Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dünürüm bugün kimsecikler yok...kız ne soğudu havalar sanki ortalıkta kar yağmış soğuğu var....sen nasılsın..ne zaman ipeğin duası..

dünürüm bu arada benim kırmızılar geldi..5 gün geçmişti nasıl sevinmiştim test yapacaktım...bu testleride ypmak nasip olmuyor...rabbimden dileğim kimseyi yavrusuz koymasın....

amin canım amin...beni çok severi..hatta annemler düşükten sonra oraya gitmişlerdi sormuş kızının çocuğu varmı diye ..o da düştü demişti...olsun üzülmesin onun yine olur demiş...düşün düşüğe bile sevinmiş o zaman...inşallah rabbim o tarafta yüzünü güldürür....

dünürüm bugün kimsecikler yok...kız ne soğudu havalar sanki ortalıkta kar yağmış soğuğu var....sen nasılsın..ne zaman ipeğin duası..
gelirler birazdan herhalde...evet canım soğudu havalar dün haberlerde gördüm boluda kar yağmış o yüzden bu kadar soğuk..ben bugün çok iyi sayılmam dünür ya ,sağ kasığımda (bazen oluyo öyle) senin geçen gün anlattığın gibi şişlik hissi var otruruken kalkarken çok acıyo...tam o bölgede yumurta büyüklüğünde bişeyler oynuyo sanki .Dr a gitsem biliyorum herzamnki gibi bişeyin yok diyip eve gönderecekler :umursamaz:
ipeğin duasını sela ile ezan arasında okumuyacakmıydık :uhm:

Son düzenleme:
dünürüm bu arada benim kırmızılar geldi..5 gün geçmişti nasıl sevinmiştim test yapacaktım...bu testleride ypmak nasip olmuyor...rabbimden dileğim kimseyi yavrusuz koymasın....
hadiyaaa geçmişti demek gününn .zamanı değilmiş dünür ne yapalım sabretmeye,beklemeye devam edecez

günaydın kanki hayırlı cumalar...nasılsın bugünn heycan dorukta dimi :hulya:

Son düzenleme:
ayyyy canım kafamı kaldı bende...tamam...inşallah bu sabırlarımızın mükafatını alacağız...

dün akşam eve geldik kocişle bir konu geçti o demekki anlamış günümün geçtiğini..bende hastalandığımı söyleyince...demesinmi bana bende diyordum bayrama kadar netleşirdi bayramda süpriz yapardık herkese diye...bayramda memlekete gideceğiz kısmet olursa...onun o sözleride içimi parçaladı saten canım acıyordu bir de o öyle söyleyince inanıyorumki ben üzüleyim diye söylemedi...demkki kocişimin öyle bir hayali varmış.....

RAABBİM SENİN KAPINA HUZURUNA GELDİM ELLERİMİ SANA AÇTIM ...SEN KAPINDAN MAKMINDAN ELLERİMİ BOŞA ÇEVİRME....TÜM KULLARININ...İİMİZDEKİ HASRETİMİZİ DİNDİR...HAYIRLI MURADLARIMIZI VER...BİZLERİN YUVALARINIDA ŞENLEDİRRR...EŞLERİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VERMEYİ BİZE NASİP ET...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ağlamaaaa lütfennn geçecek bu günlerimizde, elbet o günleride görecez eşlerimize verecez o müjdeli haberlerii .yeterki RABBİM sağlık ve huzuru eksik etmesin olmayacak hiç bişey yoktur hade dağıtalım konuyu ben kötü oluyorumm :çok üzgünüm:

amiiin amin :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kızlar sanki kşam olmuş gibi bir hava var...karanlık...içimde karanlık...offffffff offfffff ...

Kızlar sanki kşam olmuş gibi bir hava var...karanlık...içimde karanlık...offffffff offfffff ...
burda hava güneşli ama yinede serin .içindeki karanlığa ışık doğsun , karamsar olma lütfen

çok heyecanlıyım canım ne yapacağımı şaşırdım hiç birşeye kendimi veremiyorum
haklısın biz bile bu kadar heyecan yapıyorsak seni düşünemiyorum bile..yarın bu saatelerde hepimiz seni burda bekliyo olacaz inşallah hastaneden mutlukluk içinde çıkarsnız eşinle canım ,bunu bütün kalbimle istiyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sesiz takipçimizde burdaymış
tarfil merhaba hayırlı cumalar

Son düzenleme:
inşalah ipeğim burası bayram yerine döner..inşallah ben çıkana kadar haber verirsin ..yarın öğlen kuran var..amcam yerine gitmeden burada okutmak istiyor....senden güzel haberi alır giderim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…