yarım yamalak okuma amaa
kanki neden nuran biliyomusun çünkü aradaki o harfin tuşu bozuk basmıyo kaydirigubbakcemile3 idare et
kanki neden nuran biliyomusun çünkü aradaki o harfin tuşu bozuk basmıyo kaydirigubbakcemile3 idare et
pek bi sinirli gördüm seniii bak kolları sıvamıyayım şimdi ,fena olur haaaakötükedihüso kötükedihüso kötükedihüsosuss bee tabikideeeeeeeee olee okumuyacamm alacamm elımee kagıdıııı ondan okuyacamm tamammııııı:mymeka::mymeka::mymeka:
pek bi sinirli gördüm seniii bak kolları sıvamıyayım şimdi ,fena olur haaaakötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
HAHAHA GÜLEYİM BARİİ KİMMİŞ O KORKAK BENMİ YOKSA SENMİİ şutarafagittigelll timammııı geleceğin varsaa görecegindeee varr ama kaçamak yokkk haa korkarsannnkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
GÜLE GÜLE KANKİM BEBİŞİN ŞUANDA SENİNLE DİKKAT ET KENDİNEE opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanamaniiin kavga başladı ben kaçayım .....kızlar görüşürüz soonra ama böyle zor oluyo
eşim akşam yenden kursun modemi öyle geleyim görüşürüz
HAHAHA GÜLEYİM BARİİ KİMMİŞ O KORKAK BENMİ YOKSA SENMİİ şutarafagitti
naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanikkorkakkkkkkkkkkkkk benmiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahhhhhhhhh tutmasınn kımsee beniiiiiklava: klava: klava: klava: klava:
amaniiin kavga başladı ben kaçayım .....kızlar görüşürüz soonra ama böyle zor oluyo
eşim akşam yenden kursun modemi öyle geleyim görüşürüz
naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
aaa gerçektenmiii kız o aldıklarını iade edemiyonuzmu almazlarmı geri ..tühhkısss nurcik yengee ne dıyecemm bakk şimdii banaaa preseed ben 160 lıraya sıpariş ettim vee senın kıbele dedıgın arkadasın varyaa o yınee geıttıtırıyomuşşş 45 lırayaaa yaaaaaa ne kazıklandımm baksanaaa
[/IMG]ayyyyyy bennn bunlaraa bayıldımm nıyee bendee yokkkk
[/IMG][/QUOTE][/IMG]ayyyyyy bennn bunlaraa bayıldımm nıyee bendee yokkkk
hee anladımmm sen bunlarıı netten yuklemıssınnnnn
aaa gerçektenmiii kız o aldıklarını iade edemiyonuzmu almazlarmı geri ..tühh
evet nettenn arakladımmm laelaelaelaelae[/QUOTE][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?