Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım kullanın bakalım inşallah başka bişeye gerek kalmadan gelir bebişin

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ftsedp, bulut83, duru81, Kedersiz+
heyyyyyyyyyyyyyyyy mılletttttt nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yaaa bacımm nereyee az durr dahaaa ben geldimmm

herkeseee günaydınnlarr şekerlerrrr nasılsınızz bakalımm

günaydın durucummm napersinnn bakalımm yoğunmusunn benim masamın rengi görünmüyo evraklardan ohaoldumsmile

fatoşcummm sen nasılsınn kuzumm bi türlü karşılaşamıyosss senledeee olumunekankayizsmile

günaydın kızlar....maşallah topiğimiz bugün baya biii neşeli...inşallah dahada neşelenecek...

sevdacığım sanada kolay gelsin....

günaydın millet

anamm ipeğimm gelmişyaa sabahh tühh karşılaşamadımmm boshayallersmile ipeğimm sensdiz buralar çok sessizleştii özledik seniii kaydirigubbakcemile5 yaa seni arayamıyom nurcana didimm kontörüm yokk :kedi: oda bendenmiş onunda yok inşallahh cumartesi günü güzel haberler vereceksinn canımm seninde bu şekilde umutlu olmann çok güzelll Şeniz

hoşgeldin bulutumm evet bugün biraz daha kalabalık burası hele sabah daha iyiymiş ipeemm de varmışş
kızlar ben bi yandan işlerimi yapayımm olar mı arada bir katılırım size

ben geçmişi okuyana kadar ipeğim gitmiş ipek izinde dimi sevda
cumartesi hayuırlı haberlerini bekliyoruz

cnmmmm slmmmm senn adnan saraçogluylaaa saat kaçtaaa görüşebiliyoruzz bıdee kurler işee yaradımıııııııııııııııı

canım ilk önce arayıp sana belirli bir tarih ve saat aralığı verecekler o dönemde aradığında saraçoülu ile görüşebilicen.Yani ilk önce randevu alıcan canım..Biraz bekleme sorunu oluyo o yüzden hatlı telden ara cepten arayacaksan..

Valla benim kullandığım kürler içimi temizlediğinin farkındayımm canım koyu akıntım koyu idrarım koku oluyo içimi temizliyo ,birde içimde çalışmalar yaptığını arada bir ağrıyla anlıyorum.Eşimse kullanalı 1 ay oldu onun daha 2 aylık yaklaşık kürü var ondan sonra test yaptırcaz yani şuanda belli değil.Benim son çayım 27 gün sonra kullandığım kürler bitmiş oalcak..

sende preseed almışsınn canım hadi inşallahh işe yararrr :lepi:

okk cnmm bendee bı alayım dıyorumm esım arasın vee randevuu alsın o zmnnn ivetttt bendee preseed aldım ama daha elımee gelmedıkıı bakalım hepımızın için hakkımızda hayırlısıı olsunn optumm sızlerıı kendınıze ıyıı bakkk benn kaçarr anama gıdecemmm byyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…