- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ama tek taraflı değill sanki hocasıda ondan hpoşlanıyo yoksa banamı öyle geliyoo ohaoldumsmile
verecek halim olsaa zaten, sorun orda iştee :umursamaz:dün adetten temizlendim mesela eşim yazık kibar kibar istedi ben ne yaptımm bu gece geç oldu çok uykum var yarın söz dedimm ahaa yarın olduu işteeeee amannnnn yaaaadelikafaduldenkıskanma ne olur ver seninde olur delikafadulden naniknanik yaa nurcanımm ne bilemm yaa zor duruyomm valla billaaa delikafadulden ben de anormallik var galibaaa :1shok: eşimle günleri saymaya başladık çoktannn kaydirigubbakcemile3 haftasonuna çok varr diyosss :umursamaz:
tamam canım sen işlerine bak bende çıkacam birazdan eşim geleceknurcanım birazdan ç.ıkıcam canım bilgin olsun bişeyler atıştırıp makyaj yapıp bankalara gidicemm :gitme:
verecek halim olsaa zaten, sorun orda iştee :umursamaz:dün adetten temizlendim mesela eşim yazık kibar kibar istedi ben ne yaptımm bu gece geç oldu çok uykum var yarın söz dedimm ahaa yarın olduu işteeeee amannnnn yaaaadelikafadulden
tamam canım sen işlerine bak bende çıkacam birazdan eşim gelecek
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3100,,,99,,98,,, 50,,,,49,,,3...2...1..... çıktımm :roflol:
tünaydın canımmm hoşgeldin ama geçç kaldınn çıkıyoruz biz ne olacak şimdi kaldın işte tek başınaaa bu sana ders olsun bir daha gecikmezsin artık naniknanik naniknanik naniknanikgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn mı acep tünaydınn diyeyim en iyisii tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla yaa bana en alasından bir ilaç lazımm
tamam canım bende çıktım görüşürzzz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tünaydın canımmm hoşgeldin ama geçç kaldınn çıkıyoruz biz ne olacak şimdi kaldın işte tek başınaaa bu sana ders olsun bir daha gecikmezsin artık naniknanik naniknanik naniknanik
tamam tamam eşim gelene kadar burdayım fatoşşdikmeeeeeeeeeeeeee bacım ditmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmaz: lmaz:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
saol canımm darısı bütün evsizlere inşallah..ben kaynanamla altlı üstlü otuyorum benim evim değil iyikide değill yoksa ömür boyu onlarla yaşamak zorunda kalacaktımm gerçi yeni aldığımız evde çok uzak sayılmaz 1 mahalle ötedebilmiyordum dünürüm hayırlı olsun...oturduğun ev senin değilmiydiki saten....kaynanlara uzakmısın...keşke birazcık olsan...bilmiyorum ama senin için iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?