ben geldim ama kimseler yokk
ben varım yaaaaaaaa
bizde bu bebek özlemi olduğu sürecee daha çok şey yaşayıp, görüp üzülecezz ..çocuğumuzun olmaması bir yanımızın eksik olması demek .bu boşlukk dolmadığı sürecede daha çok ağlayıp daha çok üzülecezzz .Allahım hepimize sabırlar versinnn daha çok beklemeden göndesin hepimizee eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarrcanımmmmmm kıyamam sana demek o yüzden bunalıma girdin canım .. çok zor biliyorum bende kızkardeşimin doğumunda yanındaydım üstelik tedaviden de yeni çıkmıştım öle zorduki anlatamam o sancıları çekerken bana da dua et diye yalvarıyodum en zoru da ne oldu biliyomusun yiğenim doğduğunda dışarı çıktım haber vermeye gözümüz aydın kızımız oldu diye sevinçle bağırmıştım ama içim kan ağlıyodu o anda eşimde ordaydı ve yüzüne bakamıyıdum.. eşimde zaten hemen dışarıya çıktı bana belli etmek istemedi ama ağladı... seni çok iyi anlıyorum caanım yaşadıklarımız hiç kolay değil RABBİM güç versin bizlere nitekim veriyoda buna inanıyorum... arada böle çöktüğümüz zamanlar oluyo RABBİM affetsin...
canım yaaa dün akşam yanlız kalmışsın topikte anlaşılann ..kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkötükedihüso
canım yaaa dün akşam yanlız kalmışsın topikte anlaşılann ..
aslında bizim topik öyle değildiii herzaman capcanlı kalırdı (gece, gündüz)
ama son zamanlarda hepimize ne olduysaa gelemiyoruz belkide gelmek istemiyoruz bilmiyorum .inşallah kısa zamanda tekrar toplaşır eski günlerimize döneriz
he valla çatladım bi ALLAH ın kulu yok mu die ewt ya akşamlarım çok sıkıcı oluor nolur kıslarrrr özen gösterelim olmuor olmuor hepiniz fireee veriosunuz haaaaa...:)))))))))))
bizm gelini sabaha karşı yine hastaneye götürdüler sanırım bugün doğumu olur artık
amin inşallahh ...söylmezmiyimmmm her yanına gidşimde söylüyordum banada dua et diye saolsun her zaman aklımdasın ediyorum dedi boshayallersmileALLAH kolay doğumlar versin inş...gözünüz aydın sanada nasip olur doğumda hep adını sölesin demişsindir umarım..ben tanıdığım hamilelere sancı çekerken bağıra bağıra içten benim adımı söle seninde başına gelsin de diyorum ....o anda edilen dua reddolmazmış.
ee hepimiz kader arkadaşıyız hepimizin derdi aynı o yüzden birbirmizi çok iyi anladığımız için burası iyi geliyo benimde aklım hep burdaa :hulya:herkeste bi telaş yani.....valla burası çok iyi gelior bana nie daha önce girmemişim bakmamışım inan ki biyere gitsem aklım burda kalıor ewe gelir gelmez hemen açıyorum çok iyisiniz hepiiniz......
ee hepimiz kader arkadaşıyız hepimizin derdi aynı o yüzden birbirmizi çok iyi anladığımız için burası iyi geliyo benimde aklım hep burdaa :hulya:[/QUO
şimdi ben önümüzdeki haftalarda rahim filmi çekincem hakkında pek bişe bilmiordum burda bi arkadaştan öğrendim doktoruma soruyorum nası olcak die böle böle oluomuş şöle yapılıomış felan diyorum doktorumda sen nerden biliorsun dio bana bende kadınlar kulübü arkadaşlarımdan dedim .nerde bu kulüp dior bende internette dedim gülüştük ilerde seni yanıma asistan alacam dedi...
kız sana elif diyeceğim adını bilmiyorum ama...rumuzundan öyle tahmin ettim...canım geçen gün bende doktora gittim ultrasona koyuyor doktor anlatıyor bende diyorum artık kendi doktorum kendim oldum hatta çevremdekilerede anlatıyorum diyorum...artık açarsın bir yer diyor gülüştük...artık onların bizlere yaptıkları söyledikleri....hiç farklı glmiyor...rabbim yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?