Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayrıdır dünür..taşınıyormusun...gerçi varya benimde öyle bir fırsatım olsa giderim kendi tanıdıklarımdan uzak sesiz sakin bir yere..artık büyük sitelerde kimse kimseyi tanımıyor...ne güzel sana sürekli soranlar olmaz...kafanı dinlersin...bakmışsın o rahatlıkla hamile kalmışsın...bunlar adamı deli ederler....

tamam alayım canım..hepinize birer tane..canım balık istedi..varsa hesaplıysa alayım bari..istanbulda yağmurlu bugün...böyle havada da güzel olur....

böyle düşünceler çokkk sevdammmm hele biz doğullularda çok ..cahil düşünce işte ne olacak yane kız veya erkek ikiside evlat değilmi sonuçta ben anlıyamıyorum bazen neden böyle düşüncesiz insanlar var neysee biz kiracılara gidecektikk hafta sonu aradık izmire gitmişler düğünleri varmışş eşimde ne zaman müsait olursanız eşimle bir çayınızı içmeye gelecez demiş...gerçekten bir an önce bu evden çıkmak isityorum artıkk

Son düzenleme:
biz ev aldık ya dünürr kiracılar oturuyo onların çıkmasını bekliyoruz çıktıkları an taşınacam inşallah

bir an önce kiracınız gelsinde gidin konuşunn kaç ay oldu dediklerii amaçları ne tabi zamda olmadı oturuyolar..bu sefer siz istemeyin lmaz: bende kiracıyım ama olsunn

güle güle bulutt

kızlar hepinize bugunlerde dua ediyorum...
cok girip yazmıyorum ama paylasıyorum duygularınızı....
Rabbim insallah bebiş isteyenlere en kısa zamanda meleklerini gönderir....
hepimiz sonra saglıkla kucaklarımızı alırız bebişlerimizi...

kızlar dualarınızı elden bırakmayın ısrarla dua edin...

.
insana umutsuzluklar gelir basar biliyorum....moral bozmak yok ama..
ama içinizde bir umut olsun... böyle ısrarla isteyin duanızda...

hayat zaten dert dolu ya ....başınıza birşey geldiği zaman,
başka bir sıkıntı anınızda isteyin, örneğin çok üzüldüğünüz
birşey oldu ya o gün Allah a şükredip , bebegi isteyin yani....
sıkıntı halinde bile umutsuz olmadan isteyin... olacak....

ayrıca hiiiiçç yalnız değilsiniz cocugu olan cogu insan bekledi....
halden anlamayan insanlarla da fazla görüşmeyin ...

dün ipeği aradımya telimde başka ipek arkadaşı aramışımm diyomki geçmiş olsunn oda ne geçmiş olsun diyoo (bende içimden demekki öle dşünmüyo hastalık gibi diyomm) napıyon falan diyomm öle konuşuyos ama ben donuğumm senin moralinmi bozuk buluşalımmı hafta sonu diyoo sonra bana dank ediyoo kaydirigubbakcemile3 yaa diyom başka ipek arkadaşı arayacaktım seni aramışım diyom kapatıyos..Sonra asıl ipeği arıyomm ama bende hala acaba doğrumu aradım mallığıyla konuşuyomm bi acayiptimm yanii kaydirigubbakcemile3

Kedersizim taşınmak zordur valla....stres eşyalar yıpranıyor felan..
iyi organize olmak lazım...

aynı sekilde ben de bekliyorum bakalım yavastan toparlanıcaz biz de...
bu sefer iyi toplıcam esyaları.

evet çok haklısın arkadaşımm umutsuz olmamak gerekiyoo inatla istemek gerekiyo :lepi:
en önemliside bizi üzen kişilerden uzak durmamız gerekiyoo CADIARZU
sende sorun yaşadın sanırım bizi çok iyi anlıyosun canım.Sonunda ama bebeğine kavuşuyosun hayırlısıyla ne güzell canım darısı bizim başımıza inaşşallahhh :Saruboceq:

sevdam annem aradı onunla konuştuk telefonda
tubaa hoşgeldin canımm dileklerin için teşekür ederiz Allahım sanada hayırlı doğumlar nasip etsinn
kiracılar bence bu kışıda geçirip öylöe çıkacak tahminimcee .aslında bende bir yandan çıkmaları istiyorum bir andanda kira parasını tedavi için biriktirdiğimizden istemiyorum çıkmalarını

Son düzenleme:
arkadaşın sesinidemi çıkaramadın allasen

Son düzenleme:
parayı biriktirebiliyosanız kalsınlar kışında ozaman ne yap ne et ama biriktirin 7-8 ayda tüp bebek parasının çoğunu çıkarırsınız elişide yapıyon ozaman öle yap biraz dişinizi sıkın ve tedaviye başlayınn ozaman

seneye yaza kadar anca birikir tedavi parasıı .benim bu yaptığım el işleri gerçekten iyi olduu 4 çeyrek altın yaptım.. nerdeyse yarım milyar para yapıyoo Allah bin bereket versin :lepi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…