olsun canım boşver zaten pek gelenin gidenin yok kim görecekkti varsın dağınık kalsın olumunekankayizsmilebıraktım kanki hurçların içinden alır alır giyeriz pasaklı karılar gibi kaydirigubbakcemile3
tamam canım al abdestini gelooo sela vakti gelmiş yavaş yavaş abdest alıp okumaya başlamak lazım
kanki işleri vardır belki ben abdest alıp geleyim okuruz
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ İPEK E KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ İPEK E KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amiiiiiin .......allahım bana dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlarımdan iki cihanda da
razı ol hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle evlerinde hayırlı sağlıklı bereketli güzel günler nasip eyle her iki alemde de gönüllerinin muradını nasip eyle ya rabbim
tüm yüreğimle kalbimle amin diyorum...inşallah arkadaşım rabbim bu bekleyişini ümitlerini bebeğinin müjdesiyle sevindirir....inşallah bebeğine olan hasretin biran önce diner....
canım ya çok kötü oldum başınız saolsunn mekanı cennet olsunKızlar çarşamba günü yengemi kaybettik...aniden bir ölüm oldu...daha 43 yaşındaydı kendisi...çarşamba sabahı annemlere gittim erkenden daha saat 8 dahi olmamıştı..içeri girdim birazcık durdum yengemin abisi...anneme yenge derdi...yengeeeeee ablamı kaybettik diye bir bağırmış telefonda....bunlar bilecikte oturuyorlardı...yengemin ayağanda bir yara çıkmış o tedavisi için kardeşlerinin yanındaydı 15 gündür...eşide amcamda yoktu ölürken yanında 25 senelik yol arkadaşı ölürken...akşam herkesle konuşmuş iyiymiş..ve sabah kalkıyorlarki yengem cansız bir şekilde yatıyor..şeker vardı bunda önce şeker komasına girdi sanmışlar biz oraya gidince doktorlar uğraşıyordu... Malesefki yengem çoktan ölmüş...sesizce....
Kızlar işin acı yanından biriside bunlarında çocuğu yoktu ..olmadı....yanii o gün annem diye ağlıyacak bir yavrusu yoktu başında..tabiki kardeşleri bizler ne kadar acısakta oan bir yavrusunun acıması kadar olamazdı...rabbimin takdiri...
BİRDE KIZLAR YENGEMİN YENGESİ YENGEMİN BAŞ UCUNDA YVRUSUZ YAVRUN MURADSIZ YAVRUM BU DÜNYADA MURAINA KAVUŞAMADIN YAVRUM DEMESİ..İÇİMİ PARÇLADI...
RABBİM BİZ KULLARINI EVLATSIZ KOYMA BİZLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VER DİYE DUA ETTİM KURANLAR OKUNURKEN ORADA..
Rabbim sen yengeme rahmet eyle..meknını cennet kabrini pirnur eyle...aminnnnnnnnnn
biz evlat isteyen kullarınada hayırlı sağlıklı evlatlar ver....aminnnnnnnnnnn
canım geçmiş olsun quzum sıcak tut kendinigelirler birazdan herhalde...evet canım soğudu havalar dün haberlerde gördüm boluda kar yağmış o yüzden bu kadar soğuk..ben bugün çok iyi sayılmam dünür ya ,sağ kasığımda (bazen oluyo öyle) senin geçen gün anlattığın gibi şişlik hissi var otruruken kalkarken çok acıyo...tam o bölgede yumurta büyüklüğünde bişeyler oynuyo sanki .Dr a gitsem biliyorum herzamnki gibi bişeyin yok diyip eve gönderecekler :umursamaz:
ipeğin duasını sela ile ezan arasında okumuyacakmıydık :uhm:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnayyyy canım kafamı kaldı bende...tamam...inşallah bu sabırlarımızın mükafatını alacağız...
dün akşam eve geldik kocişle bir konu geçti o demekki anlamış günümün geçtiğini..bende hastalandığımı söyleyince...demesinmi bana bende diyordum bayrama kadar netleşirdi bayramda süpriz yapardık herkese diye...bayramda memlekete gideceğiz kısmet olursa...onun o sözleride içimi parçaladı saten canım acıyordu bir de o öyle söyleyince inanıyorumki ben üzüleyim diye söylemedi...demkki kocişimin öyle bir hayali varmış.....
RAABBİM SENİN KAPINA HUZURUNA GELDİM ELLERİMİ SANA AÇTIM ...SEN KAPINDAN MAKMINDAN ELLERİMİ BOŞA ÇEVİRME....TÜM KULLARININ...İİMİZDEKİ HASRETİMİZİ DİNDİR...HAYIRLI MURADLARIMIZI VER...BİZLERİN YUVALARINIDA ŞENLEDİRRR...EŞLERİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VERMEYİ BİZE NASİP ET...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
aplamm inşalahh halaylar çekecez walla bende acayip heyecanlıyımçok heyecanlıyım canım ne yapacağımı şaşırdım hiç birşeye kendimi veremiyorum
ben çıkardım bileeeeeee giymeye bile başaldımmof kızla ya kazakları çıkarmak lazım ne zaman yapıcam ben o işi
hani geldimm kızlar ya uyuyakalmışım soğuktannnn mayışmışımmdiğer kızlar nerde yaa..dua okuyacaktık güya guclubacismile
YA RABBİ
bütünn yüreğime bütün kalbimle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnALLAHIM bugünün yüzü suyu hürmetine bu okunan ezanların hürmetine arkadaşım ipeğin dileğini kabul et muradını ver YA RRABİM ,onu yarın dünyanın en güzel haberiyle taçlandır RABBİM,ipek arkadaşıma hayırlı evlatlar nasip et Allahım ..sana açtığımız ellerimizi boş çevirme YA RABBİM
AMİNN AMİN AMİNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnamiiiiiin .......allahım bana dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlarımdan iki cihanda da
razı ol hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle evlerinde hayırlı sağlıklı bereketli güzel günler nasip eyle her iki alemde de gönüllerinin muradını nasip eyle ya rabbim
Bende çıkayım.dinleneyim biraz . Bugün pazara gideceğimi sanmıyorum çok ağrım var çünkü
melike nasılsın bebiş nasıl uzun zamandır karşılaşamadık seninle
ooh maşallah tosunabende iyiyim canım heyecanlıyım bildiğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?