tamam canım kullanın bakalım inşallah başka bişeye gerek kalmadan gelir bebişinvallaa bılmemm hemdee içindee hemmm gebelık testı hemıdee ovulasyon testi varmışş yaa benım kıı sadeceee kremmm bılmıyorumkıı bacımmm bugun tam adetın 10 gunu yarın gelırr sanırımm hıç ıaee etmeyeyım dıyorumm kıbelenın kı 10 gunde gelıyomussss varsın ondandaa kazık yıyekk alıstık bacımmmm
tatlı kıss ben çıksamm olarmıı haletmem gereken işlerim var hade çaww
tamam canım kullanın bakalım inşallah başka bişeye gerek kalmadan gelir bebişin
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmiletamamm bacımmm kendıneeee iyiii bakkkkkkkkk öptümmm byyyyyyyyyyyyyyyyyŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydın durucummm napersinnn bakalımm yoğunmusunn benim masamın rengi görünmüyo evraklardan ohaoldumsmile
fatoşcummm sen nasılsınn kuzumm bi türlü karşılaşamıyosss senledeee olumunekankayizsmile
günaydın kızlar....maşallah topiğimiz bugün baya biii neşeli...inşallah dahada neşelenecek...
sevdacığım sanada kolay gelsin....
durucuğum fatoşcuğum sizler nasılsınız bakimmmmmmmmmmmmm...
günaydın millet
yaaa bacımm nereyee az durr dahaaa ben geldimmm
herkeseee günaydınnlarr şekerlerrrr nasılsınızz bakalımm
anamm ipeğimm gelmişyaa sabahh tühh karşılaşamadımmm boshayallersmile ipeğimm sensdiz buralar çok sessizleştii özledik seniii kaydirigubbakcemile5 yaa seni arayamıyom nurcana didimm kontörüm yokk :kedi: oda bendenmiş onunda yokinşallahh cumartesi günü güzel haberler vereceksinn canımm seninde bu şekilde umutlu olmann çok güzelll Şeniz
cnmmmm slmmmm senn adnan saraçogluylaaa saat kaçtaaa görüşebiliyoruzz bıdee kurler işee yaradımıııııııııııııııı
canım ilk önce arayıp sana belirli bir tarih ve saat aralığı verecekler o dönemde aradığında saraçoülu ile görüşebilicen.Yani ilk önce randevu alıcan canım..Biraz bekleme sorunu oluyo o yüzden hatlı telden ara cepten arayacaksan..
Valla benim kullandığım kürler içimi temizlediğinin farkındayımm canım koyu akıntım koyu idrarım koku oluyo içimi temizliyo ,birde içimde çalışmalar yaptığını arada bir ağrıyla anlıyorum.Eşimse kullanalı 1 ay oldu onun daha 2 aylık yaklaşık kürü var ondan sonra test yaptırcaz yani şuanda belli değil.Benim son çayım 27 gün sonra kullandığım kürler bitmiş oalcak..
sende preseed almışsınn canım hadi inşallahh işe yararrr :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?