hoşbuldukk şekerimmm evet kulağım çınladı dedim herhal topikteki kızşar bana sesleniyo meğer senmişsinn ananyaa varyaaa ben kimi ansamm o geliyooo
hoşgeldinn nurcanımm kulağınmı çınladı yoksamm
sevdaaa o zaman deki aaa bebeklerimiz gelecek herhal yakında hade de de belkim anarsan gelirler
yaaa ben gidiyom hemen göster haydi,sevdacım yemeke şeker atsam ne olacak anam seksüyüm ya varsın aç kalsın amaa dedecik napcak ,o yüzden akıl başta iken gider mutfaka ben,yurcanımmmm başım arım datlum haydi heemn göster
hee sen dedin ya hemen gelirlerr :1no2:sırnaşık şey
aaaa bebeklerimiz gelecek herhal yakınnnda bana öle geliyyyyoo
oldumuu :roflol:
1 aya kalmaz hepimiz hamiş olurmuşiuzzz :CüvCüv: :roflol:
hee sen dedin ya hemen gelirlerr :1no2:
karamsarlığım üstümde yinee sempatiksalakcinnihee sen dedin ya hemen gelirlerr :1no2:
hee sen dedin ya hemen gelirlerr :1no2:
yok mu bi güçlüsünden şöyle 300 voltluk bi süpürge şu hatunun üstündeki negatif enerjiyi alsam hüüüüüp diye sonra kalsa eskisi gibi pamuk helva tadındazemuszemus
beğendiğine sevindim ..eğer düz örgü biliyorsan yapabilirsin sende canımmellerine sağlık hamarat gacı valla süper olmuş cıvıl cıvıl hiç sana benzemiyo yaptıkların uyuz şey insan onlara bakar biraz feyiz alır bak nasıl yumuş yumuş canlı canlılar.ayyy ben yapsam diyom ama hiç becerememki pofidik pofidik duruyo bayıldım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?