kızlar sizin iinizin adıda melike değilmi...bir dilek tutayım bari...aranızda kaldımmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ebett quzuuu tut tut inşalahh kabull olurrropuyorumnanaktan
iyiyim canım cuma günün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum...çok şükür atlattım günü..paralarıda aldımmmmm....
ayh dudakım uçukluyo kalibaaa hemen buz koyayım kısss kanguru senden sebep mi
hahaayttt yok uçukum falan havaya gireyim deme
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bugün bizim evlilik yıldönümümüzzzzzzzzzzzzz
6. senemize girdikkkkkkkkkkkkkk...rabbim daha nice senelere eşimle çocuklarımla ve tüm sevdiklerimle geçirmeyi nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...
canlarım düşen bebeğim dursaydı şimdik akşamda sabahta doğurmuş olacaktım eşime hediyelerin en güzelini verecektim...rabbim nasip etmedi.......inşallah bidahaki seneye eşimle yavrumla beraber kutlarım...inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
ayh topic kafayı yedi zaman kavramını yitirdi dur bulıta merahaba demeden gitmiyim dedim nassın yavrus paralanmışın he ankaraya gel bak burda çok güzel para yeniyo dimi miniş
çok kötüsünn bebekimm yaaaa senağlamasenağlamasenağlama
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bugün bizim evlilik yıldönümümüzzzzzzzzzzzzz
6. senemize girdikkkkkkkkkkkkkk...rabbim daha nice senelere eşimle çocuklarımla ve tüm sevdiklerimle geçirmeyi nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...
canlarım düşen bebeğim dursaydı şimdik akşamda sabahta doğurmuş olacaktım eşime hediyelerin en güzelini verecektim...rabbim nasip etmedi.......inşallah bidahaki seneye eşimle yavrumla beraber kutlarım...inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
ederim bitanemm ne demekk isminizle ediyorum tabii abdestli ediyim bidenemm şu an abdestim yok namazdan sonra secdede ediyim quzum Rabbim kabul etsinn inşalahhMelikem senden şimdik bir dua isteyeceğim...elini minik meleğinin üstüne karnına koy rabbimden önce diğer arkadaşlarım sonrada arkadaşın ümmühan için bebek iste...kulun kula duası kabul olurmuş....adımı söyleyerek dua edersen sevinirim...bitanem....
kıs ben güselliktenn uçuklaın demedimm ki quzuuuuu korkarsın anlamında dimiştim amaniye kötü olucam yaa allah allah sen tocenin dudağını uçuklat banane hem ben erkeklerden hoşlanıyorum cicim sana niye uçuklasın dudakım kaydirigubbakcemile3
kuzum hayırlı olsuuun nice senelere bir yastıkta sağlıkla innşallah boy boy veletler ve kısçelerle innnşallah karamsarlık yok kanguru bi yımırtlasın bize elverecek sonra çorap söküğü gibi kuluçkaya bağlıycaz bizde innşallah üzme tatlı canını
haydin güzeller ben kaçar toce gelir birazdan bi çay koyayım beyime öperim ikinizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?