bal ve tarçın tamam da poleni nereden almalıyız.en güveniliri nereededir acaba?
poleni nerden bula bilirim
bal ve tarçın tamam da poleni nereden almalıyız.en güveniliri nereededir acaba?
adetim duzenli diyil.gecikmem oluyor.bi de adetim az oluyor.yani olan da koyo rengde oluyor.yani hic kana benzemiyordu.incir kuru uyguladikdan sora bir az duzeldi.sizce neden ne ola bilir.
bi soru daha sora bilirmiyim?yani polen nedir bilmiyorum ki.ya da bizde baskadirmi ismi?bizde azerbaycanda nerden bula bilirim?haberi olan varsa lutfen bana da yazin.
bi soru daha sora bilirmiyim?yani polen nedir bilmiyorum ki.ya da bizde baskadirmi ismi?bizde azerbaycanda nerden bula bilirim?haberi olan varsa lutfen bana da yazin.
sibelim hoşgeldin
cok tesekkur ederim arastiricaam.insallah hepimiz hayrini goruruz.burda bulamazsam abim izmirde ona derim o bana gonderir.
canlarım merhaaba bende geldim biraz geç oldu kedersizim kusura bakma.....
pc çöktü yeni formatladım driverlarında sorun vardı onu hallettim geldim:) ohhh topiç şenlenmiş eski dostlar toplanmış çoookkkkk sevindimmm çooook
işte bu ya
hoş geldin aramıza sevdalinka...tam bizde çoçuklarımıza topik kertmesi yapıyorduk...sende katıl aramıza...burda dünürler olarak buluşuruz artık olmazmı...kaydirigubbakcemile5
emhoş geldin aramıza sevdalinka...tam bizde çoçuklarımıza topik kertmesi yapıyorduk...sende katıl aramıza...burda dünürler olarak buluşuruz artık olmazmı...kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin uykulu sibel ...sonunda yılmadan usanmadan herkesi bir araya getirdimkaydirigubbakcemile umarım birdaha ayrılmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?