iyi olduu geldiği ama sende çok oturma yarım saat yeter dinlendikten sonra gelirsin yineevet dün akşam geldi modem eee ne var ne yok bakalım
dünüre dün söyledim ipeği ararım oda biraz okusun dedim yok dedi kendisi okumayacak başkası okuyack ona böylesi daha makbulmüşkalanıda ben okuyım o zaman
iyi yaptın canımm benimmmmisafir olarak girdim geçmişi okuyodum senin ışık yanına dayanamadım giriş yaptım
aman sakın kankii kalk ozamannnn iki büklüm olma iyi değill sen git dinlen şimdi hade benimde az işlerim var halledip geleyimInşallah kankim ben çok umutluyum ama allah bilir tabi.....
Fazla oturamam zaten kankim eksiklik olmuş modem kurulumunda
kablosuz çalışmıyo yatak odasında yatağın üstünde iki bbüklümüm
bankada işlerim bitirip çıkarım yarın daha rahat gelirim bu akşam eşim düzeltiek
laa olum dün almış modemii zati girecektiki bugünn .ne kadann kıskançsınnn :mymeka:ipek hepimizi seviyo bir keree olumunekankayizsmileipekkkkkkkkkkkkkkkkk cnmm nasılsınn iyimisinn demekki nurcann var dıyee gırdınnn bızdee senıı çokk merakk edıyoruzzz amaaamafoldumbenmafoldumben
O zaman okumuyorum......yaaa işte böyle anla bensiz olamıyaağını
nuran kim ya tanıyormuyum ben onu şakkıdıiyiyim fatoşum ...yanlış anladın ben geldiğimde hiç kimse yoktu
bende onun için geçmişi okuyum dedim o arada nuran geldi bende girdim sen gelmiş olsaydın da
aynısı olur tatlım alınma hemen ....sen nasılsın bakalım
mesajımın sonundaki dermişimmmmmmmmmmmmmmmm i görmedin galibaaa
yarım yamalak okuma amaabendeee okuyayımm ayetell kursii ama yarısınaa kaarr bılıyorummm benn okuyayım kaç tane okudugumuuu sızee yazarım olurmuuuuu
iyiyim fatoşum ...yanlış anladın ben geldiğimde hiç kimse yoktu
bende onun için geçmişi okuyum dedim o arada nuran geldi bende girdim sen gelmiş olsaydın da
aynısı olur tatlım alınma hemen ....sen nasılsın bakalım
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmilegörmedim :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?