Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben düne göre biraz daha iyim canım saol .sen nasılsınn .ipeği merak etmişsin aslında bende çok merak ediyorum bugün arasammı acaba

sevindim aplamm hep iyi ol inşalahhhh çok şükür aplaa ben de iyiyimm
ararsann çok sevinirim quzum nasılmış bakalımm inşalahh iyidirr

gerçekten kankimin yokluğu bellii oluyoo .
her sabah geldiğimde demirbaş gibi burda olurdu boshayallersmile

sevindim aplamm hep iyi ol inşalahhhh çok şükür aplaa ben de iyiyimm
ararsann çok sevinirim quzum nasılmış bakalımm inşalahh iyidirr
bugün veya çarşamba tarsnaferi olur diye düşünüyorumm .2 hafta sonra belli olur sonucu :Saruboceq:
bu arada dün msn de sevdayla konuştuk günü gecikmiş..ateşini ölçtürmüş geçen aylara göre biraz yüksek çıkıyormuşş....inşallah peşpeşe güzel haberler alacaz

bende birazdan çarşıya çıkacamm .leydimin örtüsünü verecem kargoya sonrada iplikçileri dolaçaşacamm bakalım aynı ipten bulabilecekmiyim

hadii ya gerçekten mi aboo ne güsell olur wallaa inşalahh çifte bayram etcezz arkasıda geleckk inşalahh
gardaş ikimizden başka kimse yok boshayallersmile

ebett bebekimmm benimm göslerr gidiyoo ama uıykuya doyamıyorumm ki gardaşımm yaa

herkesee günaydınlarrrr
bir bakayım dedim sizlere ipeğim de yok ben bari günaydına geleyim dedimmm patron daha gelmedi de ohaoldumsmile

nasılsınız bakalımm küçük melikem nurcanım

hadii ya gerçekten mi aboo ne güsell olur wallaa inşalahh çifte bayram etcezz arkasıda geleckk inşalahh

ebett bebekimmm benimm göslerr gidiyoo ama uıykuya doyamıyorumm ki gardaşımm yaa
seni tembel seniii :)))

inşallah canım inşallahh varya bunlar hamile kalsa kurban kesecemmm ( toopikteee )naniknanik

herkesee günaydınlarrrr
bir bakayım dedim sizlere ipeğim de yok ben bari günaydına geleyim dedimmm patron daha gelmedi de ohaoldumsmile

hoşgeldinn datlumm seni görmekk ne gözell bea özledikk wallaa
çok şükür aplacımmm iyiyimm sen nasılsınnnn

benim haberim suya düştü kaydirigubbakcemile3 beklenen geldii sempatiksalakcinni ama hiç bu şekilde farklı ön ağrı,bel ağrısı çekmemeiştim artık bünyelerimiz bile farklı tepkiler gösteriyo :umursamaz: olsun ama birgün bile hamile olduğumu düşünmek bile güzeldi :lepi: bir bqaşka bahara inşallahh delikafadulden

herkesee günaydınlarrrr

günaydın canmım hoşgeldinn nasılsın bugün ağrın sızın geçtimii,ateşin ne alemdee

aplamm hayırlısı olsunn quzummm vardır bundada bi hayırrr

offf yaaaa biri hamile kalsın artıkkk :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…