Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dünürüm hoş geldin....ahhhhhh canım bu gün yine bir duygusallık çöktü üzerime göz yaşlarıma hakim olamıyorum....

dünürüm öncelikle ettiğin dualara içtennn aminnnnnnnnnnnnnnnn diyorumm

bugün evlilik yıldönümünüz Allah bir ömür boyu mutlu ,mesut,huzurlu ve sağlıklı seneler versin size .en kısa zamanda özlemini çektiğin bebişini önce karnına sonra kucağına versin Rabbimm .seneye bugününüzü bebeğinizle beraber kutlarsaınız inşallaj

dünürüm hoş geldin....ahhhhhh canım bu gün yine bir duygusallık çöktü üzerime göz yaşlarıma hakim olamıyorum....
benim senden eksik kalır yanımmı var sanki dünür..bende senin gibiyim kendimle beraber bu akşam eşimide ağlattımm mafoldumben

ii akşamlar ....valla havadan mı sudan mı bugün bende akşam 5 e kadar felan ağladım çok kötüydüm sonra eşimle dışarı çıktık yeni geldik biraz açıldım gibiydi ama yine bi tuhafım..

ii akşamlar ....valla havadan mı sudan mı bugün bende akşam 5 e kadar felan ağladım çok kötüydüm sonra eşimle dışarı çıktık yeni geldik biraz açıldım gibiydi ama yine bi tuhafım..
bugün hepimizde var bişeyler ...inşallah bu ağlamalarımız yakında sevinç gözyaşlarına dönüşürrr:gitme:

ağzına yüreğine sağlık canım...inşallah hepimiz..sadece ben değil...biliyorumki bu özlemi hasreti çekmek çok zor...biran önce hayırlısıyla sağlıkla yavrularımıza kavuşalım....rabbim nasip edermi acaba..bende görürmüyüm..eşimle çocuklarımla beraber kutladığımız günleri...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bugünkü duygusallığını çok iyi anlatmışsın...inşallah bebeğinle seneye beraber kutlayacaksınız bizede burdan anlatacak resimlerini paylaşacaksın inşllh rabbim büyük.. eşinle cocuğunla-çocuklarınla daha mutlu güzel ewlilik yıldönümlerinz olsun

kıslarrr aglama demeyınn sakınnn cigerımm yanıyoo ama aglıyamıyorumm eltimm geldii gözümm onun karnındaa kaynanam gitmedikii haykırarakk aglayayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kıslarrr aglama demeyınn sakınnn cigerımm yanıyoo ama aglıyamıyorumm eltimm geldii gözümm onun karnındaa kaynanam gitmedikii haykırarakk aglayayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
offf fatoş seni şuanda gerçekten çok iyi anlıyorum benimde eltim hamile kalınca senin gibiydim kaçamak gözlerle hep bakadım karnınaa :sinifsinif:

kızlar ben çkayım en iyisi.. eşimide kendimle çok üzdüm biraz moral vereyimm
iyi akşamlarr

offf fatoş seni şuanda gerçekten çok iyi anlıyorum benimde eltim hamile kalınca senin gibiydim kaçamak gözlerle hep bakadım karnınaa :sinifsinif:

evettt vee yaa kısınn nee suçuu varr ama benimdee elimden gelen bişeyy yokk sadece kendimee ediyorumm içimm nasıl yanıyooo bitekk sizz anlarsınızzzzzzzzzzzzzzmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlama

kızlar bugece hepimiz duygusalız anlaşıldı..
kızlar dün akşam misafir geldi....onlarında 2 yaşında çok tatlı maşallahh bir oğulları vardı...eşim onunla ilgileniyordu yanlarından geçtim ...eşimin ağzından o an çocuğu OĞLUMMMMMMMMM deyişini duydum...o an dünya sanki başıma yıkıldı...içimden bağırarak ağlayasım..mutfağa gittim bacaklarımın dermanı kesildi..elim kolum tutmaz oldu...isterdimki o an bizim yavrumuz olsun onau öyle sevsin...kızlar okadar doluyumki...anlatacak kelime bulamıyorum...sizler benim duygularımı anlarsınız....şuanki....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama mafoldumben mafoldumben

ah canım ya bnm de eltim hamile üstelik 3.çocuğuna asla kıskanmıorum ama bi görsen sanırsın ilk bebeği o kadar kasım kasım kasılıor beni sinir ediyor 1 ay sonra doğumu var napcam valla sıkıntısı çöktü gitsen bi dert gitmesen bin dert...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…