kızımm sende gidecek başka birini bulamadın eltinemi teklif ettin ..eltiler öyle canımm canları isterse gelirler fedakarlık yapmazlar asla ,eltiden hayatta dost olmazzeltim benim üst katımda oturyor...çocukları öğlenci..dedim beraber gideriz...sordum....ayyyyyyyy yorgunum ayaklarım ağrıyor....gerçi ne zaman gitiki benimle bir yereki...hep öyle...kendisi söylese olurdu...öyle bir cins eltim var kendini beğenmiş..çok bilmiş eşim için katlanıyorum valla..onun yüzünden kaldım..dedim birbirimize arkadaş oluruz...yok anam nerdeeeeeeeeee
anlaşılan eşin yemeğe gelicek benimki gibi ne işle uğraşıyo öğretmenmi yoksa odahoşbulduk canım.kusura bakma yemek telaşına daldım
gözün aydın gardaşımm .bundan sonrada güzel geçecek hamileliğin inşallah
benimde eşim yok evde ,amcasıyla beraber izmire havaalanına gittiler kayınpederim memlekete gitmişti dönüyo bu akşamsaol gardaşım inşalahh bidenemm Rabbim büyük bakalım hayırlsıı olsunn hakkımızdaa
eşim traş olmaya gitti ben daldım kk ya sen napıyon gardaş
aman allahım gerçektenmiii kandırmıyorsun bizi dimiii .yaaa ama olmazki hem sen evde tek başına sıkılırsın yapmasın eşinn ne güzel hamileliğin ile ilgili takıldığın soruyu hemen burda buluyordun cevabını.eşini ikan et lütfenn kapattırmasınnn mafoldumbengardaşım pat die çıkarsam yanlış anlama quzumm taamı eşim şincik gelir bu arada net kapatılıyo kesinnnn((
adamın g.. kaktıı:1no2:
saol canım benimm Allah razı olsunn çok teşekkür ederimmgözün aydın cnm sevindim temiz çıktığına inş..sorunsuz problemsiz geçirirsin şu dönemi..çok dikkat et kendine
benimde eşim yok evde ,amcasıyla beraber izmire havaalanına gittiler kayınpederim memlekete gitmişti dönüyo bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?