Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bizimde o günlerimiz gelecek elbeteee beklemekten ve sabretmekten başka çaremizmi varr Allah bu konuda hepimiizn yardımcısı olsun sabırların en büyüğünü versin gerçekten zorr ...canım saraçoğlunu hemen aramaya başla istersen sevdadan biliyorum 15 gün sonraya randevu veriyorlarmış görüşme için bekleme bence

kızlar çıkıyorum bende ,yemek yapmam lazım haden kalın sağlıcaklaaa hoşçakalınnnnn

Son düzenleme:

tamam cnmm benım kocişş gelsınnn arasınnn hmnnn bılmıyorumkıııı onudaa alsammı kafamdaa ole sorunlarr varkıı anlatamammm aglamaktan başımm çokk agrıyoo bu migren aglamayaa gelmıyoooooomafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:CüvCüv::CüvCüv:mafoldumbenmafoldumben

pufidik o minnak senin miii aman pek bi lolişmiş yisinler mıncırsınlar öpüp ısırsınlar o tazecik ennerini

evet tatlım ilk kez ben melike 3 yıllık evliyim bebikim yok ama durmak yok çalışıyoruz.29 yaşındayım .kısaca buyum edebiyatçıyım he he ama hiç çaktırmam çok başarılı katlederim bilimini okuduğum dilimi..allah bağışlasın rabbim acısını göstermesin sünnetini,askerliğini,düğününü göstersin inşallah

3,5 yıldan sonra hamile kaldım canım... bende esra... 4.5 yıllık evliyim... muhasebeciydim şimdi evdeyim :))

inşallah en yakın zamanda sende hamiş kal tatlım...

bu arada tanıştığmıza çok memnun oldum... aslında ben buranın demirbaşı sayılırım bebekten sonra ve bazı sıkıntılarımdan dolayı gelemedim uzun zamandır...

aman türkçeme bakarmısın birde edebiyatçıyla konuşuyom...sempatiksalakcinni

slm arkadaşlar yenı katıldım.en son ayın 20nde negatıfi gördüm
3 tüp bebek denememdi
şimdi 4ncü defa deniycez.benim durumumda olan arkas varmı aranızda

canım aramıza hoşgeldin.... inşallah 4 .cü denemende meleğin sana süpriz yapar annesini çok üzmeden gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…