Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

BAK YA TAM GİDERKEN MELİKE SEN GELDİN ŞANSINA KÜS CANIMM kaydirigubbakcemile3
HADİ BYEEE

durucum bacım nerelerdesin ya görüşemiyoruz epeydir minnak jön napıyo bakalım

melikecim bugün işe geldim izindeydim sabahtan beri yoğundum işleri toparlamaya çalışıyorum minnak jön gezmeye acaip alıştıııı kışın napcaz bilmem işte böleeeeeee

anamm ne zor gelmiştir şimdi sana iş başı yapmak ööğğğ aha aha ne güsel moral verim dimi,ama olsun minnak jön belkide seni daha çok yoruyordur dinlenmiş olursun bi nevi..aaa durucum dikkat valla gezmeleri kesin bence yavaştan yavaştan sonra cinnet geçirir çocukceğiz birden eve tıkılırsa..artık onu eğlendiricez diye maymun olursunuz evde

başım ağrıyo sabahtan beri beyefendiyi oyalıycaz diye maymunda oluyoz aslanda oluyoz kedide oluyozzz şebekliğin alasını yapıyoz kaydirigubbakcemile3yaşasın edit bölümü gelmişşşşşşşş melike kayınvaliden gittimi çalışmalar ne alemde

Son düzenleme:
olsun be valla en güzeli ciddiyet ciddiyet nereye kadar arada olacan bilimum sevimli yaratıklardan hi hihi,,kayınvalide gitti şükür ama tocenin dedesi vardı o bizimle kaldı kurbana kadar duracak,çalışmaların yoğun zamanı bitti bakalım hayırlısı ama bu ay nedense pek umut yok içimde bilmiyorum neden ama en azından karamsarlığı bıraktım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…