Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet dün akşam geldi modem eee ne var ne yok bakalım
iyi olduu geldiği ama sende çok oturma yarım saat yeter dinlendikten sonra gelirsin yine lmaz:
canım valla ne olsuın hepimiz bildiğin gibiyizzz değişik bişey yok
dün duru geldi tatilden dönmişler .başkaaa bişeyde yokk boshayallersmile
hepimiz senin güzel haberine odaklandık inşallah bize müjdeli haberlerini verceksin canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Inşallah kankim ben çok umutluyum ama allah bilir tabi.....
Fazla oturamam zaten kankim eksiklik olmuş modem kurulumunda
kablosuz çalışmıyo yatak odasında yatağın üstünde iki bbüklümüm
bankada işlerim bitirip çıkarım yarın daha rahat gelirim bu akşam eşim düzeltiek

aman sakın kankii kalk ozamannnn iki büklüm olma iyi değill sen git dinlen şimdi hade benimde az işlerim var halledip geleyim

ipekkkkkkkkkkkkkkkkk cnmm nasılsınn iyimisinn demekki nurcann var dıyee gırdınnn bızdee senıı çokk merakk edıyoruzzz amaaamafoldumbenmafoldumben

ipekkkkkkkkkkkkkkkkk cnmm nasılsınn iyimisinn demekki nurcann var dıyee gırdınnn bızdee senıı çokk merakk edıyoruzzz amaaamafoldumbenmafoldumben
laa olum dün almış modemii zati girecektiki bugünn .ne kadann kıskançsınnn :mymeka:ipek hepimizi seviyo bir keree olumunekankayizsmile

iyiyim fatoşum ...yanlış anladın ben geldiğimde hiç kimse yoktu
bende onun için geçmişi okuyum dedim o arada nuran geldi bende girdim sen gelmiş olsaydın da
aynısı olur tatlım alınma hemen ....sen nasılsın bakalım

nuran kim ya tanıyormuyum ben onu şakkıdı

bendeee okuyayımm ayetell kursii ama yarısınaa kaarr bılıyorummm benn okuyayım kaç tane okudugumuuu sızee yazarım olurmuuuuu

heeeeee tamammm bacımmm zatennnn o gıcıkkk nurcannn yokmuuuuuuu hepp o yaparr demeee bolee seylerii hıhhhhhhhhhhhhhh:mymeka::mymeka::mymeka:klava:kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…