Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet durucum ipek izinde sonuç belli olana kadar izinli olumunekankayizsmile

sevdam hadi hayırlısı kürler işe yarıyo o zaman :lepi:

fatoşum hadi kolay gelsin preseed vesile olsun hayırlı olsun canım

inşallah durucumm inşallahhh bu hafta hamama da gidicem yumruta akını sürücemm bakalımm

güle güle fatoşcummm

yumurta akını nasıl yapacaksın sevdam .kim sürecek sanasempatiksalakcinni

Son düzenleme:
kızlar kk birbirne karışmı haberiniz yok
toplu katliam yapmış kazenn
bizim birara sığındığızı siteye gitmişler :roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldin nurcanım haticeee

ne olmuşş bacımm nasıl katliamm anlat helee hiçbişeyden haberirimiz yok

ooo kimleri görüyorummm hoşgeldinn nerelerdeydin senn :hulya:

hoşbulduk canım kız biraz fazla geziyorum galiba bu aralar bide şevval orucu felan derken ben hala ramazandayım anlıcan bugünde ismeğin giyim kursuna başladım ismek belediye kursu yani istanbulda haftada 2.5 gün ona gidicem kafa dağıtmak için dikişten felan hiç anlamam aslında öğrenirim inşallah sizde ne var ne yok ipek nasıl

yumurta akını nasıl yapacaksın sevdam .kim sürecek sanasempatiksalakcinni

komşumla gidicem nasipse canım bakalım oda gebe kalmamışsa onla giderim bilmiyorumkismile yoksa kardeşimle akannehir
3 yumurta akını kavannoza koyup hamam taşında ısınıcam yatıcam orada belime sürülecek devamlı akannehir

bak haticem bilirrr
biz ayetel kürsi ye başladık ipek için abdestsiz okunmasında sakınca varmı ayetel kürsi nin

hoşgeldin nurcanım haticeee

ne olmuşş bacımm nasıl katliamm anlat helee hiçbişeyden haberirimiz yok
kazen bir topik açmış kimler neye göre ceza alıyor diye ..daha önce banlanalarda biz haksız yere ban yemizşi demişler (kk nın popüler isimleri bunlar ) kazende sinirlenmiş ..neyse biz ayağımız denk alalmımda sengözlerimebaksanab

Allah kabul etsin canım ..kursa mı başladın ne güzel dikiş kursumu bu ? ipek iyi canım bu sabah burdaydı cumartesi günü sonucu belli oluyor onun için ayetl kürsi okuyoruz almak şstermisin sende

ne kadar kalacak yumurta akı beline

dikiş kursu canım tabi almak isterim kaç tane okucam onu söyleyin yeter

İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ (313)

kedersiz.....50
bulut83.......50
sevdanehri...50
Etipuf..........50
bynkutluay...50

kalan ..63

ya abdestli okursan muhakkak daha sevap ama ezbere abdestsiz okunur bakarak okursanız abdest şart

hehe ben ezbere biliyomm :lepi: ama akşam abdest alıp ilk önce ipeğimin ayetel kürsi sini okuyayaım sonrada kuranımı hem daha makbull sonuçta abdestli :Saruboceq:

ne kadar kalacak yumurta akı beline

canım zaten yumurta akı sürdürkçe kuruyomuş bitene kadar devamlı sürülücekmiş sonra yıkanılacak işte hamam da belli zamanı yok bitene kadar yanii :lepi: keşke aynı yerde olsakta birlikte gitsekk :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…