Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hanım sultanlar nasıllar acabaa ben azıcık fenayım
bugün yatak odamı değiştirdim ani hareketmi ettim nasıl olduysa sırtımın ortası beni kımıldatmıyo yerimden batıyo yani
neyse geçe---cekkkk boşverelim herkes iyimi
nurcanım nasıl oldun bebim ağrın varmı hala
minnak nerelerde ya gelip gitmesi bir oluyo
ipemin haberi saat kaçta
yarın erken uyancam inşallah ipek için
BANA BAKIN BENSİZ HALAY ÇEKERSENİZ HEPİNİZE KÜSERİMMM
KESERSİZ BENİ UZUN UZUN ÇALDIR HABERİ ALINCA
ÖLÜMÜ GÖR ARAMAZSAN EĞERRRRRR
kızlar müsadenizle ben kaçayım daha dün akşam yapılmyan maçımız var bu akşam hiç halimde yok ama neyse
öperim herkesii allaha emanet olun hayırlı haberle buluşmak dileğiyle şekerlerrropuyorumnanaktan

evet nurcanım ağrın varmış geçtimi ne durumdasın

sunay soğan kürü rahimi temizlemek için içiliyo canım

tuğbiş beline viks sür iyi gelir ağır bişey ladırdığın için olmuştur.Sana iyi skorlar kaydirigubbakcemile3

ilahime tuğba DEMEK KESERSİZZZZZZkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Dur tubiş şu listeyi yapalım öyle çık maibref yani büyük melike için kaç tane ayetel kürsi yazayım...

Kızlar herkes kaç tane ayetel kürsi okumak istiyor...listeyi yapacağım...herkes yazsın ...

Canım cumadan cumaya duası bugün ipeğn di yapıldı...toplam 313 tane kaç tane okumak istersen...

Canım cumadan cumaya duası bugün ipeğn di yapıldı...toplam 313 tane kaç tane okumak istersen...

50 aldım
leydime okunacaksa 50 de ona yaz di hadi herifin kuşu düşecek yaaa kaçtım bennnsırnaşık şey

ben 30 tane alayım canım az kişi okursa daha da alırım sorun değil maksat kalabalık okumak

herkese selam kızlarrr nasılsınız zemuszemus canlar özledim valla opuyorumnanaktanne haberler biraz geçmişi okudum ipeğimiz melikemiss haber bekliyomuş hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirler :Saruboceq:
düğünü yaptık atlattık hayırlısıyla hiç bi sorun çıkmadı çok şükür ama annem biraz rahatsızlandı yanlızlık sendromuna girdi onunla ilgilendim ne zamandır eeee kolay değil tabiiii besle büyüt gözünün içine bak ellere ver gitsin
neyse sizler neler yaptınıs yeni haberler varmı

Maiberf (melike) arkadaşımız için ayetel kürsi listesi

1. S.tuğba 50

2. Sevda nehri 30

3. SUNAY 33

4. KEDERSİZ 50

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…