Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bulutçum aşağıda görünmüyosun nurcanımda gitmiş bu arada sunay hoşgeldin canım aramıza bende yumurta takibi olmuştu ama iğneyle hamile kalmıştım ama ne yazıkki kısmet olmadı

Son düzenleme:
Serapcımm hoşgeldin canımm demek güzel geçti eee kolay değil anne için gerçekten kız evlat vermek..

Serapcımm hoşgeldin canımm demek güzel geçti eee kolay değil anne için gerçekten kız evlat vermek..
evet canım sağol tatlım yaaaa hiç sorma kben bile kendimi zor tutum zaman zaman ben bıraksam çünki biliyorunki annem daha çok bırakıcak neyse RABBİM hayırlı geçim versin artık mutlu olsunlarda
bizlerde evlat için uğraşıyoruz bi yandan düşünüyorumda bizlerde ellere mi vericez ben veremem yavrumu yaaaa çok zor

bulutçum aşağıda görünmüyosun nurcanımda gitmiş bu arada sunay hoşgeldin canım aramıza bende yumurta takibi olmuştu ama iğneyle hamile kalmıştım ama ne yazıkki kısmet olmadı

biraz bilgi verir misin canım?ben geçen ay başladım klomeeeen kullanıp yumurtam oluştu çatlatma iğnesi oldum ama gebelik yok.bu ay yine kullanıyorum klomen yine gideceğim doktora bakalım.sen ne zaman hamile kaldın?

aynen canımm bu kadar çabalıyoss bi bakmışsın büyüğmüş anne ben evlencem diyor heleki ayrı şehiree nasıl veririzz gııı bu kadar özlemden sonraaaakannehir

50 aldım
leydime okunacaksa 50 de ona yaz di hadi herifin kuşu düşecek yaaa kaçtım bennnsırnaşık şey
ilahiii sen adamı öldürüsün vallaaa
Allah mesut bahtiyar etsin canım .annen için bir kaç ay zor olacak ama alışacak mecbur

biraz bilgi verir misin canım?ben geçen ay başladım klomeeeen kullanıp yumurtam oluştu çatlatma iğnesi oldum ama gebelik yok.bu ay yine kullanıyorum klomen yine gideceğim doktora bakalım.sen ne zaman hamile kaldın?
canım ben klomen kullandım bende bi işe yaramadı yani yumurtaları geliştirmedi bende iğne tedavisiyle yumurta takibiyle hamiş kaldım geçen kış yani baya oldu ikinci denememde dozu ayarlayamadı doktor yada kısmet olmadı kurban bayramından sonra yine gidicem doktora iyi bi doktor bulmam lazım değiştiricem memnun kalmadım çünki yeniden iğnelere başlıcam bakalım ALLAH kısmet ederse
canım sende bursadamışsın doktorun kim hangi hastaneye gidiyosun

kızlar şu kendini mecbur hissedipte o işi yapmak varya...tuğbişim seni anlıyoruz...bazıları nasıl hamile kaldığını bile anlamıyor bizler hebire kürek çek durrrrrrrr

inşallahhhhhhhhh enyakın vakitte hayırlısıyla sağlıkla o limana çıkacağızzzzzzz
kızlar kara gözüküyormuuuuuuuuuuu

aynen canımm bu kadar çabalıyoss bi bakmışsın büyüğmüş anne ben evlencem diyor heleki ayrı şehiree nasıl veririzz gııı bu kadar özlemden sonraaaakannehir
aynen canım ya kardeşim bide şehir dışında gerçi 1 saatlik yol ama yinede uzak ha deyince her istediğinde gelemez ALLAHTAN ben yakınım anneme

ilahiii sen adamı öldürüsün vallaaa

Allah mesut bahtiyar etsin canım .annen için bir kaç ay zor olacak ama alışacak mecbur
evet canım başka çare yok bende ilk evlendiğimde çok zor geldi gerçi ama en azından o vardı alışması kolay oldu şimdi ev boş kaldı kadın 1 haftadır doğru düzgün yemek yapamıyo yiyen yok diye

150 tane ayetel kürsi kaldı...okumak isteyenler yazsınlar...
canım bende istedim 30 tane listeye yas olurmu tatlım

kızlar bende çıkıyorum hemen yatıp sabah erkenden burda olacam ipekin haberini heyecanla bekliyorum eyvahedigeldismileAllahım ne olur ipek arkadaşımzı hamiş olsun ne olur Allahımmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

offfff offff hiç inşallh canım inşallah
en kızdığım bide o hiç anlamadan kalanlar bide aldırmaya uğraşırlar biz ise uğraş babam uğraş bel altına yastıklarla kaydirigubbakcemile3

ben çıktım kızlar çok uylum var iyigeceler yarın görüşürüzzz
iyi geceler canım kendine iyi bak görüşürüz :a015:

iyi geceler kızlarr ..yarın herkes burda olsunn inşallah halaylar çekecez hep beraber olumunekankayizsmile

amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: güzel haberler alırız topik şenlenirr yineeeeeee :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ben öğleden sonra öğrenecem malesef yarında iş var
sanada iyi geceler datlum tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…