Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya ne güzel günün dolu dolu geçiyooo kıskanıyorumm seni haberin olsunn sempatiksalakcinni..yetiştirisin canımm becereklisin alimallah hepsinin üstesinden gelir 5 çayınada bacak bacak üstüne atar keyfine bakarsınn birtanede keyif cigarası yakarsınn ohhh

kedersizim sultanım içini kararmış gördüm sanki yine depresyondasın çık artık çıkk o depresyondan şöle bii silkelende kendine gel yawrum hade ben kaçtım kuzucuklar.....
çevremdekiler saolsunn depresyondan çıkmamam izin vermiyorlarkii kötükedihüso
slm arkadaşlar ben de 9 yıllık evliyim herşeyi denedim ama bebegim olmuyor şimditüp bebek denicem izmirde tavsiyeedebileceginiz tüp bebek merkezi var mı?:2:
ben seni hatırladım geçen günn bir topikte yazdın bana aydındamı oturuyorsun diye sordun sana cevap yazdım görmedin galibaaa
canım bende daha önce izmirde 2 tüpbebek tedavisi gördüm ikiside irenbede oldu ben hiç memnun kalmadımm 2 tedavimde negatif sonuçlandıı..3. tedavimiz içöin para biriktiriyoruzz bu seferki tedavimiz smyrnada olacakkk büyük ihtimal orası çok iyimiş burda bir tanıdığımız benim gibi izmirde daha önce 2 tedvi görmüşşş olmamış o da 3. smyrnada yapıyo 10 sene sonra ikizleri oluyoo darısı başımızadaa

Son düzenleme:
bende normalde bu kadar erken uyanmam ,dün akşam migrenim tutmuştu diye erken uyudumm o yüzden bugün erken uyandımm
canımm ya geçmiş olsun iyisin inşalahh şimdiii
canım çok sevindim tahlillerin temiz çıkmasına eşin inşallah kapattırmaz neti birbirimizden öğrenecek daha çok şeyimiz var inşallah kapanmazda sen bizden bizde senden ayrılmayız canım
haklısın canım burda birbirimizi tamamlıyoruz
saol canımmm
ayy aplamm öle düşünme kıs yememiştirr üzülme bu kadar vardır bundfad bi hayırr
daha 2 kuşa bakamıyorum ben haytta iyi bi anne olamam .... mafoldumben
aplaa sana burdann uçarım baaaa
offf yaaa kapattırmaz inşallahh ..belkide sen sinirlendirdin adamı seni kızdırmak için diyordur umarım öyledirr :sinifsinif:
yok datlumm gı walla sinirlendirmedimm bi kaç ayrıdr kapattoracam diyodu bu sefer son dio kapatacam dio
maddi yönden kapattırmak isityordu eşi ama komşularla ortaklaşa kullanacaklardı ne oldu şimdi bilmiyorumm bilmiyorumkismile
aplammm şimdi 3e bölelim dedik komşunun birinin pc arızalı yapınca katılıyım dedii kesin zaman söylemiyoo diğer b. adamm 23mlyn tamam diyoduu 2 ye bölelim deyi,ncede para çoğaldıya biz erteledik diyoo hani anlatmıştım ya terlik giymediğim halde terlik sesi geliyo çıkar diyenn deli adammm
melikecim canım kesin mi yaaaaaaaaaa bizi bırakıcan mı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

hiçte hoşbulmadım canım ya melaikemiz bizi bırakıcakmış çok üzüldüm.... mafoldumben
maleseff aplamm inşalahh bi sürpriz ytaparda kapatmaz walaa ben burasıuz sizsiz yapamam yaa şansımı halen deniyorumm kapattırma falan die bakalım sonu ne olacakk
günaydın canımm.burda da hava kapalı yağmur yağacak herhaldee aman yağsın çok özledim bu havayıı

saol canımmm .evet çok kötü bir illet .benim dün gece fenaydı midemede vurmuştuu akannehir

ayy bende bayılırım böle havalaraaa ne uyunur amaa

slm arkadaşlar ben de 9 yıllık evliyim herşeyi denedim ama bebegim olmuyor şimditüp bebek denicem izmirde tavsiyeedebileceginiz tüp bebek merkezi var mı?:2:

merhaba iyi araştır derim bende tüp bebek olacak gibiyim yaptırırsam da ankarada yaptırcam izmiri hiç bilmiıorum valla ben sana yardımcı olamayacam cnm yaa ama iyi araştır bak doktorlarından felan yardım iste ..inş..gerek bile duymadın kalıverirsin hamile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bugün iyiyim çok şükür dün gece ölüyordum ağrıdan
canımmm evet öyle değildimm ama işte bazı insanlar düşüncesiz davranıp karşınıdaki insanı üzüp bu hale sokabiliyoo bende onlardan biriyim iştee

aplamm ağrı kesici falann kullanmıyomusunn
aman aplamm salla gitsinn taka taka ne hale geldikk boşverr herşeyii çok şükürr sağlıklısın elin ayağın tutyo kocanla mutlusun daha ne olsunn onu bunu takmaa düşüncesiz iştee

ağrı kesici nadir alırımm alıştırmak istemiyorum büünyemii

takmıycam diyorumm ne gerek var kendini üzmeye diyorum kendi kendime ama olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…