GÜNAH OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA KENDİME HAKİM OLAMIYORUM BAZENNöle deme bebemm bak umutsuz konuşuyosun umutsuzluğun günah olduğunu biliyosun dimi bak apla mapla dimem azına vururumm bakkkkkkkklava:
ebett bebemm bencde yanii avantajlıı kabul etmelleri manytıklı olur bence inşalahh ederler ta rüyama girmiş beaa kabul etti eşim diyoduu rüyamdaa
GÜNAH OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA KENDİME HAKİM OLAMIYORUM BAZENN
aynen öyle gardaşşözelden atamadım gardaşımmm
boşverr 3kuruşluk insana 5 kuruşluk değer vermiceksiniz hiç zaman
bacımm sirkelenn bakalımmm sloganımız neydiii yaa unuttumm no stres yes bebek mıydı neydi
HANİ KIZZ NERDE GÖRMEDİM YOK BENDEE . delikafaduldenanaaaa edittttttttttt geldiiiiiiiiiiiiiiiii
görüşürüzz bebekimmGüle güle gardaş .iyi bak kendine
hayallerde gerçek oluyoo benimde sadece hayalle ibaretti bak şimdi çok şükür sizinde böle olacak aplam RABBİM sevdiği kullarını sınarmışşyaa napalım nurcanım kötü düşünmeyelim desekte olmuyo biliyorum ama napalımm olmayınca olmuyo iştee olacak zamanı beklicezz bi ümitle..
insan hemen nasıl hayallere dalıyo değilmi nurcanım az günün geçince belirtilerin olunca boshayallersmile bunları düşün ve bunları gerçeğe çevirceğini hisseett kızz bunların hayali bile güzelll :CüvCüv: :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu
hani bana niye gelmedi edit :roflol:
melikem git yat sen canım iyi uykularr
HANİ KIZZ NERDE GÖRMEDİM YOK BENDEE . delikafadulden
hani bana niye gelmedi edit :roflol:
melikem git yat sen canım iyi uykularr
kıs hayal görüyo galiba
bencede git uyu sen gardaşş kendine gel azcık
edit medit yokk boshayallersmile
gerçekten hayali bile güzell boshayallersmilebirde gerçekleşseeyaa napalım nurcanım kötü düşünmeyelim desekte olmuyo biliyorum ama napalımm olmayınca olmuyo iştee olacak zamanı beklicezz bi ümitle..
insan hemen nasıl hayallere dalıyo değilmi nurcanım az günün geçince belirtilerin olunca boshayallersmile bunları düşün ve bunları gerçeğe çevirceğini hisseett kızz bunların hayali bile güzelll :CüvCüv: :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu
doğru görmüşsündüranaaaaaaa benimkide gitmişşşşşş yaff valla vardıııı ama artık yokkk gitmişş
gerçekten hayali bile güzell boshayallersmilebirde gerçekleşsee
eşim hep diyoki sen hamile kalınca sevinçten bebği düşürüsün delüüü
doğru görmüşsündür
gelecekmiş edit öyle söyledi curly
ŞenizŞeniz Şenizneysee ben çıkarr -3-2-1 çıktımmmmmmmmm nanaklardan öpücük alıp kaçtımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?