moralini bozarak eline ne geçiyo dünür yapma kendine bunu böyle şeyler düşünerek daha fazla üzme kendini sitersen bizde üzülüyoruz sen böyle söyleyince olumunekankayizsmileipek yani petekleri yaksam diye düşünüyorum..çok üşüyorum...moralim bozuk kırmızılar geldi...hava soğuk...kapkaranlık....şimdik bir yavrum olsa koynuma alsam sarılsam..o mis kokusunu içime çeksem...daha hiç birşeycik olmaz..üşümem ileeeeee..
yok dünür daha ortasındayım bugün 15. günüm.daha önceleride bu benzer ağrılar oluyordu gidiyordum Dr a ama bişeyin yok diyip eve gönderiyorlar ..bilmiyorumki aslında hep bu durumda acile gittim ultrasona vermediler hiç alltan muayne oluyordum böylede nasıl belli oluyorsa benneyaptımkiistersen dünürüm git bir doktora. adet günün yakınmı..ne zaman olacaksın belki ona bağlı bir ağrıdır...
heyecanla telefonunu bekliyecem kanki eyvahedigeldismileinşallah bulut sonuu alına kızlardan birine telefonla haber veririm
onlar size söyler benim eve gelmemi beklemezsiniz
bilmiyorum kanki sıkı sıkı giyiniyorum halbuki,ayağımda patiklerde var boshayallersmilebulut bende petekleri açsam mı diye düşünüyorum soğuk gerçekten
kankim üşüttünmü acaba neden bu kadar ağrıdı
olabilir ,yumurtam çok büyüdüğü içinmi bu kadar ağrı yapıyo acaba CADIARZUee ortasındayan blki yumurtlama dönemidir
ahh bu çevredeki düşüncesiz insanlar yokmu ne kadar bazı şeyleri üstelemyi severler saanki duymamış bilmiyormuş gibi ne olduğunu soruyoo bideasla sizleri üzmek istemem...sizleri üzersem kimlerle konuşacam kimler anlayacak beni...birde orda oturuyorum kadının bir anesi..dizime elini vurdu..ne yaptım..yinemi düştü..oldumu çocuğun...inanınki o milletin içinde nasıl zoruma gitti..
sen dokunma eşine söyle o çıkarsınnof kızla ya kazakları çıkarmak lazım ne zaman yapıcam ben o işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?