canım ilk önce arayıp sana belirli bir tarih ve saat aralığı verecekler o dönemde aradığında saraçoülu ile görüşebilicen.Yani ilk önce randevu alıcan canım..Biraz bekleme sorunu oluyo o yüzden hatlı telden ara cepten arayacaksan..
Valla benim kullandığım kürler içimi temizlediğinin farkındayımm canım koyu akıntım koyu idrarım koku oluyo içimi temizliyo ,birde içimde çalışmalar yaptığını arada bir ağrıyla anlıyorum.Eşimse kullanalı 1 ay oldu onun daha 2 aylık yaklaşık kürü var ondan sonra test yaptırcaz yani şuanda belli değil.Benim son çayım 27 gün sonra kullandığım kürler bitmiş oalcak..
sende preseed almışsınn canım hadi inşallahh işe yararrr :lepi:
evet durucum ipek izinde sonuç belli olana kadar izinli olumunekankayizsmile
okk cnmm bendee bı alayım dıyorumm esım arasın vee randevuu alsın o zmnnn ivetttt bendee preseed aldım ama daha elımee gelmedıkıı bakalım hepımızın için hakkımızda hayırlısıı olsunn optumm sızlerıı kendınıze ıyıı bakkk benn kaçarr anama gıdecemmm byyyyyyyyyyyyyyyyy
ooo kimleri görüyorummm hoşgeldinn nerelerdeydin senn :hulya:slm kızlar nasılsınız
ooo kimleri görüyorummm hoşgeldinn nerelerdeydin senn :hulya:
hoşgeldin nurcanım haticeee
ne olmuşş bacımm nasıl katliamm anlat helee hiçbişeyden haberirimiz yok
yumurta akını nasıl yapacaksın sevdam .kim sürecek sanasempatiksalakcinni
kazen bir topik açmış kimler neye göre ceza alıyor diye ..daha önce banlanalarda biz haksız yere ban yemizşi demişler (kk nın popüler isimleri bunlar ) kazende sinirlenmiş ..neyse biz ayağımız denk alalmımda sengözlerimebaksanabhoşgeldin nurcanım haticeee
ne olmuşş bacımm nasıl katliamm anlat helee hiçbişeyden haberirimiz yok
Allah kabul etsin canım ..kursa mı başladın ne güzel dikiş kursumu bu ? ipek iyi canım bu sabah burdaydı cumartesi günü sonucu belli oluyor onun için ayetl kürsi okuyoruz almak şstermisin sendehoşbulduk canım kız biraz fazla geziyorum galiba bu aralar bide şevval orucu felan derken ben hala ramazandayım anlıcan bugünde ismeğin giyim kursuna başladım ismek belediye kursu yani istanbulda haftada 2.5 gün ona gidicem kafa dağıtmak için dikişten felan hiç anlamam aslında öğrenirim inşallah sizde ne var ne yok ipek nasıl
bak haticem bilirrr
biz ayetel kürsi ye başladık ipek için abdestsiz okunmasında sakınca varmı ayetel kürsi nin
ne kadar kalacak yumurta akı belinekomşumla gidicem nasipse canım bakalım oda gebe kalmamışsa onla giderim bilmiyorumkismile yoksa kardeşimle akannehir
3 yumurta akını kavannoza koyup hamam taşında ısınıcam yatıcam orada belime sürülecek devamlı akannehir
kazen bir topik açmış kimler neye göre ceza alıyor diye ..daha önce banlanalarda biz haksız yere ban yemizşi demişler (kk nın popüler isimleri bunlar ) kazende sinirlenmiş ..neyse biz ayağımız denk alalmımda sengözlerimebaksanab
Allah kabul etsin canım ..kursa mı başladın ne güzel dikiş kursumu bu ? ipek iyi canım bu sabah burdaydı cumartesi günü sonucu belli oluyor onun için ayetl kürsi okuyoruz almak şstermisin sende
İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ (313)
kedersiz.....50
bulut83.......50
sevdanehri...50
Etipuf..........50
bynkutluay...50
kalan ..63
ya abdestli okursan muhakkak daha sevap ama ezbere abdestsiz okunur bakarak okursanız abdest şart
ne kadar kalacak yumurta akı beline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?