çok sevindim canım beğendiğine güle güle kullansınn istiyorsa ona yatak odası ve vitrin takımıda yapabilirm tam takım olurr hem ..bu arada parayı göndermişsin canım kesene bereket yerimsenibennurcanım az önce masa örtüsünü arkadaşıma götürdüm inanmıyacaksın ama bayıldı bu kadar da beklemiyodum dedi..... yapan ablanın ellerine sağlık dedi...... canım tekrar sölüyorum ellerin dert görmesin..... opuyorumnanaktan
seninkide acayipmiş parası bitince mutlu olanını ilk defa görüyorummoda iyi bişi en azından alışveriş kısmını yapmışsın canım bak çok iyi geliyo valla o paralar çıkarken bendeki bütün sıkıntılarda gidiyo.... sempatiksalakcinni
offf yokk canım yaa başka bişeyy varrr.benim kaynanamın eltisin gelini hamile kaç gündür sancı çekiyoo altlı üstlü oturuyoruz onlarlada ...az önce yine yanındaydımm kaç defa hastaneye gidiyo eve gönderiyolar kadınıı açıklık yok doğuma var diyorlar .gelelim bana ben işte dayanamıyorum ..kendi adıma üzülüyorumm her yanına gidişimde bana dua ediyo saolsun Allah sanada yaşatsın diyoo bana acıyor gibi çok üzülüyorum bilmiyorum yaa karışık duygular içerisndeyim yeni bir bebek daha geliyo ailemizee ve benim hala kucağım boşşşnurcan yoksa birileri sana laf falan mı söledi canım oyüzden mi bu moral bozukluğun devam ediyo bilmiyorumkismile
sabahçı canımm ortaokul öğrencilerine veriyo ders ..matemeatikçii .neden sordun CADIARZUnurcan eşin sabahçımı öğlencimi kaçıncı sınıfları oktuyo bacım.... CADIARZU
gözün aydın canımm iğne oyası kursumuu,iyi olack senin için iyi yapmışsın gitmekleayyyyy çok heyecanlıyım yarın kursa başlıyacağım yupiiiiiiiii :)))))))
offf yokk canım yaa başka bişeyy varrr.benim kaynanamın eltisin gelini hamile kaç gündür sancı çekiyoo altlı üstlü oturuyoruz onlarlada ...az önce yine yanındaydımm kaç defa hastaneye gidiyo eve gönderiyolar kadınıı açıklık yok doğuma var diyorlar .gelelim bana ben işte dayanamıyorum ..kendi adıma üzülüyorumm her yanına gidişimde bana dua ediyo saolsun Allah sanada yaşatsın diyoo bana acıyor gibi çok üzülüyorum bilmiyorum yaa karışık duygular içerisndeyim yeni bir bebek daha geliyo ailemizee ve benim hala kucağım boşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnofffffffffff offffffffffffffffffffffff nurcan dağıttın benide öle gittin bacım ya... şu oruçlu ağzımla bütün kalbimle dilerim BURDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN, BENİM, DİĞER BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN BÜTÜN KADER KARDEŞLERİMİN MEVLAM TEZ VAKİTTE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ..... BİZE MELEKLERİMİZİ TEZ VAKİTTE HAYIRLISIYLA GÖNDERSİN İNŞ...... RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI VE YUVASINI EVLATSIZ BIRAKMASIN....... (AMİNNNN)
aplamm inşalahh seninde göbüşün dolu olacak sende hastaneye gidip gidip gelecen Rabbim büyük quzumm inşalahh güzel gönlüne göre versinnofff yokk canım yaa başka bişeyy varrr.benim kaynanamın eltisin gelini hamile kaç gündür sancı çekiyoo altlı üstlü oturuyoruz onlarlada ...az önce yine yanındaydımm kaç defa hastaneye gidiyo eve gönderiyolar kadınıı açıklık yok doğuma var diyorlar .gelelim bana ben işte dayanamıyorum ..kendi adıma üzülüyorumm her yanına gidişimde bana dua ediyo saolsun Allah sanada yaşatsın diyoo bana acıyor gibi çok üzülüyorum bilmiyorum yaa karışık duygular içerisndeyim yeni bir bebek daha geliyo ailemizee ve benim hala kucağım boşşş
anammm harika olmuş bea maşalahhh tütütütüt snaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3söndürdüler beniii mafoldumben nazar değdirdilerrrrr kıskandılarrr benimmm şeyimii :roflol: yanii isteğimiiii
artıkk normal bi hatunumm :hulya:
canımm ben çıkıyorum senide sıktım kusura bakma
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?