- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
böyle düşünceler çokkk sevdammmm hele biz doğullularda çok ..cahil düşünce işte ne olacak yane kız veya erkek ikiside evlat değilmi sonuçta ben anlıyamıyorum bazen neden böyle düşüncesiz insanlar var neysee biz kiracılara gidecektikk hafta sonu aradık izmire gitmişler düğünleri varmışş eşimde ne zaman müsait olursanız eşimle bir çayınızı içmeye gelecez demiş...gerçekten bir an önce bu evden çıkmak isityorum artıkkhadi yaaa böyle düşünce olurmu yaa ama oluyomuş iştee kim olsa morali bozulurrr mafoldumben olsunnn canımm napalımm hayırlısıyla doğumunu yapsınn
senn ne zaman taşınıypn ne oldu kiracı olayınaa bir an önce taşınn yaaa bilmiyorumkismile
.
insana umutsuzluklar gelir basar biliyorum....moral bozmak yok ama..
ama içinizde bir umut olsun... böyle ısrarla isteyin duanızda...
hayat zaten dert dolu ya ....başınıza birşey geldiği zaman,
başka bir sıkıntı anınızda isteyin, örneğin çok üzüldüğünüz
birşey oldu ya o gün Allah a şükredip , bebegi isteyin yani....
sıkıntı halinde bile umutsuz olmadan isteyin... olacak....
ayrıca hiiiiçç yalnız değilsiniz cocugu olan cogu insan bekledi....
halden anlamayan insanlarla da fazla görüşmeyin ...
arkadaşın sesinidemi çıkaramadın allasendün ipeği aradımya telimde başka ipek arkadaşı aramışımm diyomki geçmiş olsunn oda ne geçmiş olsun diyoo (bende içimden demekki öle dşünmüyo hastalık gibi diyomm) napıyon falan diyomm öle konuşuyos ama ben donuğumm senin moralinmi bozuk buluşalımmı hafta sonu diyoo sonra bana dank ediyoo kaydirigubbakcemile3 yaa diyom başka ipek arkadaşı arayacaktım seni aramışım diyom kapatıyos..Sonra asıl ipeği arıyomm ama bende hala acaba doğrumu aradım mallığıyla konuşuyomm bi acayiptimm yanii kaydirigubbakcemile3
seneye yaza kadar anca birikir tedavi parasıı .benim bu yaptığım el işleri gerçekten iyi olduu 4 çeyrek altın yaptım.. nerdeyse yarım milyar para yapıyoo Allah bin bereket versinparayı biriktirebiliyosanız kalsınlar kışında ozaman ne yap ne et ama biriktirin 7-8 ayda tüp bebek parasının çoğunu çıkarırsınız elişide yapıyon ozaman öle yap biraz dişinizi sıkın ve tedaviye başlayınn ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?