herkes hoşgelmiş ama ben kaçar toce gelir az sonra öperim hepinizi güzeller haydi iyi haftasonlarııııı
bizimde o günlerimiz gelecek elbeteee beklemekten ve sabretmekten başka çaremizmi varr Allah bu konuda hepimiizn yardımcısı olsun sabırların en büyüğünü versin gerçekten zorr ...canım saraçoğlunu hemen aramaya başla istersen sevdadan biliyorum 15 gün sonraya randevu veriyorlarmış görüşme için bekleme bencecnmmm aynennn benım pc yee bı gırsen bebek odaları bebek kıyafetlerı arabası salıcakgı nerdee ne varr hep onlara bakılmıstırrrr bıdee benım elti hamılee yaa sımdıı herkes ona yellek fılan örüyoooo kafayııı sıyırmakk uzereyım kaynanam kızaa ıp almıs yelek ormuss o ıpın aynısından yıne nıee alıyım dıyoo bendee hemen kıskanıyorum nıee benım bebegımee yapmıyoo dıyeee olmayan bebegın lafını yapıyorummm kıss nurcan hele bana bı akıl verr sence bu adnan saraçoglunun kurunu denesemmı yoksa gelecek ay baslasakmı hmnbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
yarın aramayı düşünüyorum canımnurcannn cnmm sen ipeklee konuştun muu kısss nasılmışşş
bizimde o günlerimiz gelecek elbeteee beklemekten ve sabretmekten başka çaremizmi varr Allah bu konuda hepimiizn yardımcısı olsun sabırların en büyüğünü versin gerçekten zorr ...canım saraçoğlunu hemen aramaya başla istersen sevdadan biliyorum 15 gün sonraya randevu veriyorlarmış görüşme için bekleme bence
kızlar çıkıyorum bende ,yemek yapmam lazım haden kalın sağlıcaklaaa hoşçakalınnnnn
3,5 yıldan sonra hamile kaldım canım... bende esra... 4.5 yıllık evliyim... muhasebeciydim şimdi evdeyim :))
inşallah en yakın zamanda sende hamiş kal tatlım...
bu arada tanıştığmıza çok memnun oldum... aslında ben buranın demirbaşı sayılırım bebekten sonra ve bazı sıkıntılarımdan dolayı gelemedim uzun zamandır...
slm arkadaşlar yenı katıldım.en son ayın 20nde negatıfi gördüm
3 tüp bebek denememdi
şimdi 4ncü defa deniycez.benim durumumda olan arkas varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?