- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
seneye yaza kadar anca birikir tedavi parasıı .benim bu yaptığım el işleri gerçekten iyi olduu 4 çeyrek altın yaptım.. nerdeyse yarım milyar para yapıyoo Allah bin bereket versin:lepi:
seni şaşkın azgınnn senii:roflol:ayyy ne bilimm nurcanımm ipekle ilk defa telde konuşacaktık oyüzden sesinide tanımıyomm o yüzden arkadaşımın sesi olduğunu anlamadımm :roflol:
valla sipariş alırsam masa örtüsünü tekrar yapabilirmm .teyzem saolsunn geçengün söyledi yaparsan bize gel beraber yapalım yine dedi.kendini kasmadan devam edersin el işine allah bereket versin bakl ne güzel para biriktiyon iştee :lepi:
valla sipariş alırsam masa örtüsünü tekrar yapabilirmm .teyzem saolsunn geçengün söyledi yaparsan bize gel beraber yapalım yine dedi.
ne olduu nazarımızamı geldin gel sana bir kurşun döktüreyim bacımm sempatiksalakcinnilülülülülülü lülülülülülü üff azgınn bu aralar moladaa yaa canım çok sıkkın o yüzdenn delikafadulden
aa iyi vazgeçmedin bi daha yapmaktan yanii :lepi: iyi iyi canım valla ben bu aralar hayatta sipariş verememm eksilerdeyim şirketin kasası 400 lerde açık var harcamışımm guclubacismile maaş zamanım gelse diye bekliymmm sırnaşık şey
ne olduu nazarımızamı geldin gel sana bir kurşun döktüreyim bacımm sempatiksalakcinni
kızz ben sen sipariş al diyemi söyledim sankimm senden sipariş beklemiyorum zaten:hulya: bu aralar sıkışık olduğunu biliyorum hem araba alacaksınız sizz
evett metenin babasının etkisinde kalıpp çocupğun kolunu kıvırıp ben senin babanım demesi çok etkiledi benii .gerçekten çok güzel bir dizi. fatmagülün suçu ne birde bu dizi favori dizilerim oldubende çok ağladımm nurcanımmm :gitme: evdeki kavgada çocuğun okuldaki krizinde falan hep ağladımm zaten ağlamak için neden arıyom devamlı bu dizilerde olmasaaa ne olcakk halimizzz kaydirigubbakcemile3
evett metenin babasının etkisinde kalıpp çocupğun kolunu kıvırıp ben senin babanım demesi çok etkiledi benii .gerçekten çok güzel bir dizi. fatmagülün suçu ne birde bu dizi favori dizilerim oldu
tabi canım önce arabayı görün öyle çekersin krediyi ....eşim parayı hazır et araba kolay diyoo anammm herkeşş işi biliyoo sırnaşık şey bende araba belli olmadan kredi ye başvurmak istemiyorum
kız yok nazara gelmedimmdee kırmızılar bendee o yüzdennn -tatlicadiarzu- gitsedeee parti başlasaaaa sırnaşık şey
merhaba canımm ..bugün biraz daha iyim kevokum saol sen nasılsınn bebemmmkadersiz merhaba canım.nasılsın
ama tek taraflı değill sanki hocasıda ondan hpoşlanıyo yoksa banamı öyle geliyoo ohaoldumsmilebencede aşık oalcakkk dokuduğu yere oda nasıl dokunuyoo ohaoldumsmile o durumdaki çocuklar dış sevgiye açıktırlar diğer kızda kart adamla işi devam ettircekk eyvahedigeldismile
tabi canım önce arabayı görün öyle çekersin krediyi ....
hee doğruya adet olmuştun senn ..partiii demek allasenlaaa olummm vallahide billahide senin bu şey e olann enerjini kıskanmıyo değilimm :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?