Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:
asıl sen hoşgeldin damlacım nerelerdeydin gözükmüyodun kaç zamandır... ben kötüyüm canım yaa kuşlarım kaçtı.... mafoldumben

sağol canım izin memlekete gittik ramazanda ordaydık bu arada işten de çıktım tüp bebek için geçen haftada doktordaydık aralığa gün verdiler evdeyim şimdi canım çok üzüldüm kuşlarına

daha 2 kuşa bakamıyorum ben haytta iyi bi anne olamam .... mafoldumben

canım sakın böyle şeyler düşünme üzme kendini daha fazla allahım inşallah bize anne olmayıda hayırlı evlatlar yetiştirmeyide nasip edecek biz yeter ki dua edelim ve bıkmadan usanmadan isteyelim allahım bizide duyacak inşallah evet canımbenim eşim yok geç gelicek bu gün

daha 2 kuşa bakamıyorum ben haytta iyi bi anne olamam .... mafoldumben
ona nasıl söz öyleee senn hem çok güzel hemde bebişine çok iyi bakan bir anne olacaksın ben sana bu konuda kefilimmmolumunekankayizsmile..kuşlarına bende üzüldüm canım nasip değilmiş bir daha alırsınız boshayallersmile

günaydın efeniiiiiim herkese
günaydınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

günaydın kızlar soğuk ve yağışlı bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar.... opuyorumnanaktan

kedersizim canım geçmiş olsun migrenin tutmuş yine.... benimde bugün işlerim yoğun kızlar.. önce evi topalamam lazım sonrada tatlı yapıp dolaba atıcam sonrada kuran dersime gidicem ordanda yakın bir ablama komşularımla beraber 5 çayına geçicez ordan gelincede pazarım var sonrada yemek sizce hepsine yetişebilecekmiyim... inş..... kafamçokkarıştı

günaydın kızlar soğuk ve yağışlı bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar.... opuyorumnanaktan
günaydın canımm.burda da hava kapalı yağmur yağacak herhaldee aman yağsın çok özledim bu havayıı
leydim günaydın

geçmiş olsun cnm migren bende de var anlıorum seni...
saol canımmm .evet çok kötü bir illet .benim dün gece fenaydı midemede vurmuştuu akannehir

sanada günaydın elifcim ben çıkayım kıslar sizleri bırakıp gitmek hiç içime sinmiyo ama anca yetiştiririm daha kahvaltımı bile yapamadım doğru dürüst... sizleri seveyrum.... opuyorumnanaktan

erken kalkan yol alır yetiştirirsin merak etme erken kalkmışsın ...başka bişe çıkmasın da ALLAH IN izniyle yetişir.......bende ne yapsam die düşünüorum..

kedersizim sultanım içini kararmış gördüm sanki yine depresyondasın çık artık çıkk o depresyondan şöle bii silkelende kendine gel yawrum hade ben kaçtım kuzucuklar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…