biraz geç oldu ama geldimm sempatiksalakcinniyok kıs nosu yokki bebemmm ne bilim içimden öle geldii belkim gelirr
dünürüm öncelikle ettiğin dualara içtennn aminnnnnnnnnnnnnnnn diyorummBUGÜN YILDÖNÜMÜZZZZZZ
YİNE geçti birsene..akıp gitti günler...acısıyla tatlısıyla....özlemleriyle..hasretleriyle....
yuvamızda yokluğunla..minik meleğim....isterdimki bu gece sende babanla annenin yanında olsaydın...onların mutluluğuna mutluluk katsaydın....ama yoksun.....inanıyorumki rabbim kurdurduğu bu yuvaya minik meleklerinide nasip edecek...inşallahhhhhhhhh
RABBİM bu gece bana bir melek göndersen dile benden 3 dilek deses...
ilk dileğim rabbimin rızasıyla kurduğum yuvamda bir ömür boyu hayırlı sağlıklı iman dolu mutlu günler geçirmek eşimle...
ikinci dileğim rabbimden yuvama hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarımın olması...tez vakitte..inşallahhhhh
üçüncü dileğimde eşimle çocuklarımla beraber kimselere muhtaç olmadan istediğimiz gibi bir yaşam sürdürmek...sağlıklı huzurlu....inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
geriye dönüp bakıyorum..ben neler yaşamışım diyorum bu gencecik yaşımda...hayat bana neler öğretti...sanki ömrümden günleri alıp gitti....biliyorumki bunlar rabbimden geldi...her şerde bir hayır...vardır...hayır bildiklerimizdede şer...rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. bu yaşadıklarım bana daha güçlü olmayı öğretti...bazı şeylerin ne kadar kıymetli olduğunu...
ALLAH' IM SANA EL AÇTIM SENİN KAPINA HUZURUNA GELDİM...SEN KULLARINI AFFEDERSİN..BAĞIŞLARSIN...BİZLERİ BAĞIŞLA...GÜNAHLARIMIZI HATALARIMIZI AFFET....BİZLERİN DUALARINI DUSI KABUL OLAN KULLARIN ARASINDA OLMAYI NASİP ET...Kİ...DUAMIZ DİLEĞİMİZ GERÇEKLEŞSİN ....SENİN RIZANLA KURDUĞUM YUVAMDA EŞİMLE ÇOCUKLARIMLA GÜZEL GÜNLER GEÇİRMEYİ NASİP ET...AMİNNNNNNNNNNNN
benim senden eksik kalır yanımmı var sanki dünür..bende senin gibiyim kendimle beraber bu akşam eşimide ağlattımm mafoldumbendünürüm hoş geldin....ahhhhhh canım bu gün yine bir duygusallık çöktü üzerime göz yaşlarıma hakim olamıyorum....
dünürüm hoş geldin....ahhhhhh canım bu gün yine bir duygusallık çöktü üzerime göz yaşlarıma hakim olamıyorum....
bugün hepimizde var bişeyler ...inşallah bu ağlamalarımız yakında sevinç gözyaşlarına dönüşürrr:gitme:ii akşamlar ....valla havadan mı sudan mı bugün bende akşam 5 e kadar felan ağladım çok kötüydüm sonra eşimle dışarı çıktık yeni geldik biraz açıldım gibiydi ama yine bi tuhafım..
hoşgeldin fatoşbenn geldımmm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BUGÜN YILDÖNÜMÜZZZZZZ
YİNE geçti birsene..akıp gitti günler...acısıyla tatlısıyla....özlemleriyle..hasretleriyle....
yuvamızda yokluğunla..minik meleğim....isterdimki bu gece sende babanla annenin yanında olsaydın...onların mutluluğuna mutluluk katsaydın....ama yoksun.....inanıyorumki rabbim kurdurduğu bu yuvaya minik meleklerinide nasip edecek...inşallahhhhhhhhh
RABBİM bu gece bana bir melek göndersen dile benden 3 dilek deses...
ilk dileğim rabbimin rızasıyla kurduğum yuvamda bir ömür boyu hayırlı sağlıklı iman dolu mutlu günler geçirmek eşimle...
ikinci dileğim rabbimden yuvama hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarımın olması...tez vakitte..inşallahhhhh
üçüncü dileğimde eşimle çocuklarımla beraber kimselere muhtaç olmadan istediğimiz gibi bir yaşam sürdürmek...sağlıklı huzurlu....inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
geriye dönüp bakıyorum..ben neler yaşamışım diyorum bu gencecik yaşımda...hayat bana neler öğretti...sanki ömrümden günleri alıp gitti....biliyorumki bunlar rabbimden geldi...her şerde bir hayır...vardır...hayır bildiklerimizdede şer...rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. bu yaşadıklarım bana daha güçlü olmayı öğretti...bazı şeylerin ne kadar kıymetli olduğunu...
ALLAH' IM SANA EL AÇTIM SENİN KAPINA HUZURUNA GELDİM...SEN KULLARINI AFFEDERSİN..BAĞIŞLARSIN...BİZLERİ BAĞIŞLA...GÜNAHLARIMIZI HATALARIMIZI AFFET....BİZLERİN DUALARINI DUSI KABUL OLAN KULLARIN ARASINDA OLMAYI NASİP ET...Kİ...DUAMIZ DİLEĞİMİZ GERÇEKLEŞSİN ....SENİN RIZANLA KURDUĞUM YUVAMDA EŞİMLE ÇOCUKLARIMLA GÜZEL GÜNLER GEÇİRMEYİ NASİP ET...AMİNNNNNNNNNNNN
offf fatoş seni şuanda gerçekten çok iyi anlıyorum benimde eltim hamile kalınca senin gibiydim kaçamak gözlerle hep bakadım karnınaa :sinifsinif:kıslarrr aglama demeyınn sakınnn cigerımm yanıyoo ama aglıyamıyorumm eltimm geldii gözümm onun karnındaa kaynanam gitmedikii haykırarakk aglayayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnmm evet aglıyamıyorumm ama içimm yanıyoooo çünkü yalnızz degilimm içim yanıyoo yüzüm gülüyooohoşgeldin fatoş
sende ağlamıyorsun dimi :a015:
fatoş canım hoş geldinnnnnnnnn...
offf fatoş seni şuanda gerçekten çok iyi anlıyorum benimde eltim hamile kalınca senin gibiydim kaçamak gözlerle hep bakadım karnınaa :sinifsinif:
kızlar ben çkayım en iyisi.. eşimide kendimle çok üzdüm biraz moral vereyimm
iyi akşamlarr
kıslarrr aglama demeyınn sakınnn cigerımm yanıyoo ama aglıyamıyorumm eltimm geldii gözümm onun karnındaa kaynanam gitmedikii haykırarakk aglayayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?