iyiyim ya ne olsun tipik bir pazar günü azıcık kitap okudum stvye bakıyodum toce kızdı izleme etkileniyosun git neti aç kkya bak didi bende tink geldim hemen buraya
kevok hoşgeldin canım .demek misafirlerin var kolay gelsin canım .
elif arkadaşla msnde konuşuyorum canım o yüzden sesiz kaldım
dayanamıyorum ama tabi mecbur gitcem gitmeyede 1 kere gitsem yetinseler 10 kere gidilir artık beklerler..her gün yanında olmamı bekler hastanede ben olcam yaında ...
allah allah yokmu anası kardeşi falan niye sen duruyon başında,gidilir tamam ama herşeyin bi sınırı var iş güç çıkar bahane bul sürekli gitme ya iyice moralin bozulur sonra
sen ankarada hangi doktora gidiosun
he valla anlamazlar işte 1kere gitsem gelmedi olur adım 10 kere gitcen hatta bebeğinhastane çıkışında banyosunda vırtında zırtında herşeyinde yanlarında olcan bi anlasalar halimi üstelik eltimin 3.bebeği bi görsen sanırsın ilk bebeği....
bende son aşılamamı gazi hastanesinde yaptırdım olmadı şimdi de bıraktım
ankarada mı sen yurt dışında değilmisin burda mı gittin drya ne yaptılar peki
ben bir kez gittim rahim filmi falan filan yaprılar normal dediler bekleyin dediler bekliyoruz hala bakalım sabrım nereye kadar yetecek
hamişler hadi bebeklerinize söleyin bakııııım
NİNNİLERİN MERDANESİ NİNNİ
ANNESİNİN BİR TANESİ
MİNİ MİNİ KIZIM NİNNİ
BENİM GÜZEL YAVRUM NİNNİNİNNİ DESEM NİHAL OLUR NİNNİ
AÇAR GÜLLER BAHAR OLUR
KIZIM UYUMAZSA NE HAL OLUR
ADI GÜZEL YAVRUM NİNNİ
NİNNİLERİN BENİ YAKAR NİNNİ
AĞZIN BAL DUDAĞIN ŞEKER
YAVRUM MİSLER GİBİ KOKAR
BENİM GÜZEL YAVRUM NİNNİ
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Dandini dandini danalı bebek
mini mini elleri kınalı bebek
annesi babası çok sever
uyur büyür nazlı bebek
yaff kendine eziyet ediyosun canım yapma böle lütfenn inşalahh söyleyeceğin günlerde gelecekk sabır be canımmElleri yaprak sarması;
kolları mimbar dolması;
ağzıda krem kutusu;
burnuda çin çin nohudu;
gözleri berber aynası;
kaşları katip kalemi;
tontini yavrum tontini;
al babası öp şunu...
gardaşım benimm söylüceksiniz bitanemm Rabbim sizede nasib edecekk inşalahhben burdayım eliff .
niniler çok duygulandırdı benii
bizde kendi bebklerimize söylüyecekmiyiz bu ninilerdenn :gitme:
canım ya kendine kafanı dağıtacak uğraşlar bul tamam kolay değil aklından atamıyosubn ama beynini başka şeylerle yorçok sıkılıyorum ya valla ağlamaktanda gözlerim şişti offffffffff ewde yalnızım kafamda kurup kurup duygulanıorum
az kladı bebemmmm olacakk Rabbimin izniyle bende öle diyodum bak çok şkür beklemediğimiz andaa olduuben bir kez gittim rahim filmi falan filan yaprılar normal dediler bekleyin dediler bekliyoruz hala bakalım sabrım nereye kadar yetecek
ven har gelmiş hoşgelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?