bazen hiç olmayacak gibi içime bir his giriyo çok korkuyorum ya olmazsa ! bu özleme nasıl dayanırımm... başkalarının bebeğine, hamile kadınların karnına bakmaklamı geçecek hayatımm :sinifsinif: :sinifsinif:inşllh söyelcez tabi
selam hanımlar ben geldim nasılsınız bakalım hımm elif varmış bir tek nbr elif
sen sevinçten ağla ben can sıkıntısındann .bugün acayip içlendimm :çok üzgünüm:anaaaaammmm yurcanım burdaymış şükür kavuşturana ayh bak nasıl sevindirik oldum ben şimdi ahanda ağlıcam sevinçten
çok şükür iyiyim canım yani iyi olmaya çalışıyorum .. bu hafta o kadar yoğun ve üzücüydü benim için 2 cenazemiz bide hastamız vardı cenazelerimizin biri gömüldü biride bu gün memlekete gittiler kaynım falan orda gömülecek.. hastamızında 4 yerinden kolu kırılmıştı ameliyet oldu şimdi ev,nde çok şükür böle bi haftaydı yani... sen neler yaptın banyo örtüne başladın mı.. boshayallersmile
Sana bebek diyemedim
Kalkıp meme veremedim
Nenni oğul oğul
Nenni yavru yavru
Nenni bebek bebek
Nenni balım oy
bunu sen istedinnn :gitme:
bunu dinliyelimde iyicene ağlayıp açılalım
BEBEK ÖZLEMİ - UMUDA DOĞRU (Sedat Yıldırım)
bazen hiç olmayacak gibi içime bir his giriyo çok korkuyorum ya olmazsa ! bu özleme nasıl dayanırımm... başkalarının bebeğine, hamile kadınların karnına bakmaklamı geçecek hayatımm :sinifsinif: :sinifsinif:
ben napım ya 1 ay sonra eltim doğum yapacak ne gitmek istiorum ne de görmek hamile kaldığından beri görüşmemeye çalışıorum bildiğiniz gibi değil gitsem nispetleri hareketleri bebeğin kendisi çok kötü olcam gitmesem kıskandı gelmedi diecekler..
maiberf sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?