Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

adetim duzenli diyil.gecikmem oluyor.bi de adetim az oluyor.yani olan da koyo rengde oluyor.yani hic kana benzemiyordu.incir kuru uyguladikdan sora bir az duzeldi.sizce neden ne ola bilir.

bende de aynı sorun vardı benimkinin sebebi yumurtamın çatlamamasıydı ama seninde aynı sebeptenmi bilemiyorum

bi soru daha sora bilirmiyim?yani polen nedir bilmiyorum ki.ya da bizde baskadirmi ismi?bizde azerbaycanda nerden bula bilirim?haberi olan varsa lutfen bana da yazin.

bi soru daha sora bilirmiyim?yani polen nedir bilmiyorum ki.ya da bizde baskadirmi ismi?bizde azerbaycanda nerden bula bilirim?haberi olan varsa lutfen bana da yazin.

polen arıların çiçeklerden topladığı bir madde. normalde yuvarlak minik toplar halinde ben toz olarak öğütülmüşünü kullandım.

canım azerbaycanda nerden bulabilirsin bilmiyorum ama aktarcılardan sor onlar biliyordur bak polen bu

cok tesekkur ederim arastiricaam.insallah hepimiz hayrini goruruz.burda bulamazsam abim izmirde ona derim o bana gonderir.

canlarım merhaaba bende geldim biraz geç oldu kedersizim kusura bakma.....

pc çöktü yeni formatladım driverlarında sorun vardı onu hallettim geldim:) ohhh topiç şenlenmiş eski dostlar toplanmış çoookkkkk sevindimmm çooook

işte bu ya

hoş geldin aramıza sevdalinka...tam bizde çoçuklarımıza topik kertmesi yapıyorduk...sende katıl aramıza...burda dünürler olarak buluşuruz artık olmazmı...kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin uykulu sibel ...sonunda yılmadan usanmadan herkesi bir araya getirdimkaydirigubbakcemile umarım birdaha ayrılmayız

hoş geldin aramıza sevdalinka...tam bizde çoçuklarımıza topik kertmesi yapıyorduk...sende katıl aramıza...burda dünürler olarak buluşuruz artık olmazmı...kaydirigubbakcemile5

sevdalinkamız hamile kızı oluyor :ecrin_bebek: darısı bizmde başımıza :CüvCüv:

kızlar bende resim koymak istiyorum bulut 83 ün yanına ..bana yardımcı olurmusunuz..nasıl yapacağım...eeeeeeee sonra kızlarınızı almam yada oğullarınıza kız vermem...kızlar şunu itiraf edeyim benim hep içime ilk bebeğim erkek olacak gibi geliyor..hayırlısı olsunda...ama oğlum olacakmış gibi geliyor...ayyyyyyy adı bile hazır ÖMER EFE koyacağım..rabbim sen hayallerimi umutlarımı boşa çıkarma..herkesin..

hadin bekliyorum

em

hoşbuldukkk canımmm
ay inşallah hadi hayırlısı
hoşgeldin uykulu sibel ...sonunda yılmadan usanmadan herkesi bir araya getirdimkaydirigubbakcemile umarım birdaha ayrılmayız

hoşbulduk canım benim valla bravooo azimli kıssın vesselamkaydirigubbakcemile3

çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin sibelciğim...kaç aylık..

O ZAMAN KIZLAR KERTME ıÇıN SıBELıN KIZINA BıR ERKEK GEREK ..ıLK KERTMEMıZ OLMASI ıÇıN...

ŞU benim ömer efe bu ay bir süpriz yapsada sibelciğimle dünür olsak....

kızlar hayal kurması ne güzel..ne yapalım bizde böyle avutuyoruz kendimizi..inşallah gerçek olacak...

kizlar bana musade.esim isden gelmis.yemek vermem lazim.sora gorusuruz.inanin sizleri cok sevdim.yeniden gorusuruz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…