ben düne göre biraz daha iyim canım saol .sen nasılsınn .ipeği merak etmişsin aslında bende çok merak ediyorum bugün arasammı acaba
gerçekten kankimin yokluğu bellii oluyoo .
her sabah geldiğimde demirbaş gibi burda olurdu boshayallersmile
bugün veya çarşamba tarsnaferi olur diye düşünüyorumm .2 hafta sonra belli olur sonucu :Saruboceq:sevindim aplamm hep iyi ol inşalahhhh çok şükür aplaa ben de iyiyimm
ararsann çok sevinirim quzum nasılmış bakalımm inşalahh iyidirr
hadii ya gerçekten mi aboo ne güsell olur wallaa inşalahh çifte bayram etcezz arkasıda geleckk inşalahhbugün veya çarşamba tarsnaferi olur diye düşünüyorumm .2 hafta sonra belli olur sonucu :Saruboceq:
bu arada dün msn de sevdayla konuştuk günü gecikmiş..ateşini ölçtürmüş geçen aylara göre biraz yüksek çıkıyormuşş....inşallah peşpeşe güzel haberler alacaz
gardaş ikimizden başka kimse yok boshayallersmile
bende birazdan çarşıya çıkacamm .leydimin örtüsünü verecem kargoya sonrada iplikçileri dolaçaşacamm bakalım aynı ipten bulabilecekmiyim
seni tembel seniii :)))hadii ya gerçekten mi aboo ne güsell olur wallaa inşalahh çifte bayram etcezz arkasıda geleckk inşalahh
ebett bebekimmm benimm göslerr gidiyoo ama uıykuya doyamıyorumm ki gardaşımm yaa
herkesee günaydınlarrrr
bir bakayım dedim sizlere ipeğim de yok ben bari günaydına geleyim dedimmm patron daha gelmedi de ohaoldumsmile
nasılsınız bakalımm küçük melikem nurcanım
bugün veya çarşamba tarsnaferi olur diye düşünüyorumm .2 hafta sonra belli olur sonucu :Saruboceq:
bu arada dün msn de sevdayla konuştuk günü gecikmiş..ateşini ölçtürmüş geçen aylara göre biraz yüksek çıkıyormuşş....inşallah peşpeşe güzel haberler alacaz
seni tembel seniii :)))
inşallah canım inşallahh varya bunlar hamile kalsa kurban kesecemmm ( toopikteee )naniknanik
günaydın canmım hoşgeldinn nasılsın bugün ağrın sızın geçtimii,ateşin ne alemdeeherkesee günaydınlarrrr
bir bakayım dedim sizlere ipeğim de yok ben bari günaydına geleyim dedimmm patron daha gelmedi de ohaoldumsmile
nasılsınız bakalımm küçük melikem nurcanım
benim haberim suya düştü kaydirigubbakcemile3 beklenen geldii sempatiksalakcinni ama hiç bu şekilde farklı ön ağrı,bel ağrısı çekmemeiştim artık bünyelerimiz bile farklı tepkiler gösteriyo :umursamaz: olsun ama birgün bile hamile olduğumu düşünmek bile güzeldi :lepi: bir bqaşka bahara inşallahh delikafadulden
offf yaaaa biri hamile kalsın artıkkk :gitme:benim haberim suya düştü kaydirigubbakcemile3 beklenen geldii sempatiksalakcinni ama hiç bu şekilde farklı ön ağrı,bel ağrısı çekmemeiştim artık bünyelerimiz bile farklı tepkiler gösteriyo :umursamaz: olsun ama birgün bile hamile olduğumu düşünmek bile güzeldi :lepi: bir bqaşka bahara inşallahh delikafadulden
offf yaaaa biri hamile kalsın artıkkk :gitme:
inşallah ipekten gelir hamile haberide uzun bekleyiş biter efkar dağıtırız kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?