Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy walla datlummm malesef kesin kapatacakk gibi walla en çok da sizdenn haberdar olamıcam siiznle görüşemicemm onun için çok üzülüyorum walla kardeşim gibi oldunuzz

ayy walla datlummm malesef kesin kapatacakk gibi walla en çok da sizdenn haberdar olamıcam siiznle görüşemicemm onun için çok üzülüyorum walla kardeşim gibi oldunuzz
offf yaaa kapattırmaz inşallahh ..belkide sen sinirlendirdin adamı seni kızdırmak için diyordur umarım öyledirr :sinifsinif:

kıss nie kapatıor eşin ne oldu ?????????

maddi yönden kapattırmak isityordu eşi ama komşularla ortaklaşa kullanacaklardı ne oldu şimdi bilmiyorumm bilmiyorumkismile

aman başka bişe olmasın ben baen korkuorm eşim accık luzümsüz şeylere pek kıskanır dikkat ediorum bazen pat die çıkıoum işte gözüne batmak istemiorum

nurcanım ığışığın yanıyo ama sen yoksun balım nerelerdesin gelde iki lafın belini bükelim benimki yattı canım rahatım yani gelde dertleşelim kardeşim..... mafoldumben

canım çok sevindim tahlillerin temiz çıkmasına eşin inşallah kapattırmaz neti birbirimizden öğrenecek daha çok şeyimiz var inşallah kapanmazda sen bizden bizde senden ayrılmayız canım

kıslar varya pazar günü aldığımız muhabbet kuşları bu akşam uçup gittiler.. balkona hava almaları için çıkarmıştım yan kapısından kaçmışlar... daha 1 aylıklardı çok küçüklerdi kesin kedi yemiştir onları alalı daha 3 gün oldu çok kötüyüm yaaaa mafoldumben

ewt elif diebilirsin cnm yeniyim ewt -iyi takıldım buraya iyikide bulmuşum iyi gelior bana ewt arkadaş da gidiomuş ...çok güzel arkadaşlıklar var burda...alıştığın biri de giderse sanki buranın tadı kalmayacak gibi olur dur bakalım sorununu hallederse gitmez belki

asıl sen hoşgeldin damlacım nerelerdeydin gözükmüyodun kaç zamandır... ben kötüyüm canım yaa kuşlarım kaçtı.... mafoldumben

kıslar benim çıkmam lazım size iyi geceler kendinize ii bakın olurmu.... sonra görüşürüz.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…