Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipek yani petekleri yaksam diye düşünüyorum..çok üşüyorum...moralim bozuk kırmızılar geldi...hava soğuk...kapkaranlık....şimdik bir yavrum olsa koynuma alsam sarılsam..o mis kokusunu içime çeksem...daha hiç birşeycik olmaz..üşümem ileeeeee..

istersen dünürüm git bir doktora. adet günün yakınmı..ne zaman olacaksın belki ona bağlı bir ağrıdır...

moralini bozarak eline ne geçiyo dünür yapma kendine bunu böyle şeyler düşünerek daha fazla üzme kendini sitersen bizde üzülüyoruz sen böyle söyleyince olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
inşallah bulut sonuu alına kızlardan birine telefonla haber veririm
onlar size söyler benim eve gelmemi beklemezsiniz

istersen dünürüm git bir doktora. adet günün yakınmı..ne zaman olacaksın belki ona bağlı bir ağrıdır...
yok dünür daha ortasındayım bugün 15. günüm.daha önceleride bu benzer ağrılar oluyordu gidiyordum Dr a ama bişeyin yok diyip eve gönderiyorlar ..bilmiyorumki aslında hep bu durumda acile gittim ultrasona vermediler hiç alltan muayne oluyordum böylede nasıl belli oluyorsa benneyaptımki

bulut bende petekleri açsam mı diye düşünüyorum soğuk gerçekten
kankim üşüttünmü acaba neden bu kadar ağrıdı

asla sizleri üzmek istemem...sizleri üzersem kimlerle konuşacam kimler anlayacak beni...birde orda oturuyorum kadının bir anesi..dizime elini vurdu..ne yaptım..yinemi düştü..oldumu çocuğun...inanınki o milletin içinde nasıl zoruma gitti..

evet yumurtlama döneminde olabilirsin..için rahat etmiyorsa git bir kadın doğumcuya...hem yumurtlama dönemindeysen ultrasonda çıkar..ihml etme...

ee ortasındayan blki yumurtlama dönemidir
olabilir ,yumurtam çok büyüdüğü içinmi bu kadar ağrı yapıyo acaba CADIARZU
ahh bu çevredeki düşüncesiz insanlar yokmu ne kadar bazı şeyleri üstelemyi severler saanki duymamış bilmiyormuş gibi ne olduğunu soruyoo bide

sakın ipeğin sen şuan elinin altındakileri giyin...işle güçle uğrşma...yada eşine tarif et o yapsın...hiç kendinde değişiklik hissediyormusun..bu arada adet tarihin kaçıydı senin....

kızlar pc i açık azcık birşeyler yiyeyim...dün akşamdan buyana bir şey yemedim..gelirim biraz sonra...

bilmiyorum ki bulut değişiklik varmı yokmu günde 3 tane iğne oluyorum
kolumda bi bant var onlarda yapıyo olabilir onun için değişiklik aramıyorum kendimde
eşim sabah bazanın altından kazakların durduğu hurçları çıkardı kendine kazak aldı
ama yerleştirmeyi benim yapmam lazım şimdi ellemem duruyolar kenarda sonra yavaş yavaş yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…