vgerçekten biri artık hamile çıksınnda moralimiz düzelsininşallah ipekten gelir hamile haberide uzun bekleyiş biter efkar dağıtırız kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:
bebişin ne alemde melikem üzüyomu seni yoksam
vgerçekten biri artık hamile çıksınnda moralimiz düzelsin
melikeden sonra bu güzel habere hasret kaldıkk
vgerçekten biri artık hamile çıksınnda moralimiz düzelsin
melikeden sonra bu güzel habere hasret kaldıkk
az kaldı bacımm bizim haberlerimizide yakında söylicezz merak etmee olumunekankayizsmile
öylemi dersinn mirmirmirmiraz kaldı bacımm bizim haberlerimizide yakında söylicezz merak etmee olumunekankayizsmile
aman iyi melikem allaha şükür güzel hamilelik dönemi geçiriyosun canım
yok bebemm gıı yorma değildee du bi yüzümü yıkayım aslında uyumakta istemiyorum sonra sersem sersemoluyorummgardaşım sen git dinlen azcık ,yorma kendini buaralarda.
bana neden atmadınnn:sinifsinif::sinifsinif:sevda özel mesaj attım baksana
kesin ben olmammm benim ismimi zikredesin doğumda :)Allah razı olsun aplam çok şükürrr inşalahh doğumda isimlerinizi tek tek sayacamm ama o zamana kadar bi çok kardeşim hamile kalacakk
kesin ben olmammm benim ismimi zikredesin doğumda :)
yazdım sanada gardaş:)
bana nedense uzak geliyoo neysee....demek komşunun biri kabul etti diğeride eder canım neden etmesin hem ortak kullanmak daha avantajlıöle deme kıssss inşalahhhh ismini bilmemdiklerim için dua edecemmmm burdaki bütün herkeş kalacak hamilee kıss hamil topiğine çeviririzz bu arada bakalım bi komşu kabul etti 2.siylee konuştumm oda eşiyle konuşup haber verecek bugün belli olacak net olayıı
bana nedense uzak geliyoo neysee....demek komşunun biri kabul etti diğeride eder canım neden etmesin hem ortak kullanmak daha avantajlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?