evet hamile olan arkadaşlarımız içinde okuruzz ...bebği olan arkadaşımız içinde(duru,etip_puf ,nevo) herkesin bir dileği bir isteği vardır elbet a.sarkadaşlar unutmayalımki kulun kula duası kabul olurmuş...bebeği olan arkadaşlarımız içinde ne dilekleri varsa ona göre niyetlenirler...ona görede duası yapılır...
anaaaa kimleri görüyorummm iyi insan lafın üstüne gelirmiş seni sordum az öncee
nasılsın canım nasıl geçti tatilinn
kızlarr dünürümle msn de konuştukk güzel bir önerisi var her hafta bir arkadaşımız için 313 tane ayetel kürsi okuyp cuma günü duasını yapıcaz ..bende hemen bugün ipek arkadaşımız için başlıyalım dedim ..almak isteyen arkadaşlar kaç tane almak istediğini yazarsa liste yapıcam ,ben şimdilik 50 tane alıyorum
evet sevdam ayetel kürsi okuyoruz cuma gününe kadar biticek, adetli okunmuyo birde abdestli okumak lazım sanırm :uhm:ipek arkadaşımız için ayetel kürsi
kedersiz.....50
bulut83.......50
sevdanehri...50
kalan ..163
durucumm hoşgeldinn canımmm nasıl geçti tatil anlat bakemm
bu arada neden 313 tane ?
canım benimde hiç fikrim yok.. benim dünür söyledi ebrarın topiğinde okuyorlarmış ..vardır bunda da bir keramet elbetdurucumm hoşgeldinn canımmm nasıl geçti tatil anlat bakemm
bu arada neden 313 tane ?
len duru özet geçecek bişi yok ,zaten topiğin havası eskisi gibi değil soğuk rüzgarlar esiyo incin top oynuyo ne gelen var ne gidenn .ipeğin transferi oldu cumartesi günü sonucu belli olacak ..
didimi hiç görmedim evet bize yakın güzelmiş ama oralar öyle duydumm
ayetel kürsi abdestlimi okunuyoo zorda darda iken okunan dua sonuçta zannetmiyorum illa abdest olsun..ben okuyorum çünkü devamlı yatarken giderken..
aslında doğru heran okunabilen bir dua (gerçi ben daha ezberliyemedimayetel kürsi abdestlimi okunuyoo zorda darda iken okunan dua sonuçta zannetmiyorum illa abdest olsun..ben okuyorum çünkü devamlı yatarken giderken..
sen bodrumadamı gittinn duruakannehir hade iyisinnn iyi tatil yapmışsınnhoşbulduk bacım kaydirigubbakcemile5toplamda 2 sefer 2 yada 3 dk denize girebildim hava çok sıcaktı bodrum süperdi yoruldum geldimmirmirmirmir
ne yapcan canımm mecbur katlanacaksın bu bebekler için b.k ye olak dese yiycez valla ıykkkk kafamçokkarıştıdemek ege miz yaptı tatilii oda güzell kaydirigubbakcemile3 didim çok güzel bizde balayına altınkum a gitmiştik didimde.
ben devam ediyorum canım soğan kürümü ikinci kez uyguılşadım geöen gün ikinci çaya başladım ama çok fena bu çayy çokk zor içiyommm...düşün soğan onun yanında lokumm kalıyoo :gitme:
demek ege miz yaptı tatilii oda güzell kaydirigubbakcemile3 didim çok güzel bizde balayına altınkum a gitmiştik didimde.
ben devam ediyorum canım soğan kürümü ikinci kez uyguılşadım geöen gün ikinci çaya başladım ama çok fena bu çayy çokk zor içiyommm...düşün soğan onun yanında lokumm kalıyoo :gitme:
aslında doğru heran okunabilen bir dua (gerçi ben daha ezberliyemedim(benim ezber çok kötü yaa )
tamam canım zaten bende pek emin değildim abdestli okunup okunmadığından .sen okunur diyorsan okunur hocam
sen bodrumadamı gittinn duruakannehir hade iyisinnn iyi tatil yapmışsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?