Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kıslarr ben geldımm bugun doktora gıttım mıgren için ilaç vedi ama bebek şüphesi varsa kullanma dedii şimdi ne yapayımm bızde herzaman bebek şüpesii var malum yaniii ne edecem kafam çok karışık netten preseed bide ovulasyon testı sıparış ettım 2 si 160 liraaa varyaaa bu muıllet bızı ellerındee oynatıyolarr çocukk için ya mecburlarr her yolu denemeye dıyee kafaya goree fıyat biçiyorlarrr kedersızz preseed e 50 lıraya almış ben 120 yee RABBİM bizi insafsızların elıne düşürmesin AMİNNN hepınız ALLAH a emanet olun gorusmek üzere byyyyyyyy

cnm benim doktorum hep uyarır hiç bi ilaç kullanma der benim de sinüzitim ve migrenim var ve çok ağrı çekiyorum bigün acilde yattım serum bağladılar dr uma danıştım sabret dedi ilaçları çok ağır oluor seni iyi anlıorum...ama şöle bişe daha var herkesin bünyesi bi değil bilmem valla dr.um parol yada minoset kullanmama izin verir o da günde 1 defa içmek şartıyla..onlarda nafile bi işe yaramıor...canım bu ovulasyon ne demek ben bunu hiç duymadım niçin test yapılıo ne zaman yapılması gerekir bana bilgi ver accık....

geçmişe pekk bakamadımm şekerlerr nasılsınız bakımmm biz bugünn gezdikk kocişlee bugün iizinliydii akşam yedi eve geldikk ev tamm her yer heryerdeydii
çaya görümcemler geldii tatlı yemekk temizlikk bittim resmen ayaklarım ağrıyoo beaa

ipek aplamm için banada 50 yazın şekerlerr Rabbim kabul etsinn inşalahh

Slm bende geldim bugun tüp bebek transferimin sekizinci günü dua edin arkadaslar bende hamiş olayım ( inş rabbim isteyen herkese versin ..

canim ya preeseedi nasil kullanacaksin
bende aldim bende bu ay kullanacagim
amin canim allah bizi acimasizlarin eline dusurmesin

Slm bende geldim bugun tüp bebek transferimin sekizinci günü dua edin arkadaslar bende hamiş olayım ( inş rabbim isteyen herkese versin ..
inşalahh canım meleğin inşalahh seninledir ve annesini hiç bırakmaz inşalahh
dün özelden mesaj yazmıştım gece ceabını vermiş ,herhalde ordan benim profilime girmişki paspalarımı görmüş oraya yorum yazmış .buraya neden gelmiyo hiç bir fikrm yok benimde :sm_confused:
aa bana cvp yazmadıı bile ne oldu ki aceppp
melikem yetişemedim sana evet soğuklar başladı dikkat et canım kendine ve bebişinee
bende bir bakayım dedim ama kişmsecikler kalmamış
neseee iyi akşamalr yarın görüşürüz artık kızlar

dikkat ediyorum aplacımm ben evdeyim siz çalışıyosunuzz
daha çok dikkat edinn

günaydınnn quzularrrrrrrrrrrr

canım bende her ay bebek olabilir diye diyee baş ağrısı çekip içmiyorum ilaçları,bu yüzden san iç veya içme diyemiyecem canımm..presedleri aldınmı sen hade hayırlısı duruda kullandığı ay hamile kalmıştı

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin tutunmuştur sana ,bizede haber vermeyi unutmaa

melikem belki senin gönderdiğin mesaj ulaşmamıştırr bir ara leydimde bana göndermiş masa örtsü ile ilgili ..ama ben hiç görmedim o mesajı demekki olabiliyormuş mesaj gitmemiş olabilir CADIARZU

İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ

kedersiz.....50
bulut83.......50
sevdanehri...50
Etipuf..........50

bynkutluay...50

kalan ..63

kızlar bakın bakalım hesabım doğrumu

kankaaaaaaaaaaaaaaa geldimiii modemmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

yaa varya bugün topikte şenlik varrrkaydirigubbakcemile2 .kız kanki sen yokken buraların tadı kalmamıştıı kimse uğramaz olduu ssenin değerini sen yokken iyi anladıımm:sinifsinif: bundan sonra üzmüyecem senii

dermişimmmmmmmmmm

İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ

kedersiz.....50
bulut83.......50
sevdanehri...50
Etipuf..........50

bynkutluay...50

kalan ..63

kızlar bakın bakalım hesabım doğrumu

anam siz benim için ayetel kürsimü okuyosunuz allah sizden razı olsun
allah size hayırı evlatlar versin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anam siz benim için ayetel kürsimü okuyosunuz allah sizden razı olsun
allah size hayırı evlatlar versin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canımm benim dünürden çıktı bu fikir 313 tane okunuyomuşş
önce senin için başlıyalım dedik cuma günü duasını yapıcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…