okişyok tubişim yorulmuyorum hiç merak etme hiç riske atarmıyım
buzlukta pişirdiğim yemeklerim vardı onları çıkarıyorum yanına salata yapıyorum
eğer bi iş yapılması gerekirse eşim yapıyo geçen gün tuvaleti o temizledi ....bugün sabah beni markete
götürdü alınacakları söyledim o aldı taşıdı eve kadar çıkardı işe gitti şimdi ben yavaş yavaş biraz yemek yaparım işe başlayınca işten gelip yemek yapmak daha yorucu olur (olumsuz sonuç alırsakta moral bozukluğuyla yemek yapamam)
okiş hayatım Şeniztuğbişimm valla kaçta buluşcaz bilmiyommm akşam haberleşiriz
yaw ipem dur dur gitme ablam yat aşağı kimseye gitme bak bilmiyolar tedavi olduğunu allah korusun anlamasınlar diye normsl davrancan bişey mişey olur dur evde ya ağır ağır gez evin içind ebide alışveriş yapmışsın bide yerleştiricen çoook güzel ablam tebrik ederim seni hemde çoook :dilcikar:
yok tubişim yorulmuyorum hiç merak etme hiç riske atarmıyım
buzlukta pişirdiğim yemeklerim vardı onları çıkarıyorum yanına salata yapıyorum
eğer bi iş yapılması gerekirse eşim yapıyo geçen gün tuvaleti o temizledi ....bugün sabah beni markete
götürdü alınacakları söyledim o aldı taşıdı eve kadar çıkardı işe gitti şimdi ben yavaş yavaş biraz yemek yaparım işe başlayınca işten gelip yemek yapmak daha yorucu olur (olumsuz sonuç alırsakta moral bozukluğuyla yemek yapamam)
sevom naber şekericim umudunu kaybetmeyen arkadaşımızda burdaymış iyimi herkes
kızlar bana kızmayın ce ee diyip kaçtım diye erim beyim paşam ömrüm az kaldı gelmesine yemek yok bi duş alayım ak pak olayım makyaj saç yemek derken anca yetiştiririm
öpüyorum hepinizi akşam bana bi çağrı atın girince msn e maçım bitmiş olursa gelmek istiyorum öpüyorum sizeri hatunlar Şeniz
haydi görüşürüz kızlar durum senide öpüyorum canım
eğer komşuya gidecek cesareti bulamazsam :roflol:gelirim gene biraz toparlıyım
alışverişi ben yapmadımki sonraki mesajımı oku bak hem zaten bütün günde yatalak gibi
yatılmaz doktor karın içi baskı olmasın nabız çok yükselmesin yavaş yavaş yürüyüşe çıkabilirsin yemeğini uzun süre ayakta kalmadan yapabilirsin dedi işe bile gitmem de sakınca yokmuş ama ben gitmedim doktor duysa dalga geçer işine engel değil ki der
çıkmadan rüyamı yazıyorum belki okuyan yorumlar
rüyamda hamileyim diye bi his var içimde
sonra sokaklar kuruyemiş dolu yol boyu serpilmiş fazlaca olan kuruyemişlerden ben bir avuç fındık seçtim yedim sonra birisi bana gümüş parlak taşlı olan 2 tane yüzük getiriyo birini alıp parmağıma takıyorum kıvırcık saçlı bi kız çocuğu bana doğru koşuyo ama yanıma gelmiyo
hayır olsun inşallahh
haden ben kaçtım canlarımmmm
çıkmadan rüyamı yazıyorum belki okuyan yorumlar
rüyamda hamileyim diye bi his var içimde
sonra sokaklar kuruyemiş dolu yol boyu serpilmiş fazlaca olan kuruyemişlerden ben bir avuç fındık seçtim yedim sonra birisi bana gümüş parlak taşlı olan 2 tane yüzük getiriyo birini alıp parmağıma takıyorum kıvırcık saçlı bi kız çocuğu bana doğru koşuyo ama yanıma gelmiyo
hayır olsun inşallahh
haden ben kaçtım canlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?