Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kıslarrrrrr ben yemek yapmaya gidiorum eşim öğle yemeğine gelior anca yaparım öffffffffff ne yapcağımıda bilmiom ....sonra yine görüşürüz valla daha yatağımı toplamadım tembelleştim ....
makarna veya melemen yapp en kolay yemekler

dünür sesizce nereye kayboldunnnnnnn...neyse bende çıkayım karnım acıktı...ortalığı toparlayayım birazda..görüşürüz...

iyiyim sevdacığım...evet dünür burdaydı gitti...sen nasılsın ..ipekten haberin varmı....ne yaptı..acep....

CANIM BENDE DONEXYL diye bir fitil vermişti doktor...onu araştırıyordum dün akşam başladım 6 gün ..günde bir tane...beni ultrasona koyunca 2 tane yumoş var gün aşırı ilişki dedi...1 hafta sonrası başla fitile..antibiyotiği önce kullandım... hani diyorum bir umut yaaaa..hani dölenme filan olduysa ona zararı olurmu diye...ama çoğu hamilelikte kullanmış....ne yapacan canım hayal dünyası...ufacık ihtimalleri bile düşünüyoruz....

iştre geldim burdayımmm ben bu işte ustayımm sositososito
aşağıya indim bizim gelinden haber varmı diye ,yokmuşş daha doğumu olmamış henüz

Son düzenleme:

şimdi anlaşıldı neden kaç gündür moralin bozukkk bilmiyorumkismile bacım çok iyi anlıyorumm kızın yanına gitmesen olmaz gidince sana bakıp devamlı o lafları etmeleri senin yaranı açmaları dediğin gibi sanki sana acımaları her nekadar iyiliğimiz içinde konuşsalar dsua etselerrr istemiyoruzz mafoldumben aynı şeyleri yaşıyoruzz zaman zaman o zamanlarda ruh gibi oluyorumm söylenenleri bile anlamıcak derecede karman çorman oluyorum :sinifsinif: gözyaşlarımı gizlemek için kendimi sıkıyorumm sonra yalnızlıüğımda gözyaşlarımla boğuluyorumm.. herkesinn anne olması ama benimm karnımın boş elimin boş olmasııı mafoldumben yalnız değilsinn canım benimmm biliyorumm ne söylesek boş oluyoo bu durumdaa..çünkü MEVLAMMM CAN VERMEDİKÇE ne kadar çabalasak boşş Rabbime sığınıpp evlatlarımızıı isteyeceğizz :Saruboceq:

dünür zararı olsa dr fitili vermezdi diye düşünüyorum .baksana gün aşırı ilişki vermiş eğerki bir zararı olsa korunun derdi dimi...ipekle dün kısa bir telefon görüşmesi yaptık bugün transferi olacak hayırlısıylaa

bende allaha şükür bulut iyi diyelimm iştee
doktor zararlı bişey vermez canım hamileliği düşünerek merak etme sen

evet dün ipekte konuştum canım çok konuşamadık duraktaydımm.4 tanee çok iyi durumda yumoşarı vardı bakalımm bugün transferii var yarın tekrar ararım haber alırızz bugün dinlensinn

nurcanımm geldinnmii bidenemmm opuyorumnanaktan

Dünürüm aklıma geldi...dedim birden çıkınca acaba gelinin sancılarımı çoğaldıda gitti....inşallah ipeğimde bebeğine kavuşur.....

Artık kızlar kafama bir şey takmayacağım....diyorum ama bakıyorum herşey üstüme geliyor...ben uzaklaşsam onlar beni bırakmıyor....herkesin evi yuvası kendiniilgilendiriyor...ne düşüyorsa şu çok bilmişlere ....

yanee size ne kadarda belli ettirmemeye çalışsamda başardınız sonunda ağzımdaki baklayıı yasemin çıkardı boshayallersmile..birde canımı acıtan başka bişey daha oldu gelin yatak odasındaydı doğum çantasını gördümm bebek için zıbınlar bataniyeler falan hepsi mavii . bunlar bana cinsiyeti belli değil süpriz olsun istiyoruz demişlerdi e bune şimdii cinsiyeti belli değil madem mavi zıbınlar neyin nesii .yane anlıycanız cinsiyetini benden gizlediler nazara gelecek herhalde diye düşündüler . biz doğuluların erkek bebeklere ne kadar meraklı olduklarını bilirsinizz erkek olunca hemen söylemezler yalandan ya belli olmadı yada süpriz olsun istiyoruz derler "] [/COLOR][/SIZE][/FONT]

kızlar pazara gidiyorum dönünce görüşürüz...bu saatte ne pazarı diyeceksiniz...anneemler pazarın başındaki sokakta oturuyorlar..oraya gider otururum..sonrada pazarımı yapar gelirim...kızlarrrrrrrrrrrrrrr pazardan ne istersinizzzzzzzzzzzz

bende anlamdım ne olduu bilmiyorumkismile

hadi yaaa böyle düşünce olurmu yaa ama oluyomuş iştee kim olsa morali bozulurrr mafoldumben olsunnn canımm napalımm hayırlısıyla doğumunu yapsınn

senn ne zaman taşınıypn ne oldu kiracı olayınaa bir an önce taşınn yaaa bilmiyorumkismile

ahhhhhhhh dünürüm bizdede var o takıntılar...sorarsın ya gizlerler....yada ne olacak oğlannnnnnnnnn ...var ya ..oannnnnnn......birşey demiyorum..sanki kızlar olmasa o oğlanlar nasıl doğacak...işte bunun için diyorum sevdam ..çevremde saçma düşünceler çok...değişik değişik...ondan bunaltıyorlar beni...

ohh iyi yapıyorsun git tabee anneciğinle dertleşirsiniz biraz ..pazardannn nemi all du bir düşüneyimmm ....heh buldumm pamuklu şeker al banaaa gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…