laa akşam eşim izin vermiyoo o oturuyo pc ye .ama sana bir haberim perşembe günleri halı sahaya gidecek bundan sonra o zaman görüşürüz artık msn de..bu arada tubişden umudu kes o artık gelmiyo msn ye sohbetimiz artık çekmiyo bizim çatlağıı boshayallersmilemaşallahh bacıma hemencik çıkarmış aynı örneğiii güzel olmuş canım güle güle kullann
ben kaçarrrr
iyi akşamlarrr
akşammm görüşürüzüzzzz gelin olarmııı zemuszemus
3...2...1.... çıktımmm
canımmm benimmmm gerçektennn çok seviyorum sizii iyiki varsınız iyiki hepinizle tanışmışımm .bu aralarr beni böyle kabul edin olurmuu zaten ben bir öyle bşr böyleyim bazen deli dolu bazenn karamsar ,olumsuz olurummm .yarın bambaşka biri olarak çıkarım karşınıza.üzülmeyin siz bana bunuda atlatırım evvelallahçok güzeller gerçekten yaa danteli falan hiç sevmem ama böyle şeylere bayılırım düz örgü biliyorum ama bizim uyuz toce izin vermiyo örmeme ne uğraşıyon diye söyleniyo ama ben bunlardan yaparım ya çok şirinler ve de şık duruyolar.neyse onu bırakta sen şu havayı atmak için bişeyler yap en acilinden valla iyice depresyon havasına girdin yerleşiyosun oraya.kendine gel cidden dediğim gibi bişeyler yap kafanı dağıtacak farklı yönlere çekecek ki örgü yeterli gelmemiş anlaşılan.haydi ben çıktım ümit ediyorumki bir dahkine daha canlı olursun yurcanım.allaha emanet ol sevdam sanada iyi akşamlar öperim nanaktan
bence senin dediğn gibide güzel olurr .bu yaptığımı ablama verecem ev hediyesi... yarın kendim içinde başlıycam bu seferde senin dediğin gibi yaparım belkii bitirince onuda gösteririm size hem fikir olur sanada .bu arada kendime krem rengi aldımm çiçeklerde pembe olacakkha bişe dicem yuırcanım tek papatya daha güzel durmuş klozet kapağındaki eğer ben yaparsam paspasa da öle yapıcam iki tane tek papatya sapı falan olmasın istemiyom yada kalpler falan olabilir değişik şekiller dimi renki renkli
canım benimmmm Şenizbu kez çıktım gerçekten yurcan sana da bi sitem koyuyorum en içlisinden yok gelmiyom canını sıkmamak için falan sakın ha böyle düşünüp dahada can sıkma emi gelki paylaşalım sıkıntımız azalsın.emi yurcan canım
canım benimmmm Şeniz
evet çabuk kirlenir ama ben krem rengini çok seviyorum sade olan herşeye bayılırım..kırmızı güzel olur yada bordo ama varyaa iplikçide çok güzel lila rengi gördüm çok şirindii lilada olabilir sen bilirsinn ..kızım git artık dedcik aç kalacak yazıkkkrem rengi çabuk kirlenmezmi yurcanım yaaa ama sewn bilirsin be yaparsam kırmızı yapıcam bu ara taktım kırmızıya ama işte banyoda çokmu koyu olur şimdi o geldi aklıma he he güya ben gidiyodum dimi
anammmm kıyamam saaa bennn hemende gözleri dolarmışş minakkımınn aaa minnak dedimde aklımaa geldi bugün ipek aradı benii aradığı zaman çarşıdaydımm fazla konuşamdıkk yarın transferi olacakmışş hepinize selamları vardııkııssss yapma böle ben duygulanırım hemen innaki bak allah var yukarda göslerim doldu beeee yürü git sarılma bana sümüklerim bulaşır sonra ha ha hadi ben çıktım bidaha öpeyim sarhoşlar gibi kaçıncı oldu ama neyyyyseopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımm .kıslar ben geldim canlarım nasıllarmış bakalım opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım saolnurcanım hamaratım bitirmişsin maşallh maşallah çok hoş olmuş...... güle güle kullan bacım..
alışverişi diyorsan bugün yaptım ama kendim için değil mutfağıma bir kaç parça kap kacak aldımm sempatiksalakcinninurcanım hala kendine gelemedin mi yawrum ben sana ne demiştim dün yapmadın mı yoksa..... :umursamaz:
bugün mügeyi izlemedim o topiğe bakıtım ne olmuş ne bitmiş diye ama kaçırdığım bişey yok :umursamaz:kendi kendime konuşuyorum kimse beni duymuyoooo :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?