Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

okiş
son yazdığını görmüyor,okumuyorum allah esirgesin öle düşünme lütfen olumsuz diye birşey olmıcak allahın izniyle çok dualar ettik rabbim binimizin bir duasını mutlaka kabul edecektir inanıyorum çok :Saruboceq:
Şeniz
tuğbişimm valla kaçta buluşcaz bilmiyommm akşam haberleşiriz
okiş hayatım Şeniz

sana da güle güle tuğbişimm evet senin süslenmenn lazımm git sen işine bakk kaydirigubbakcemile3

alışverişi ben yapmadımki sonraki mesajımı oku bak hem zaten bütün günde yatalak gibi
yatılmaz doktor karın içi baskı olmasın nabız çok yükselmesin yavaş yavaş yürüyüşe çıkabilirsin yemeğini uzun süre ayakta kalmadan yapabilirsin dedi işe bile gitmem de sakınca yokmuş ama ben gitmedim doktor duysa dalga geçer işine engel değil ki der

haydi görüşürüz kızlar durum senide öpüyorum canım
eğer komşuya gidecek cesareti bulamazsam :roflol:gelirim gene biraz toparlıyım

canimbenim
kullar seniyalniz birakmis ama rabbim seniyalniz birakmaz insallah canim benim
senmoralini bozma aama biran benim icim burkuldu
rabbim eslerimizi basimizdan ayirmasin canim
insallah olumlu sonuc alacagiz canim benim

çıkmadan rüyamı yazıyorum belki okuyan yorumlar
rüyamda hamileyim diye bi his var içimde
sonra sokaklar kuruyemiş dolu yol boyu serpilmiş fazlaca olan kuruyemişlerden ben bir avuç fındık seçtim yedim sonra birisi bana gümüş parlak taşlı olan 2 tane yüzük getiriyo birini alıp parmağıma takıyorum kıvırcık saçlı bi kız çocuğu bana doğru koşuyo ama yanıma gelmiyo
hayır olsun inşallahh
haden ben kaçtım canlarımmmm

iyiyiz canimbenim sen nasilsin
seninbugun islerin cokaklinialirimsmile :jeyyar:

canim iyi yapmissin ise gitmemeissin kim nederse desin canim

hayrolsun rüyan canımm güzel bir rüyaymış rüya bölümüne yazsaydın keşke

hayır olsun canım

selam kızlar nasılsınız bi kaç gündür yoktum bebek battaniyesi başladım onu bitirmeye uğraşıyorum cumartesi düğün var kayseriye gidicez giderken götürücem o yüzden bi süre giremedim kızlar ne var ne yok bakalım

hoşbulduk yavrus ne var ne yok ya geçmişe bakmadım üşendim inanki var mı bi gelişme,ipekle hiç görüşemedim geçen bi selam verdim ama görmedi galiba cevap vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…