Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hemmm bizim face ile ilgili ufak sürtüşme oldu toceyle de ben face cahili karıştımşım biraz o sebeten sabıkalıyım elleşmiyom hiç

hemmm bizim face ile ilgili ufak sürtüşme oldu toceyle de ben face cahili karıştımşım biraz o sebeten sabıkalıyım elleşmiyom hiç

hee benimde yokk kıs zatii faceim görümceminkinden gözterecektimm bi ara bizde sürtüştükk faceden dolayıı yane bende sabıkalıyımm

Kaynanam aradıı acayipp iyiydi beaa gübahını almışım kadınınn arayıp sormuyoo die kırılıyodumm

oyy yisinler seniii miniş diyorumda valla minişsin bide miniş taşıyosun maşallah kuzum benim ne güzel suratın var öle nem nem beğendim seni hadş hadi

oyy yisinler seniii miniş diyorumda valla minişsin bide miniş taşıyosun maşallah kuzum benim ne güzel suratın var öle nem nem beğendim seni hadş hadi

saol bebemm seninn şirinliğinn o quzummmm
sende taşıcann inşalahh o minişiiii dudağına krem neym sürr kısss uçuk neym olmasınn

ayh bende tel geldi ona baktım kuzum ihma ettim sanma emi,haydi bende kaçar yorma çok kendini hem gece gece ne süpürgesi beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…