- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
herhall datlumm oğlana sizin kızlardan alacaz da kızım olursa erkkeiniz olursaa size veririm bak emm eçok çektiririmmayy melikemmm ben neden kız didimmmkiii boshayallersmile :kedi: nese peşiii kız olarrr kaydirigubbakcemile2
haticem geçenlerde yazmıştı nurcanım,bu sitede kibele diye bir arkadaş y.dışından 45 tl ye getiriyomuş haberin olsun canım. gerçekten kullanan ve faydasını gören oldu bende bir kere kullandım canım.
hayır olsunn datlummm rüyannnçıkmadan rüyamı yazıyorum belki okuyan yorumlar
rüyamda hamileyim diye bi his var içimde
sonra sokaklar kuruyemiş dolu yol boyu serpilmiş fazlaca olan kuruyemişlerden ben bir avuç fındık seçtim yedim sonra birisi bana gümüş parlak taşlı olan 2 tane yüzük getiriyo birini alıp parmağıma takıyorum kıvırcık saçlı bi kız çocuğu bana doğru koşuyo ama yanıma gelmiyo
hayır olsun inşallahh
haden ben kaçtım canlarımmmm
gerçeketn şuanda içim parçalandıı gözyaşlarımı tutamıyorum :gitme: başınız saolsun mekanı cennet olsun yengenin ..Kızlar çarşamba günü yengemi kaybettik...aniden bir ölüm oldu...daha 43 yaşındaydı kendisi...çarşamba sabahı annemlere gittim erkenden daha saat 8 dahi olmamıştı..içeri girdim birazcık durdum yengemin abisi...anneme yenge derdi...yengeeeeee ablamı kaybettik diye bir bağırmış telefonda....bunlar bilecikte oturuyorlardı...yengemin ayağanda bir yara çıkmış o tedavisi için kardeşlerinin yanındaydı 15 gündür...eşide amcamda yoktu ölürken yanında 25 senelik yol arkadaşı ölürken...akşam herkesle konuşmuş iyiymiş..ve sabah kalkıyorlarki yengem cansız bir şekilde yatıyor..şeker vardı bunda önce şeker komasına girdi sanmışlar biz oraya gidince doktorlar uğraşıyordu... Malesefki yengem çoktan ölmüş...sesizce....
Kızlar işin acı yanından biriside bunlarında çocuğu yoktu ..olmadı....yanii o gün annem diye ağlıyacak bir yavrusu yoktu başında..tabiki kardeşleri bizler ne kadar acısakta oan bir yavrusunun acıması kadar olamazdı...rabbimin takdiri...
BİRDE KIZLAR YENGEMİN YENGESİ YENGEMİN BAŞ UCUNDA YVRUSUZ YAVRUN MURADSIZ YAVRUM BU DÜNYADA MURAINA KAVUŞAMADIN YAVRUM DEMESİ..İÇİMİ PARÇLADI...
RABBİM BİZ KULLARINI EVLATSIZ KOYMA BİZLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VER DİYE DUA ETTİM KURANLAR OKUNURKEN ORADA..
Rabbim sen yengeme rahmet eyle..meknını cennet kabrini pirnur eyle...aminnnnnnnnnn
biz evlat isteyen kullarınada hayırlı sağlıklı evlatlar ver....aminnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?