daha gençmiş yengen üzüldüm gerçekten .inşallah öbür dünyada RABBİM onu minik meleklerle taçlandırsınnn :gitme:Sağolasın dünürüm..inanki çok zor...inşallah rabbim bizim muradlarımızı verir...
gelirler birazdan herhalde...evet canım soğudu havalar dün haberlerde gördüm boluda kar yağmış o yüzden bu kadar soğuk..ben bugün çok iyi sayılmam dünür ya ,sağ kasığımda (bazen oluyo öyle) senin geçen gün anlattığın gibi şişlik hissi var otruruken kalkarken çok acıyo...tam o bölgede yumurta büyüklüğünde bişeyler oynuyo sanki .Dr a gitsem biliyorum herzamnki gibi bişeyin yok diyip eve gönderecekler :umursamaz:dünürüm bugün kimsecikler yok...kız ne soğudu havalar sanki ortalıkta kar yağmış soğuğu var....sen nasılsın..ne zaman ipeğin duası..
hadiyaaa geçmişti demek gününn .zamanı değilmiş dünür ne yapalım sabretmeye,beklemeye devam edecezdünürüm bu arada benim kırmızılar geldi..5 gün geçmişti nasıl sevinmiştim test yapacaktım...bu testleride ypmak nasip olmuyor...rabbimden dileğim kimseyi yavrusuz koymasın....
ağlamaaaa lütfennn geçecek bu günlerimizde, elbet o günleride görecez eşlerimize verecez o müjdeli haberlerii .yeterki RABBİM sağlık ve huzuru eksik etmesin olmayacak hiç bişey yoktur hade dağıtalım konuyu ben kötü oluyorumm :çok üzgünüm:ayyyy canım kafamı kaldı bende...tamam...inşallah bu sabırlarımızın mükafatını alacağız...
dün akşam eve geldik kocişle bir konu geçti o demekki anlamış günümün geçtiğini..bende hastalandığımı söyleyince...demesinmi bana bende diyordum bayrama kadar netleşirdi bayramda süpriz yapardık herkese diye...bayramda memlekete gideceğiz kısmet olursa...onun o sözleride içimi parçaladı saten canım acıyordu bir de o öyle söyleyince inanıyorumki ben üzüleyim diye söylemedi...demkki kocişimin öyle bir hayali varmış.....
RAABBİM SENİN KAPINA HUZURUNA GELDİM ELLERİMİ SANA AÇTIM ...SEN KAPINDAN MAKMINDAN ELLERİMİ BOŞA ÇEVİRME....TÜM KULLARININ...İİMİZDEKİ HASRETİMİZİ DİNDİR...HAYIRLI MURADLARIMIZI VER...BİZLERİN YUVALARINIDA ŞENLEDİRRR...EŞLERİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VERMEYİ BİZE NASİP ET...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ayyyy canım kafamı kaldı bende...tamam...inşallah bu sabırlarımızın mükafatını alacağız...
dün akşam eve geldik kocişle bir konu geçti o demekki anlamış günümün geçtiğini..bende hastalandığımı söyleyince...demesinmi bana bende diyordum bayrama kadar netleşirdi bayramda süpriz yapardık herkese diye...bayramda memlekete gideceğiz kısmet olursa...onun o sözleride içimi parçaladı saten canım acıyordu bir de o öyle söyleyince inanıyorumki ben üzüleyim diye söylemedi...demkki kocişimin öyle bir hayali varmış.....
RAABBİM SENİN KAPINA HUZURUNA GELDİM ELLERİMİ SANA AÇTIM ...SEN KAPINDAN MAKMINDAN ELLERİMİ BOŞA ÇEVİRME....TÜM KULLARININ...İİMİZDEKİ HASRETİMİZİ DİNDİR...HAYIRLI MURADLARIMIZI VER...BİZLERİN YUVALARINIDA ŞENLEDİRRR...EŞLERİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VERMEYİ BİZE NASİP ET...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
günaydın kanki hayırlı cumalar...nasılsın bugünn heycan dorukta dimi :hulya:
burda hava güneşli ama yinede serin .içindeki karanlığa ışık doğsun , karamsar olma lütfenKızlar sanki kşam olmuş gibi bir hava var...karanlık...içimde karanlık...offffffff offfffff ...
haklısın biz bile bu kadar heyecan yapıyorsak seni düşünemiyorum bile..yarın bu saatelerde hepimiz seni burda bekliyo olacaz inşallah hastaneden mutlukluk içinde çıkarsnız eşinle canım ,bunu bütün kalbimle istiyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:çok heyecanlıyım canım ne yapacağımı şaşırdım hiç birşeye kendimi veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?