Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kısss erdin mi yoksam kanguru nası duydun sesimi bakim,nasıl oldun küçük bey semiriyomu içinde annişini yoruyo mu,ben napıyım toce maç izlemeye gitti bende malum görev başındayım ama kimse yoktu az daha çıkacaktım sen yettin kuzucum

he walla kıs bulaşık bitti buraya attım kendimii evett datlum hisediyorum artık ama kaç gündür kasılama varr pıtımda normalmiş çok şükürr
benim kociş te işte annemler vardı dün gece geldiler bugün gittilie nasıl özlemişim yahuuu

Yaff artıkk şu mangaldann gına geldii bea walla 3 gündür arka arkaya yakıyolarr mahallede anamm kokosu bütün bizim evdeee

kız etmem mi herkesi merak ediyom amma seni bi başka çünküm yanı şeherdeyiz ya o yüzden.ayyy miden bulanıyordur kokudan,canın çekmesin söle toceye yaksın hemen mangalı haha

kız etmem mi herkesi merak ediyom amma seni bi başka çünküm yanı şeherdeyiz ya o yüzden.ayyy miden bulanıyordur kokudan,canın çekmesin söle toceye yaksın hemen mangalı haha

datlımm face varmıı kendimii gösteriyimmm hemenn
ayy yok mide bulanmıyoda çok güsell koktuu beaa bende napımm tavada yaparımmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…