kıslarr ben geldımm bugun doktora gıttım mıgren için ilaç vedi ama bebek şüphesi varsa kullanma dedii şimdi ne yapayımm bızde herzaman bebek şüpesii var malum yaniii ne edecem kafam çok karışık netten preseed bide ovulasyon testı sıparış ettım 2 si 160 liraaa varyaaa bu muıllet bızı ellerındee oynatıyolarr çocukk için ya mecburlarr her yolu denemeye dıyee kafaya goree fıyat biçiyorlarrr kedersızz preseed e 50 lıraya almış ben 120 yeeRABBİM bizi insafsızların elıne düşürmesin AMİNNN hepınız ALLAH a emanet olun gorusmek üzere byyyyyyyy
kıslarr ben geldımm bugun doktora gıttım mıgren için ilaç vedi ama bebek şüphesi varsa kullanma dedii şimdi ne yapayımm bızde herzaman bebek şüpesii var malum yaniii ne edecem kafam çok karışık netten preseed bide ovulasyon testı sıparış ettım 2 si 160 liraaa varyaaa bu muıllet bızı ellerındee oynatıyolarr çocukk için ya mecburlarr her yolu denemeye dıyee kafaya goree fıyat biçiyorlarrr kedersızz preseed e 50 lıraya almış ben 120 yeeRABBİM bizi insafsızların elıne düşürmesin AMİNNN hepınız ALLAH a emanet olun gorusmek üzere byyyyyyyy
inşalahh canım meleğin inşalahh seninledir ve annesini hiç bırakmaz inşalahhSlm bende geldim bugun tüp bebek transferimin sekizinci günü dua edin arkadaslar bende hamiş olayım( inş rabbim isteyen herkese versin ..
aa bana cvp yazmadıı bile ne oldu ki acepppdün özelden mesaj yazmıştım gece ceabını vermiş ,herhalde ordan benim profilime girmişki paspalarımı görmüş oraya yorum yazmış .buraya neden gelmiyo hiç bir fikrm yok benimde :sm_confused:
melikem yetişemedim sana evet soğuklar başladı dikkat et canım kendine ve bebişinee
bende bir bakayım dedim ama kişmsecikler kalmamış
neseee iyi akşamalr yarın görüşürüz artık kızlar
günaydınlar herkezeeee
canım bende her ay bebek olabilir diye diyee baş ağrısı çekip içmiyorum ilaçları,bu yüzden san iç veya içme diyemiyecem canımm..presedleri aldınmı sen hade hayırlısı duruda kullandığı ay hamile kalmıştıkıslarr ben geldımm bugun doktora gıttım mıgren için ilaç vedi ama bebek şüphesi varsa kullanma dedii şimdi ne yapayımm bızde herzaman bebek şüpesii var malum yaniii ne edecem kafam çok karışık netten preseed bide ovulasyon testı sıparış ettım 2 si 160 liraaa varyaaa bu muıllet bızı ellerındee oynatıyolarr çocukk için ya mecburlarr her yolu denemeye dıyee kafaya goree fıyat biçiyorlarrr kedersızz preseed e 50 lıraya almış ben 120 yeeRABBİM bizi insafsızların elıne düşürmesin AMİNNN hepınız ALLAH a emanet olun gorusmek üzere byyyyyyyy
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin tutunmuştur sana ,bizede haber vermeyi unutmaaSlm bende geldim bugun tüp bebek transferimin sekizinci günü dua edin arkadaslar bende hamiş olayım( inş rabbim isteyen herkese versin ..
ipekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldengünaydın millet
İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ
kedersiz.....50
bulut83.......50
sevdanehri...50
Etipuf..........50
bynkutluay...50
kalan ..63
kızlar bakın bakalım hesabım doğrumu
evet canımm benim dünürden çıktı bu fikir 313 tane okunuyomuşşanam siz benim için ayetel kürsimü okuyosunuz allah sizden razı olsun
allah size hayırı evlatlar versin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?