Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlarr iyi akşamlar demek için girdimm sizeee iyi hafta sonlarıı sizee :gitme:

evet nurcanım ateş pahası herşeyy yaaa daha pahalınacak gibiii

öptümm sizi

selam kızlarr iyi akşamlar demek için girdimm sizeee iyi hafta sonlarıı sizee :gitme:

evet nurcanım ateş pahası herşeyy yaaa daha pahalınacak gibiii

öptümm sizi
sevdam haıyrdırr üzgün gördüm senii bu ne smiley şimdi :gitme:
başka ülkelere gönderirlerse olacağı bu olur Çok üzgünüm çoookyakında soğan patateste pahalı olacakmış

yok üzgünn değilimm ayrılıyosya hafta sonu o yüzden onu kullandım kaydirigubbakcemile3

evet yaa benimde almam lazım patates soğannn bu akşam alışveriş yapcam bende bakalım kaçyüz tutacakkk :1shok:

yok üzgünn değilimm ayrılıyosya hafta sonu o yüzden onu kullandım kaydirigubbakcemile3

evet yaa benimde almam lazım patates soğannn bu akşam alışveriş yapcam bende bakalım kaçyüz tutacakkk :1shok:
aman iyi ol canımmm mutsuzluk uzak olsun bizdenn ,hem hafta sonu geliyo kaç gündür eşinle gün sayıyordunuz ahaa işte hafta sonu geldiii..sizee iyi partilerrr sempatiksalakcinni

sevadm güle güle dedikodu ballı geldi bişe yazamadım,tocenişn dayısının eşiyle konuşuyoruz o da ben gibi kurban

merhaba canlarim,melek anne adaylarim nasilsiniz?sizi cok ozledim,kaynanamdan anca firsat bula bildim,nasilsiniz gorusmeyeli,insallah iyisinizdir,nolur biri bana olanlari yazsin,yine hamisimiz yok qaliba,cok uzuldum,beklemede,tedavide olan varmi?ipeyin tedavisi nasil oldu?inanin sizi cok ozluyorum canlarim benim,

anaa kimler gelmiş kimlerrr olumunekankayizsmilecanım benimm ne zamandır yoksunn özlemiştik bizde senii.nasılsınn nasıl gidiyoo en son sanırım iş bulmuştun, çalışıyormusun? evet maalesef yeni hamilemiz yok canımm ,ipeğin transferi oldu beklemede şuanda inşallah sonucu pozitif olur arkadaşımızın ,ardından hepimiiz peşpeşe hamile kalırızz

slmm canlarrrrr benimm varyaa artıkınn gücümm yokkkk beklemeyee şu adnan amcaylaa konuşuppp kürüü alalımm eger olmazsaaa yolumuzz hayırlı olsunn dıyeyımmmm RABBİM yardımcımız olsunn her zaman aklımdaa fıkrımde gülmemde aglamamdaa hep bebekk gorumcemdenn gelıyorumm dıyorumkıı eve gıdınceee bebek arabalarına bakayımm delımısınn nesınn dıyorumm sonraa kendımee neyın varr neyınee bebek arabasıı bakıyosunn kafayı yiyecemm sanırımm ben yakındaaa

bencede bekleme elinden ne geliyorsa yapınnn beklemenin bir anlamı yokk (ben karamsarbayanın tavsiyesi işte )
bende senin gibi bebek kıyafetlerine bakıp bakıp iç çekiyorumm bazen tek başıma çarşıya çıkınca bebek mağazalarına girip bakıyorumm ne var ne yok diye en çokta kız bebekleri için olan elbiselere bakıyorumboshayallersmile

insallah canim,insallah.ben de iyiyim canim,sizler nasilsiniz?beklemedeyim yine adetime 6 gun var.insallah olmam.hayir canim,malesef is bulamadim,bi cok yere cvimi biraktim insallah ararlar.insallah ipeyimizin bu sefer yuzu guler insallah,insallah meleyine kavusur.

herkes hoşgelmiş ama ben kaçar toce gelir az sonra öperim hepinizi güzeller haydi iyi haftasonlarııııı

bizde iyiyz canım hepimiz bildiğin gibiyiz ..inşallah beklediğin adetin gelmez bebeğin sana bu ay süpriz yapar canım ..

cnmmm aynennn benım pc yee bı gırsen bebek odaları bebek kıyafetlerı arabası salıcakgı nerdee ne varr hep onlara bakılmıstırrrr bıdee benım elti hamılee yaa sımdıı herkes ona yellek fılan örüyoooo kafayııı sıyırmakk uzereyım kaynanam kızaa ıp almıs yelek ormuss o ıpın aynısından yıne nıee alıyım dıyoo bendee hemen kıskanıyorum nıee benım bebegımee yapmıyoo dıyeee olmayan bebegın lafını yapıyorummm kıss nurcan hele bana bı akıl verr sence bu adnan saraçoglunun kurunu denesemmı yoksa gelecek ay baslasakmı hmnbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…