Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amanınnn kimler gelmiş kimler... bende okurum kedersizim... bende ezbere bilmiyom....

durucum tatildeymişsin egeyle tatilini hayal edebiliyorum..

kızlar hatrlıyomusunuz ipek diyanete telefon ediyodu bilgi hattı olarak oraya sorsak olur ama ben bilmiyom noyu aradım ama bulamadım

ben ezbere biliyom eğer okunuyosa çalışırkende okurum o yüzden fazlacada alabilirim kaydirigubbakcemile2

bakıyorum netten abdestli okunması daha makbuldür diye yazıyo
emme velakin araştırmaya devam edecem taki biri çıkıp abdestsizde okunuyo diyene kadar:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hem kimi söylüyorki abdestsiz okunmuyor...özür ben ona katilmiyorum...nerde olursan ol ister iste, ister okulda...tuvalet haric! heryerde okuyabilirsin abdestin olursa ve olmasa da olur. cünkü abdestsiz daha az degerin yok Allaha yalvaririsan.

ALINTI

Son düzenleme:
İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ

kedersiz.....50
bulut83.......50
sevdanehri...50
Etipuf..........50

kalan ..113

umudunukaybetme şuan tam belli değil abdestsiz okunduğu araştırma yapıcaz diyanete sorucam bakalım

kızlar hepinize teşekkürler...abdest konusunada gelince abdestli olmak şart değil..çünkü düşünün ne zaman dra düşünce çaresiz kalınca bu duayı okumamız isteniyor...bir yerdesin ve çaresizsin hemen bu duayı oku derler...hıfzuhuma denilince rabbim bütün kötülüklerden korurmuş...onun için abdestte gerek yok sanıyorum ben...

sevdacığım yasinleri nasıl 41 defa salavatları nasıl 4444 defa okunuyorsa bunuda 313 defa okumak gerekiyormuş...

bulut işte bende öyle düşündüğümden dolayı abdestsiz olacağını düşündüm ama yarına kadar diyanetten haber gelir kesin olarak..

yaa 41 yasin 4444 ü tabiki biliyorum ama 313 ayeteli ilk defa duydumm

DURUCUĞUM HOŞ GELDİNNNNNNNNNN MİNİK EGEMİZ NASIL ..ARTIK KIZAR BU BİZE MİNİK DİYORUZ DİYEEEEE AMAN DUYMASINNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 KOSKOCAMAN ERKEK OLDU ARTIK....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…