ohhh mis gibiiiydiii :asigim: :asigim:öptümm nann kocamannn hemideeeŞenizŞenizŞenizŞeniz
bekle bende geliyorummm cokacimcoookkızlar ben çıkıyorum çok acıktım ya kahvaltıya beklerim...cokacimcoook görüşürüzzzzzz
afiyet olsun canımm mersii saol quzu ben doyurdum aç karnımııkızlar ben çıkıyorum çok acıktım ya kahvaltıya beklerim...cokacimcoook görüşürüzzzzzz
ağrı kesici nadir alırımm alıştırmak istemiyorum büünyemii
takmıycam diyorumm ne gerek var kendini üzmeye diyorum kendi kendime ama olmuyo işte
ohhh mis gibiiiydiii :asigim: :asigim:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bekle bende geliyorummm cokacimcoook
afiyet olsun canım
saolun valla aynı şehirde olsaydık görüşürdük neyse kaçtıııım bennnnnnnnn
aman dikkat et kuzum yorma kendiiniiiakşam belkim annemlere giderik ordanda köye gececzz ceviz toplamaya yarın yokum şkerlerr
evett datlımm yarın tam 4.5 oalacak bir haftadır hissediyorum datlum vuruyo sol tarafta süreklii kurban olduğumm bütün isteyen kardeşlerime nasib etcek inşalahh buraya her geldiğimde hep hamile haberi alacam göbek atıp atıp gidecemmgardaşımmm şimdii gebelik takvimine gözüm iliştidee ne çabuk geçiyor günlerrr 4 ayın bitmiş görünüyoo maşallahh. bebeğin hareketlenmeye başladımı hisediyormusun ?
bende çok isterdim aynı şehirde olmakk .altın günleri yapardıkk ne güzell kaydirigubbakcemile3
aman dikkat et kuzum yorma kendiiniii
benim yerimede ye cevizlerii olumunekankayizsmile
Allah sağlıkla kucağına alsın gardaşımmm çhayırlı bir evlat olsun inşallah
bebek için hazırlıklara başladınızmı
örgü biliyormusun bebeğin için örgülere başla artık
okumadım canımmm ramazandan dolayıı hatim çıkaracam diye tebarekeyi okuyamadımmgardaşım hani bikere ben senin için istihareye yatmıştımya sende bişeyler okumayabaşlıcaktın okudun mu
kaynanın gıymatını bil valla böyle kaynana herkese nasip olmaz Allah bozmasın sana olan sevgisini
iyi yapmışsınn ağır ol tabii ..bak sen aramayınca nasıl arıyooyokk bebemm bu ara limoniyiz ağzından bişey duymadım daa hiç arayıp sormuyoo diyee triplerdeydim bende uzun bi ara hiç aramadım geçen kendisi aradıı napıyon die aradı didim demekki çok arayıp şişrmemek lazımmış ne zamn geliyonuz falan dedii bende geleceğimiz zaman heber veririm dedimm :))
gösteririm de bebm ben ölee şeyler bilmem ki annemin yardımıyla bi yelek ördüydümm ben bayan beceriksizz hiç sana çekmemişimmmsende örersin canım minik minik patikelr ,yelekler ,şapkalarr
yaptıklarını gösterirsin artık
okumadım canımmm ramazandan dolayıı hatim çıkaracam diye tebarekeyi okuyamadımm
iyi yapmışsınn ağır ol tabii ..bak sen aramayınca nasıl arıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?