Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ahhhh kızlar benden 2 sene sonra evlenen eltim şuan 2. bebeğine hamile...bende kıskanmıyorum asla...ama insanın ne yapsan içi acıyor....sen bir taneyi bulamazken başkalrı..kaçıncılara hamile...rabbim herkese hayırlısını versin...

dünürüm bencede gitmeeeeeeeeeeee..

cnmm boşverr yaa varyaa kendımı koyverıyorumm sonu hayrolaaaaaaaaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende çıkayım çok başım ağrıyor bide eşimle ilgileneyim accık ...iiiiii akşamlar herkese yarın iyi haberler duymak ümüdiyle......

kıslarrr aglama demeyınn sakınnn cigerımm yanıyoo ama aglıyamıyorumm eltimm geldii gözümm onun karnındaa kaynanam gitmedikii haykırarakk aglayayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benimm yaa bende öleydimmm görümcem hamşileydi sürekli 3 yıllık evliydi 3. ye hamileydii ama bende tık yoktuu 3. düştü ama her sene bi tane doğurduu
canım o günlerde gelecekk kendi yavrunuzu oğlum die sevdiğiniz günler gelecek bitanem yaa
benim senden eksik kalır yanımmı var sanki dünür..bende senin gibiyim kendimle beraber bu akşam eşimide ağlattımm mafoldumben
aplamm yapmayın nolur çok zor elde değil ama işte sizde eşinizde mafoluyosunuzz bitecek bu hasrett
bugün hepimizde var bişeyler ...inşallah bu ağlamalarımız yakında sevinç gözyaşlarına dönüşürrr:gitme:
aminn inşalahh quzuummm
aminnnnn canımm aminnnnnnnnn inşalahhhhhhhhhh
biraz geç oldu ama geldimm sempatiksalakcinni
bu arad resimlerini koymuşsun albüme neden sşldin ya bakardık bizde
yeni resimlerinimi ekledin ?göbüşün çıkmışmı ?

bakk ben didimm içime doğuyo gelecekk diee biz gitmişiz sen gelmişsinnn
sildim bebemm gıı kociş kızarr diee koyarım bidenemm çıktıı göbüşş ama popo daha büyükkk:))

yaff yarın sonuç gününmdü ama yarın eşimme mesai yazmışlar gidemicem çarşambaya kaldııııı affffffff

gardaşım o zaman çarşambayı bekle acelesi yok sonuçte dimi? eşinle beraber gitmeniz daha güzel olur :)

ben düne göre biraz daha iyim canım saol .sen nasılsınn .ipeği merak etmişsin aslında bende çok merak ediyorum bugün arasammı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…