canım ben klomen kullandım bende bi işe yaramadı yani yumurtaları geliştirmedi bende iğne tedavisiyle yumurta takibiyle hamiş kaldım geçen kış yani baya oldu ikinci denememde dozu ayarlayamadı doktor yada kısmet olmadı kurban bayramından sonra yine gidicem doktora iyi bi doktor bulmam lazım değiştiricem memnun kalmadım çünki yeniden iğnelere başlıcam bakalım ALLAH kısmet ederse
canım sende bursadamışsın doktorun kim hangi hastaneye gidiyosun
zemuszemus :gitme:hade çawww
Maiberf (melike) arkadaşımız için ayetel kürsi listesi
1. S.tuğba 50
2. Sevda nehri 30
3. SUNAY 33
4. KEDERSİZ 50
ben zübeydeye gidiyordum necdet kırkere muynanesine ama şimdi muaynanesini kapamış diye duydum özel hastaneye gitmiş pembe mavievet bursalıyım.bursa da bahar tıp hasatanesine gidiyorum.doktorum gnül duras doyran.sen kime nereye gidiyorsun doktora
iyi geceler canım görüşürüzzzzz opuyorumnanaktankızlar bana müsade ...hepiniz rabbime emanet olun...hayırlı geceler....
ben zübeydeye gidiyordum necdet kırkere muynanesine ama şimdi muaynanesini kapamış diye duydum özel hastaneye gitmiş pembe mavi
gönül hanıma ben bir kere gittim kapalı orta yaşlıydı dimi nasıl iyi ilgileniyormu bide orda mete bey varmış önceden devlet hastanesinin başhekimliğini yapmış onuda tavsiye ettiler
yeni evlendiğimde bir kez gittim adetim düzensizdi vede çocuk için 1 yıl bekleyelim olmassa kendiliğinden gel dedi ama ben gidemedim necdet beye gittim sonrasen niye bıraktın gönül hanımı.bana iyi geldi ya iyi davranıyo güzel konuşuyo.mete beyden haberim yok
yeni evlendiğimde bir kez gittim adetim düzensizdi vede çocuk için 1 yıl bekleyelim olmassa kendiliğinden gel dedi ama ben gidemedim necdet beye gittim sonra
güzel konuşuyor dinliyor yumurta takibi nasıl açıklamaları anlatımları falan yeterlimi
anladım canım sağol yeniden düşünebilirim belki benim için takibi iyi yapabilmesi önemli mm falan hesaplayıp doz aşımını ona göre yapması çünki geçen seferki dozunu ayarlayamadı diye olmadı yani benim için tecrübeli olması bu konuda önemlimerak ettiklerimi soruyorum zaten.oda anlatıyor.
valla şeker sen bilirsin isterseniz bu ay bu macunları deneyin hem almışsınız artık denemekte fayda var ..eşin 21 gün nasıl dayanacak onuda söyledimi aktar kaydirigubbakcemile3canım dün akşam aktardan gelen malzemeleri aldık baya bişeyler var macunlar çaylar bide yiyip yeiyemeyeceğiz şeyleri yazmış artı 20 gün perhiz vermiş 21 . gün o iş yapılacakmış.. biliyomusun 20 güne kalmadan benim dondurulmuş transferim olucak gibi ne yapsam acaba tedaviyi iptal mi etsem yawww bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?