Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcanım birazdan ç.ıkıcam canım bilgin olsun bişeyler atıştırıp makyaj yapıp bankalara gidicemm :gitme:

verecek halim olsaa zaten, sorun orda iştee :umursamaz:dün adetten temizlendim mesela eşim yazık kibar kibar istedi ben ne yaptımm bu gece geç oldu çok uykum var yarın söz dedimm ahaa yarın olduu işteeeee amannnnn yaaaadelikafadulden

sana bi ilaç falan almak lazımm ben araştırcam senin içinn sözzz kaydirigubbakcemile3
olmas bölee aklinialirimsmile nereye kaçcann eninde sonunda olacakk

tamam canım sen işlerine bak bende çıkacam birazdan eşim gelecek

tamam canım ben kaçarrr ozman öptümm görüşürüzzz işim bitince gelirimm :a015:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn mı acep tünaydınn diyeyim en iyisii tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla yaa bana en alasından bir ilaç lazımm
tamam canım bende çıktım görüşürzzz

100,,,99,,98,,, 50,,,,49,,,3...2...1..... çıktımm :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn mı acep tünaydınn diyeyim en iyisii tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tünaydın canımmm hoşgeldin ama geçç kaldınn çıkıyoruz biz ne olacak şimdi kaldın işte tek başınaaa bu sana ders olsun bir daha gecikmezsin artık naniknanik naniknanik naniknanik

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bilmiyordum dünürüm hayırlı olsun...oturduğun ev senin değilmiydiki saten....kaynanlara uzakmısın...keşke birazcık olsan...bilmiyorum ama senin için iyi olur...

bilmiyordum dünürüm hayırlı olsun...oturduğun ev senin değilmiydiki saten....kaynanlara uzakmısın...keşke birazcık olsan...bilmiyorum ama senin için iyi olur...
saol canımm darısı bütün evsizlere inşallah..ben kaynanamla altlı üstlü otuyorum benim evim değil iyikide değill yoksa ömür boyu onlarla yaşamak zorunda kalacaktımm gerçi yeni aldığımız evde çok uzak sayılmaz 1 mahalle ötede

Son düzenleme:
eltim benim üst katımda oturyor...çocukları öğlenci..dedim beraber gideriz...sordum....ayyyyyyyy yorgunum ayaklarım ağrıyor....gerçi ne zaman gitiki benimle bir yereki...hep öyle...kendisi söylese olurdu...öyle bir cins eltim var kendini beğenmiş..çok bilmiş eşim için katlanıyorum valla..onun yüzünden kaldım..dedim birbirimize arkadaş oluruz...yok anam nerdeeeeeeeeee

olsun yine aynı apartmanda oturmaktan iyidir..hiç olmazsa günlük birbirinizi görmek zorunda değilsiniz....inanki canım insan bazen yalnız kalıp kendini dinlemek istiyor...

inşallah tez vakitte taşınırsın...yeni evinde uğurlu gelir peşpeşe doğurursun inşllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…