Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar sizin iinizin adıda melike değilmi...bir dilek tutayım bari...aranızda kaldımmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım cuma günün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum...çok şükür atlattım günü..paralarıda aldımmmmm....

ayh dudakım uçukluyo kalibaaa hemen buz koyayım kısss kanguru senden sebep mi
hahaayttt yok uçukum falan havaya gireyim deme

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bugün bizim evlilik yıldönümümüzzzzzzzzzzzzz

6. senemize girdikkkkkkkkkkkkkk...rabbim daha nice senelere eşimle çocuklarımla ve tüm sevdiklerimle geçirmeyi nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...

canlarım düşen bebeğim dursaydı şimdik akşamda sabahta doğurmuş olacaktım eşime hediyelerin en güzelini verecektim...rabbim nasip etmedi.......inşallah bidahaki seneye eşimle yavrumla beraber kutlarım...inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

ayh topic kafayı yedi zaman kavramını yitirdi dur bulıta merahaba demeden gitmiyim dedim nassın yavrus paralanmışın he ankaraya gel bak burda çok güzel para yeniyo dimi miniş

ayy canım benimm tebrik ederimm inşallah seneye bebişlerinle mutlşu yuvanda kutlarsınız canım yaa inşalahh o hediyeyi en kısa zamanda verecenn quzum benimm

ayh topic kafayı yedi zaman kavramını yitirdi dur bulıta merahaba demeden gitmiyim dedim nassın yavrus paralanmışın he ankaraya gel bak burda çok güzel para yeniyo dimi miniş

aynen bebekimmm hemideee acayip güsel yeniliyoo biz karşılarız bulutcumm senii

Melikem senden şimdik bir dua isteyeceğim...elini minik meleğinin üstüne karnına koy rabbimden önce diğer arkadaşlarım sonrada arkadaşın ümmühan için bebek iste...kulun kula duası kabul olurmuş....adımı söyleyerek dua edersen sevinirim...bitanem....

çok kötüsünn bebekimm yaaaa senağlamasenağlamasenağlama

niye kötü olucam yaa allah allah sen tocenin dudağını uçuklat banane hem ben erkeklerden hoşlanıyorum cicim sana niye uçuklasın dudakım kaydirigubbakcemile3

kuzum hayırlı olsuuun nice senelere bir yastıkta sağlıkla innşallah boy boy veletler ve kısçelerle innnşallah karamsarlık yok kanguru bi yımırtlasın bize elverecek sonra çorap söküğü gibi kuluçkaya bağlıycaz bizde innşallah üzme tatlı canını

ederim bitanemm ne demekk isminizle ediyorum tabii abdestli ediyim bidenemm şu an abdestim yok namazdan sonra secdede ediyim quzum Rabbim kabul etsinn inşalahh
kıs ben güselliktenn uçuklaın demedimm ki quzuuuuu korkarsın anlamında dimiştim ama

Ah maiberfim canım önümüz kurban bayramı eşimle onun için niyetlendik..memlekete gitmeyi düşünüyoruz..kaynanamların yanına..ee git gel kurban parası ancak yeter...yaniiiek bir harcama düşünmüyoruz...

neyse bende kaçarr şekerlerrr işleri hallediyimm çok öptümm sizii görüşürüzz hayırlı akşamalrr bulutumm kıss senn de gitt kocişinle ilgilenn bugün en güsell gününüzzz kıss

BUGÜN YILDÖNÜMÜZZZZZZ

YİNE geçti birsene..akıp gitti günler...acısıyla tatlısıyla....özlemleriyle..hasretleriyle....
yuvamızda yokluğunla..minik meleğim....isterdimki bu gece sende babanla annenin yanında olsaydın...onların mutluluğuna mutluluk katsaydın....ama yoksun.....inanıyorumki rabbim kurdurduğu bu yuvaya minik meleklerinide nasip edecek...inşallahhhhhhhhh

RABBİM bu gece bana bir melek göndersen dile benden 3 dilek deses...
ilk dileğim rabbimin rızasıyla kurduğum yuvamda bir ömür boyu hayırlı sağlıklı iman dolu mutlu günler geçirmek eşimle...
ikinci dileğim rabbimden yuvama hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarımın olması...tez vakitte..inşallahhhhh
üçüncü dileğimde eşimle çocuklarımla beraber kimselere muhtaç olmadan istediğimiz gibi bir yaşam sürdürmek...sağlıklı huzurlu....inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

geriye dönüp bakıyorum..ben neler yaşamışım diyorum bu gencecik yaşımda...hayat bana neler öğretti...sanki ömrümden günleri alıp gitti....biliyorumki bunlar rabbimden geldi...her şerde bir hayır...vardır...hayır bildiklerimizdede şer...rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. bu yaşadıklarım bana daha güçlü olmayı öğretti...bazı şeylerin ne kadar kıymetli olduğunu...

ALLAH' IM SANA EL AÇTIM SENİN KAPINA HUZURUNA GELDİM...SEN KULLARINI AFFEDERSİN..BAĞIŞLARSIN...BİZLERİ BAĞIŞLA...GÜNAHLARIMIZI HATALARIMIZI AFFET....BİZLERİN DUALARINI DUSI KABUL OLAN KULLARIN ARASINDA OLMAYI NASİP ET...Kİ...DUAMIZ DİLEĞİMİZ GERÇEKLEŞSİN ....SENİN RIZANLA KURDUĞUM YUVAMDA EŞİMLE ÇOCUKLARIMLA GÜZEL GÜNLER GEÇİRMEYİ NASİP ET...AMİNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…