Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anaaaaammmm yurcanım burdaymış şükür kavuşturana ayh bak nasıl sevindirik oldum ben şimdi ahanda ağlıcam sevinçten

çok sıkılıyorum ya valla ağlamaktanda gözlerim şişti offffffffff ewde yalnızım kafamda kurup kurup duygulanıorum

inşllh söyelcez tabi
bazen hiç olmayacak gibi içime bir his giriyo çok korkuyorum ya olmazsa ! bu özleme nasıl dayanırımm... başkalarının bebeğine, hamile kadınların karnına bakmaklamı geçecek hayatımm :sinifsinif: :sinifsinif:

başın sağolsun kankam benim ne zamandır yoktun zaten ben de yoktum ama farkettim tebi senin yokluğunu da rabbim sabır versin bitanem

ben napım ya 1 ay sonra eltim doğum yapacak ne gitmek istiorum ne de görmek hamile kaldığından beri görüşmemeye çalışıorum bildiğiniz gibi değil gitsem nispetleri hareketleri bebeğin kendisi çok kötü olcam gitmesem kıskandı gelmedi diecekler..

başkalarını görünce bende kötü oluorum kıskanmıorum ama bnm de olsa die imreniorum işte...zor ya çok zor iyice dayanamz oldum ben

olsun sen yine git dediğin gibi başka şeyler düşünmelerine izin verme üstüne düşeni yap ama seviyeni koru tabi

dayanamıyorum ama tabi mecbur gitcem gitmeyede 1 kere gitsem yetinseler 10 kere gidilir artık beklerler..her gün yanında olmamı bekler hastanede ben olcam yaında ...

kevok hoşgeldin canım .demek misafirlerin var kolay gelsin canım .

elif arkadaşla msnde konuşuyorum canım o yüzden sesiz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…