Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaaa ben gidiyom hemen göster haydi,sevdacım yemeke şeker atsam ne olacak anam seksüyüm ya varsın aç kalsın amaa dedecik napcak ,o yüzden akıl başta iken gider mutfaka ben,yurcanımmmm başım arım datlum haydi heemn göster

doğru dedeye yazık olacakk delikafadulden

melişimm ne yapayım kuzum elimde olan bişey değill yükleniyo yavaş yavaşş, 2 dakka bekle

melişimm sen gir mutfağa bence yemeğini pişirdikten sonra gelir bakarsın paspaslarım kaçmıyor ya kaydirigubbakcemile3

temam ben gider inşallah gelebiler ve bakabilerem yurcaaan adamı hasta etme yaaa valla çok pis karamsara bağladın bi silkelen kuzum yaaa valla ne edersen kendine ediyon çıkın bi gezin bu akşam evde oturmayın ya da eğlenceli bişeyler yokmu film falan izleyin

ellerine sağlık hamarat gacı valla süper olmuş cıvıl cıvıl hiç sana benzemiyo yaptıkların uyuz şey insan onlara bakar biraz feyiz alır bak nasıl yumuş yumuş canlı canlılar.ayyy ben yapsam diyom ama hiç becerememki pofidik pofidik duruyo bayıldım yaaa

maşallahh bacıma hemencik çıkarmış aynı örneğiii güzel olmuş canım güle güle kullann

ben kaçarrrr
iyi akşamlarrr
akşammm görüşürüzüzzzz gelin olarmııı zemuszemus

3...2...1.... çıktımmm

beğendiğine sevindim ..eğer düz örgü biliyorsan yapabilirsin sende canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…