Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben çıkıyorum çok acıktım ya kahvaltıya beklerim...cokacimcoook görüşürüzzzzzz
afiyet olsun canımm mersii saol quzu ben doyurdum aç karnımıı
ağrı kesici nadir alırımm alıştırmak istemiyorum büünyemii

takmıycam diyorumm ne gerek var kendini üzmeye diyorum kendi kendime ama olmuyo işte

hımm en güseli datlım bnede pek ilaç taraftarı değilim çok mecbur değilsem

ister istemez insan takıyo kafaya ama taka taka da ne hale geliyozz be apla biz bizlikten çıkıyozzzz

gardaşımmm şimdii gebelik takvimine gözüm iliştidee ne çabuk geçiyor günlerrr 4 ayın bitmiş görünüyoo maşallahh. bebeğin hareketlenmeye başladımı hisediyormusun ?

gardaşımmm şimdii gebelik takvimine gözüm iliştidee ne çabuk geçiyor günlerrr 4 ayın bitmiş görünüyoo maşallahh. bebeğin hareketlenmeye başladımı hisediyormusun ?
evett datlımm yarın tam 4.5 oalacak bir haftadır hissediyorum datlum vuruyo sol tarafta süreklii kurban olduğumm bütün isteyen kardeşlerime nasib etcek inşalahh buraya her geldiğimde hep hamile haberi alacam göbek atıp atıp gidecemm
bende çok isterdim aynı şehirde olmakk .altın günleri yapardıkk ne güzell kaydirigubbakcemile3

ayy wallahaa yaaa süper olurduuu

Allah sağlıkla kucağına alsın gardaşımmm çhayırlı bir evlat olsun inşallah
bebek için hazırlıklara başladınızmı
örgü biliyormusun bebeğin için örgülere başla artık

Allah sağlıkla kucağına alsın gardaşımmm çhayırlı bir evlat olsun inşallah
bebek için hazırlıklara başladınızmı
örgü biliyormusun bebeğin için örgülere başla artık

aminn bidenmm inşalah
hiç bişey almadık canım daha da almıcaz ben istiyorum ama eşim almıyoo biraz daha geçsin diyoo annem örüyo bebem kaynanamda belki bi iki örer ha ben bi tane yelek örmüştüm çok zaman öncee gözümğn önünde durmasın die anneme götürdüydümm bide sizin zillilerinn elbiseleri varr size göndercem ya kız oluncaa

kaynanın gıymatını bil valla böyle kaynana herkese nasip olmaz Allah bozmasın sana olan sevgisini

sende örersin canım minik minik patikelr ,yelekler ,şapkalarr
yaptıklarını gösterirsin artık

gardaşım hani bikere ben senin için istihareye yatmıştımya sende bişeyler okumayabaşlıcaktın okudun mu

kaynanın gıymatını bil valla böyle kaynana herkese nasip olmaz Allah bozmasın sana olan sevgisini

yokk bebemm bu ara limoniyiz ağzından bişey duymadım daa hiç arayıp sormuyoo diyee triplerdeydim bende uzun bi ara hiç aramadım geçen kendisi aradıı napıyon die aradı didim demekki çok arayıp şişrmemek lazımmış ne zamn geliyonuz falan dedii bende geleceğimiz zaman heber veririm dedimm :))

iyi yapmışsınn ağır ol tabii ..bak sen aramayınca nasıl arıyoo

sende örersin canım minik minik patikelr ,yelekler ,şapkalarr
yaptıklarını gösterirsin artık
gösteririm de bebm ben ölee şeyler bilmem ki annemin yardımıyla bi yelek ördüydümm ben bayan beceriksizz hiç sana çekmemişimmm
okumadım canımmm ramazandan dolayıı hatim çıkaracam diye tebarekeyi okuyamadımm

ben gitmeden başlayalım kıs beraber okuyak datlumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…