evet canım sağol tatlım yaaaa hiç sorma kben bile kendimi zor tutum zaman zaman ben bıraksam çünki biliyorunki annem daha çok bırakıcak neyse RABBİM hayırlı geçim versin artık mutlu olsunlardaSerapcımm hoşgeldin canımm demek güzel geçti eee kolay değil anne için gerçekten kız evlat vermek..
bulutçum aşağıda görünmüyosun nurcanımda gitmiş bu arada sunay hoşgeldin canım aramıza bende yumurta takibi olmuştu ama iğneyle hamile kalmıştım ama ne yazıkki kısmet olmadı
ilahiii sen adamı öldürüsün vallaaa50 aldım
leydime okunacaksa 50 de ona yaz di hadi herifin kuşu düşecek yaaa kaçtım bennnsırnaşık şey
Allah mesut bahtiyar etsin canım .annen için bir kaç ay zor olacak ama alışacak mecburherkese selam kızlarrr nasılsınız zemuszemus canlar özledim valla opuyorumnanaktanne haberler biraz geçmişi okudum ipeğimiz melikemiss haber bekliyomuş hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirler :Saruboceq:
düğünü yaptık atlattık hayırlısıyla hiç bi sorun çıkmadı çok şükür ama annem biraz rahatsızlandı yanlızlık sendromuna girdi onunla ilgilendim ne zamandır eeee kolay değil tabiiii besle büyüt gözünün içine bak ellere ver gitsin
neyse sizler neler yaptınıs yeni haberler varmı
maiberf (melike) arkadaşımız için ayetel kürsi listesi
1. S.tuğba 50
2. Sevda nehri 30
3. Sunay 33
4. Kedersiz 50
canım ben klomen kullandım bende bi işe yaramadı yani yumurtaları geliştirmedi bende iğne tedavisiyle yumurta takibiyle hamiş kaldım geçen kış yani baya oldu ikinci denememde dozu ayarlayamadı doktor yada kısmet olmadı kurban bayramından sonra yine gidicem doktora iyi bi doktor bulmam lazım değiştiricem memnun kalmadım çünki yeniden iğnelere başlıcam bakalım ALLAH kısmet edersebiraz bilgi verir misin canım?ben geçen ay başladım klomeeeen kullanıp yumurtam oluştu çatlatma iğnesi oldum ama gebelik yok.bu ay yine kullanıyorum klomen yine gideceğim doktora bakalım.sen ne zaman hamile kaldın?
hayır izlemiyorum neden sordun canımKızlar yahşi cazibeyi izliyormusunuz...
aynen canım ya kardeşim bide şehir dışında gerçi 1 saatlik yol ama yinede uzak ha deyince her istediğinde gelemez ALLAHTAN ben yakınım annemeaynen canımm bu kadar çabalıyoss bi bakmışsın büyüğmüş anne ben evlencem diyor heleki ayrı şehiree nasıl veririzz gııı bu kadar özlemden sonraaaakannehir
evet canım başka çare yok bende ilk evlendiğimde çok zor geldi gerçi ama en azından o vardı alışması kolay oldu şimdi ev boş kaldı kadın 1 haftadır doğru düzgün yemek yapamıyo yiyen yok diyeilahiii sen adamı öldürüsün vallaaa
Allah mesut bahtiyar etsin canım .annen için bir kaç ay zor olacak ama alışacak mecbur
canım bende istedim 30 tane listeye yas olurmu tatlım150 tane ayetel kürsi kaldı...okumak isteyenler yazsınlar...
offfff offff hiç inşallh canım inşallahkızlar şu kendini mecbur hissedipte o işi yapmak varya...tuğbişim seni anlıyoruz...bazıları nasıl hamile kaldığını bile anlamıyor bizler hebire kürek çek durrrrrrrr
inşallahhhhhhhhh enyakın vakitte hayırlısıyla sağlıkla o limana çıkacağızzzzzzz
kızlar kara gözüküyormuuuuuuuuuuu
iyi geceler canım kendine iyi bak görüşürüz :a015:ben çıktım kızlar çok uylum var iyigeceler yarın görüşürüzzz
amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: güzel haberler alırız topik şenlenirr yineeeeeeekızlar bende çıkıyorum hemen yatıp sabah erkenden burda olacam ipekin haberini heyecanla bekliyorum eyvahedigeldismileAllahım ne olur ipek arkadaşımzı hamiş olsun ne olur Allahımmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?