asıl sen hoşgeldin damlacım nerelerdeydin gözükmüyodun kaç zamandır... ben kötüyüm canım yaa kuşlarım kaçtı.... mafoldumben
daha 2 kuşa bakamıyorum ben haytta iyi bi anne olamam .... mafoldumben
ona nasıl söz öyleee senn hem çok güzel hemde bebişine çok iyi bakan bir anne olacaksın ben sana bu konuda kefilimmmolumunekankayizsmile..kuşlarına bende üzüldüm canım nasip değilmiş bir daha alırsınız boshayallersmiledaha 2 kuşa bakamıyorum ben haytta iyi bi anne olamam .... mafoldumben
günaydınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktangünaydın efeniiiiiim herkese
burdayım ayyy lavobadaydım naber
bende normalde bu kadar erken uyanmam ,dün akşam migrenim tutmuştu diye erken uyudumm o yüzden bugün erken uyandımmyok ya eşimi gönderdim de uykum yoktu normalde kalkmam bu saatte bugün böle oldu sen de erkencisin..
günaydın canımm.burda da hava kapalı yağmur yağacak herhaldee aman yağsın çok özledim bu havayııgünaydın kızlar soğuk ve yağışlı bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar.... opuyorumnanaktan
saol canımmm .evet çok kötü bir illet .benim dün gece fenaydı midemede vurmuştuu akannehirleydim günaydın
geçmiş olsun cnm migren bende de var anlıorum seni...
kedersizim canım geçmiş olsun migrenin tutmuş yine.... benimde bugün işlerim yoğun kızlar.. önce evi topalamam lazım sonrada tatlı yapıp dolaba atıcam sonrada kuran dersime gidicem ordanda yakın bir ablama komşularımla beraber 5 çayına geçicez ordan gelincede pazarım var sonrada yemek sizce hepsine yetişebilecekmiyim... inş..... kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?