Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne olsunn kuzum çalışıyomm bende arada bir bakıyom geziniyom buralarda
ipeemm bugün de burdaydı geçenlerde sen yazdığında çıkmıştı ocanım o yüzden görmedi
sen napıyosun nasıl geçiyo okull

fena değil işte uğraş dur aynı şeyi tüm gün anlatıyorum öyle armut gibi bakıyor çoğu,ya seyhanım seksapelim bu ayda hüsran herhal benim dün 26. günümdü biraz geldi ziyaretçi ama sonra bişe yok yine bekletip bekletip delirtecek sonra lönk diye gelecek herhal

melikem öle mi oluyo hep yanii biraz gelip kesilip sonramı geliyo kırmızı mı gelen pekii

bu arada işten dolayı yazamadımj canım birazdanda çıkıcam haberin ola

ya ne bileyim bazen oluyordu öyle ama bu kadar erkenden olmuyordu aman artık öyle bir hale geldimki her şeye bir anlam yükler oldum,bende yemek yapıcam zaten tatlışım inşallah msnde falan görüşürsek uzun uzun hoş beş ederik,muah öperim nanklarından güzel güzel

sevda melike çıkmayın azcık laflayalımda sonra çıkın minnoşlar ben yine yalnız mı kalıcam.... mafoldumben

leydim hoşgeldin ama ben kaçar iyi akşamlar sizeee

melikem akşama msn de olacaz inş. canım sende gel hadi kaçtım ben

leydim çıkış saatim geldi çıkmam lazım işlerim var canımm
sende erkenn gell lmaz: bizde seni özledikk zatii ama yoksunn :umursamaz:

taaammm sevda bidaha erken gelmeye çalışırım :çok üzgünüm: ama biliyosunuz işte ders falan anca geliyorum bide bugün pazar vardı şimcik girebildim kuşum.. zaten yoğun geçiyo günlerim siz tabi msnde konuşuyonuz bensizz :çok üzgünüm:

herhall datlumm oğlana sizin kızlardan alacaz da kızım olursa erkkeiniz olursaa size veririm bak emm eçok çektiririmm
hayır olsunn datlummm rüyannn

şekerler nerdesinizz ya ben donuyorummm acayipp soğukkk ipek aplanın duasını yapacaksınız bugün herhal Rabbim kabul etsinnn inşalahh hayırlı haberlerle coşacazz
artı gözlerimi tutamıyorum yaa gene geldiler bana

Kızlar çarşamba günü yengemi kaybettik...aniden bir ölüm oldu...daha 43 yaşındaydı kendisi...çarşamba sabahı annemlere gittim erkenden daha saat 8 dahi olmamıştı..içeri girdim birazcık durdum yengemin abisi...anneme yenge derdi...yengeeeeee ablamı kaybettik diye bir bağırmış telefonda....bunlar bilecikte oturuyorlardı...yengemin ayağanda bir yara çıkmış o tedavisi için kardeşlerinin yanındaydı 15 gündür...eşide amcamda yoktu ölürken yanında 25 senelik yol arkadaşı ölürken...akşam herkesle konuşmuş iyiymiş..ve sabah kalkıyorlarki yengem cansız bir şekilde yatıyor..şeker vardı bunda önce şeker komasına girdi sanmışlar biz oraya gidince doktorlar uğraşıyordu... Malesefki yengem çoktan ölmüş...sesizce....

Kızlar işin acı yanından biriside bunlarında çocuğu yoktu ..olmadı....yanii o gün annem diye ağlıyacak bir yavrusu yoktu başında..tabiki kardeşleri bizler ne kadar acısakta oan bir yavrusunun acıması kadar olamazdı...rabbimin takdiri...

BİRDE KIZLAR YENGEMİN YENGESİ YENGEMİN BAŞ UCUNDA YVRUSUZ YAVRUN MURADSIZ YAVRUM BU DÜNYADA MURAINA KAVUŞAMADIN YAVRUM DEMESİ..İÇİMİ PARÇLADI...
RABBİM BİZ KULLARINI EVLATSIZ KOYMA BİZLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VER DİYE DUA ETTİM KURANLAR OKUNURKEN ORADA..

Rabbim sen yengeme rahmet eyle..meknını cennet kabrini pirnur eyle...aminnnnnnnnnn

biz evlat isteyen kullarınada hayırlı sağlıklı evlatlar ver....aminnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
gerçeketn şuanda içim parçalandıı gözyaşlarımı tutamıyorum :gitme: başınız saolsun mekanı cennet olsun yengenin ..
benimde tek korkum bu ya hiç çocuğum olmazsa ! kim gelecek mezarıma ellermi? Allahım ne olur sen bizim muradlarımzı ver hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar ile :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…