Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oda iyi bişi en azından alışveriş kısmını yapmışsın canım bak çok iyi geliyo valla o paralar çıkarken bendeki bütün sıkıntılarda gidiyo.... sempatiksalakcinni

çok sevindim canım beğendiğine güle güle kullansınn istiyorsa ona yatak odası ve vitrin takımıda yapabilirm tam takım olurr hem ..bu arada parayı göndermişsin canım kesene bereket yerimseniben

nurcan yoksa birileri sana laf falan mı söledi canım oyüzden mi bu moral bozukluğun devam ediyo bilmiyorumkismile

oda iyi bişi en azından alışveriş kısmını yapmışsın canım bak çok iyi geliyo valla o paralar çıkarken bendeki bütün sıkıntılarda gidiyo.... sempatiksalakcinni
seninkide acayipmiş parası bitince mutlu olanını ilk defa görüyorumm

ahhh ahhhhhh BEBEKSİZLİKTEN kafayı yemediğime ddua ediyom sen bana ne diyon kardeşim ahhhhh kolaymı 9 yıl olcak meleğimsiz yaşayalı.... :1ninca:

nurcan yoksa birileri sana laf falan mı söledi canım oyüzden mi bu moral bozukluğun devam ediyo bilmiyorumkismile
offf yokk canım yaa başka bişeyy varrr.benim kaynanamın eltisin gelini hamile kaç gündür sancı çekiyoo altlı üstlü oturuyoruz onlarlada ...az önce yine yanındaydımm kaç defa hastaneye gidiyo eve gönderiyolar kadınıı açıklık yok doğuma var diyorlar .gelelim bana ben işte dayanamıyorum ..kendi adıma üzülüyorumm her yanına gidişimde bana dua ediyo saolsun Allah sanada yaşatsın diyoo bana acıyor gibi çok üzülüyorum bilmiyorum yaa karışık duygular içerisndeyim yeni bir bebek daha geliyo ailemizee ve benim hala kucağım boşşş

canımmmmmm kıyamam sana demek o yüzden bunalıma girdin canım .. çok zor biliyorum bende kızkardeşimin doğumunda yanındaydım üstelik tedaviden de yeni çıkmıştım öle zorduki anlatamam o sancıları çekerken bana da dua et diye yalvarıyodum en zoru da ne oldu biliyomusun yiğenim doğduğunda dışarı çıktım haber vermeye gözümüz aydın kızımız oldu diye sevinçle bağırmıştım ama içim kan ağlıyodu o anda eşimde ordaydı ve yüzüne bakamıyıdum.. eşimde zaten hemen dışarıya çıktı bana belli etmek istemedi ama ağladı... seni çok iyi anlıyorum caanım yaşadıklarımız hiç kolay değil RABBİM güç versin bizlere nitekim veriyoda buna inanıyorum... arada böle çöktüğümüz zamanlar oluyo RABBİM affetsin...

Son düzenleme:
güle güle nurcanım ALLAH o gelininizinde yardımcısı olsun ilk çocuğumu ondan mı böle acep..... RABBİM kurtarsın hayırlısıyla inş..... sende üzülme bitanem kaderimiz neyse onu yaşıyoruz bizimde inş. bigün meleklerimiz gelicek inan.....

offfffffffff offffffffffffffffffffffff nurcan dağıttın benide öle gittin bacım ya... şu oruçlu ağzımla bütün kalbimle dilerim BURDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN, BENİM, DİĞER BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN BÜTÜN KADER KARDEŞLERİMİN MEVLAM TEZ VAKİTTE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ..... BİZE MELEKLERİMİZİ TEZ VAKİTTE HAYIRLISIYLA GÖNDERSİN İNŞ...... RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI VE YUVASINI EVLATSIZ BIRAKMASIN....... (AMİNNNN)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aplamm inşalahh seninde göbüşün dolu olacak sende hastaneye gidip gidip gelecen Rabbim büyük quzumm inşalahh güzel gönlüne göre versinn
anammm harika olmuş bea maşalahhh tütütütüt snaa
söndürdüler beniii mafoldumben nazar değdirdilerrrrr kıskandılarrr benimmm şeyimii :roflol: yanii isteğimiiii
artıkk normal bi hatunumm :hulya:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımm ben çıkıyorum senide sıktım kusura bakma
iyi akşamlar

aplamm nolur toparla kendini bee sana burdan bi çakarımm topikçi geldi die bağırısınn haaa çalkalan bii

ahhhhhh kızlarrrrrr ahhhhhhhhhh inşallah üzerimizdeki bu kara bulutlar tez vakitte kalkar..inanınki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz...rabbim yardımcımız olsun...benden 2 yıl sonra evlenen eltim şuan 2. çocuğuna hamile 6 ay sonra doğuracak..ben ise daha bir taneyi bulamadım...inanınki bende onunla her telefonla konuşmamda ona nasıl diye sorarken içim parçalanıyor..asla kıskanmıyorum ama..ne yapsan inasanın zoruna gidiyor..sen ondan önce evlenmişsin...daha bebeğin yok...rabbimden dileğim bu özlemiçeken arkadaşlarım hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alsınlar....onlar bunları fazlasıyla hak ediyor..bende dahil...çünkü bizler bebeklerimize sahip olmak için yapmadığımız kalmadı...ve halende uğraşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…