Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızımm sende gidecek başka birini bulamadın eltinemi teklif ettin ..eltiler öyle canımm canları isterse gelirler fedakarlık yapmazlar asla ,eltiden hayatta dost olmazz

kız dünür onun yüzünden ilk zamanlar eşimle o kadar kavga ediyorduk ki anlatamam...kaynanalık yapacak ya bana...hep benim dediğim olsun derdi...bende istemezdim..eşim bu sefer bana kızardı..yengesi büyük...allahım kafayı yiyecektim...ağlardım sinirimden...kocişe şikayet etmeler...kız ok fena benim bu eltimmmmmmmm.....heleki çok bilmişliği öldürüyor beniiiiiiiiiii....çok şükür eşim sonunda beni anladı...haksız yere beni üzdüğünü...şimdik oda yengesinin yüzünü öğrendi...

kızzzzzz varya eşimle beni çekemiyorlar karı koca eltimler...ibrşey alsak hemen muhalefet...geçen sene araba aldık kocası neler etti..sürekli eşimden anahtarları istemeler...eşim vermeyince haklı sebeplerden dolayı..bu sefer sağda solda eşimi kötülemelerrrrrrrr....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dünür bunlar kocişle beni bunalıma sokacaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlar herkes gitmiş yine yetişemedim kızlar bi şey sorucam hafta sonu arkadaşım geldi onunla konuşurken tüp bebekte kan pıhtılaşması oluyomuş bu yüzden düşük olabiliyomuş doktor transferden sonra ilaç veriyomuş galiba pıhtılaşma için arkadaşran duydum bunları.benimde adet döneminde oluyo her ay özellikle ilk 2 gün parça parça pıhtılaşmış şekilde kan geliyo ayptır söylemesi kafama takıldı ne yapsam aralıkta başlıycaz şimdiden kafaya takmaya başladım ya transferden sonra pıhtılaşma yüzünden düşük olursa ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olun...

slm kizlar ben bu kac gundur giremedim misafirlerim vardi temizlik yaptim cok yorgunum
zelalca canim benim icin meryemmm suresini okuyordun benim adetim bitti ben bugunkunu okudum
kizlar birsey soracam eger lekelenme gibi birsey olursa okudugum kabul olmazmi

gardaşım pat die çıkarsam yanlış anlama quzumm taamı eşim şincik gelir bu arada net kapatılıyo kesinnnn ((
adamın g.. kaktıı:1no2:

gözün aydın cnm sevindim temiz çıktığına inş..sorunsuz problemsiz geçirirsin şu dönemi..çok dikkat et kendine

saol gardaşım inşalahh bidenemm Rabbim büyük bakalım hayırlsıı olsunn hakkımızdaa
eşim traş olmaya gitti ben daldım kk ya sen napıyon gardaş
benimde eşim yok evde ,amcasıyla beraber izmire havaalanına gittiler kayınpederim memlekete gitmişti dönüyo bu akşam

gardaşım pat die çıkarsam yanlış anlama quzumm taamı eşim şincik gelir bu arada net kapatılıyo kesinnnn ((
adamın g.. kaktıı:1no2:
aman allahım gerçektenmiii kandırmıyorsun bizi dimiii .yaaa ama olmazki hem sen evde tek başına sıkılırsın yapmasın eşinn ne güzel hamileliğin ile ilgili takıldığın soruyu hemen burda buluyordun cevabını.eşini ikan et lütfenn kapattırmasınnn mafoldumben

Son düzenleme:
gözün aydın cnm sevindim temiz çıktığına inş..sorunsuz problemsiz geçirirsin şu dönemi..çok dikkat et kendine
saol canım benimm Allah razı olsunn çok teşekkür ederimm
benimde eşim yok evde ,amcasıyla beraber izmire havaalanına gittiler kayınpederim memlekete gitmişti dönüyo bu akşam

ayy bebem yalnızmısın gelim mi yanına kısss ahanda kociş geldii

çok öptümm kıslar Allah emanet olun hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…