah emanet olun tatlımmSlm canlarımm... uzun zamandır yoktum.. birkaçgün önce sitede sorun vardı ondan giremedim... hepinizi çok özledim.. geçmişe bir göz atayım dedim ama ne mümkün yokluğumdan bu yana okadar çok sayfa ilerlemişki içinden çıkamadım.. inşallah hepiniz çok iyisinizidir... şansıma şimdi kimsecikler yok.. hepinizi kocaman öptüm.. Allaha emanet olun...
tükkan kapanıyo ben o zaman geliyom anlaşılan yahu bi kişi de olsun geldiğimde anam in cin top oynuyo topicte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?