ah canım ya bnm de eltim hamile üstelik 3.çocuğuna asla kıskanmıorum ama bi görsen sanırsın ilk bebeği o kadar kasım kasım kasılıor beni sinir ediyor 1 ay sonra doğumu var napcam valla sıkıntısı çöktü gitsen bi dert gitmesen bin dert...
neyse kızlar bende çıkayım..herkeslere hayırlı akşamlar...
canım benimm yaa bende öleydimmm görümcem hamşileydi sürekli 3 yıllık evliydi 3. ye hamileydii ama bende tık yoktuu 3. düştü ama her sene bi tane doğurduukıslarrr aglama demeyınn sakınnn cigerımm yanıyoo ama aglıyamıyorumm eltimm geldii gözümm onun karnındaa kaynanam gitmedikii haykırarakk aglayayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım o günlerde gelecekk kendi yavrunuzu oğlum die sevdiğiniz günler gelecek bitanem yaakızlar bugece hepimiz duygusalız anlaşıldı..
kızlar dün akşam misafir geldi....onlarında 2 yaşında çok tatlı maşallahh bir oğulları vardı...eşim onunla ilgileniyordu yanlarından geçtim ...eşimin ağzından o an çocuğu OĞLUMMMMMMMMM deyişini duydum...o an dünya sanki başıma yıkıldı...içimden bağırarak ağlayasım..mutfağa gittim bacaklarımın dermanı kesildi..elim kolum tutmaz oldu...isterdimki o an bizim yavrumuz olsun onau öyle sevsin...kızlar okadar doluyumki...anlatacak kelime bulamıyorum...sizler benim duygularımı anlarsınız....şuanki....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama mafoldumben mafoldumben
aplamm yapmayın nolur çok zor elde değil ama işte sizde eşinizde mafoluyosunuzz bitecek bu hasrettbenim senden eksik kalır yanımmı var sanki dünür..bende senin gibiyim kendimle beraber bu akşam eşimide ağlattımm mafoldumben
aminn inşalahh quzuummmbugün hepimizde var bişeyler ...inşallah bu ağlamalarımız yakında sevinç gözyaşlarına dönüşürrr:gitme:
aminnnnn canımm aminnnnnnnnn inşalahhhhhhhhhh
BUGÜN YILDÖNÜMÜZZZZZZ
YİNE geçti birsene..akıp gitti günler...acısıyla tatlısıyla....özlemleriyle..hasretleriyle....
yuvamızda yokluğunla..minik meleğim....isterdimki bu gece sende babanla annenin yanında olsaydın...onların mutluluğuna mutluluk katsaydın....ama yoksun.....inanıyorumki rabbim kurdurduğu bu yuvaya minik meleklerinide nasip edecek...inşallahhhhhhhhh
RABBİM bu gece bana bir melek göndersen dile benden 3 dilek deses...
ilk dileğim rabbimin rızasıyla kurduğum yuvamda bir ömür boyu hayırlı sağlıklı iman dolu mutlu günler geçirmek eşimle...
ikinci dileğim rabbimden yuvama hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarımın olması...tez vakitte..inşallahhhhh
üçüncü dileğimde eşimle çocuklarımla beraber kimselere muhtaç olmadan istediğimiz gibi bir yaşam sürdürmek...sağlıklı huzurlu....inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
geriye dönüp bakıyorum..ben neler yaşamışım diyorum bu gencecik yaşımda...hayat bana neler öğretti...sanki ömrümden günleri alıp gitti....biliyorumki bunlar rabbimden geldi...her şerde bir hayır...vardır...hayır bildiklerimizdede şer...rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. bu yaşadıklarım bana daha güçlü olmayı öğretti...bazı şeylerin ne kadar kıymetli olduğunu...
ALLAH' IM SANA EL AÇTIM SENİN KAPINA HUZURUNA GELDİM...SEN KULLARINI AFFEDERSİN..BAĞIŞLARSIN...BİZLERİ BAĞIŞLA...GÜNAHLARIMIZI HATALARIMIZI AFFET....BİZLERİN DUALARINI DUSI KABUL OLAN KULLARIN ARASINDA OLMAYI NASİP ET...Kİ...DUAMIZ DİLEĞİMİZ GERÇEKLEŞSİN ....SENİN RIZANLA KURDUĞUM YUVAMDA EŞİMLE ÇOCUKLARIMLA GÜZEL GÜNLER GEÇİRMEYİ NASİP ET...AMİNNNNNNNNNNNN
biraz geç oldu ama geldimm sempatiksalakcinni
bu arad resimlerini koymuşsun albüme neden sşldin ya bakardık bizde
yeni resimlerinimi ekledin ?göbüşün çıkmışmı ?
günaydınnnnn çiçeklerrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
gardaşım o zaman çarşambayı bekle acelesi yok sonuçte dimi? eşinle beraber gitmeniz daha güzel olur :)
ne oldu gıı bilmiyorumkismileyine aynı şey oldu cvp arkada kaldıı
ne oldu gıı bilmiyorumkismile
aaaa gerçekten öyle olmuşş sen demesen hiç farketmiyecektim çiçek gardaşş olumunekankayizsmile
aaaa gerçekten öyle olmuşş sen demesen hiç farketmiyecektim çiçek gardaşş olumunekankayizsmilebuyrun benimmmmmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?