Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet bursalıyım.bursa da bahar tıp hasatanesine gidiyorum.doktorum gnül duras doyran.sen kime nereye gidiyorsun doktora

evet bursalıyım.bursa da bahar tıp hasatanesine gidiyorum.doktorum gnül duras doyran.sen kime nereye gidiyorsun doktora
ben zübeydeye gidiyordum necdet kırkere muynanesine ama şimdi muaynanesini kapamış diye duydum özel hastaneye gitmiş pembe mavi
gönül hanıma ben bir kere gittim kapalı orta yaşlıydı dimi nasıl iyi ilgileniyormu bide orda mete bey varmış önceden devlet hastanesinin başhekimliğini yapmış onuda tavsiye ettiler

sen niye bıraktın gönül hanımı.bana iyi geldi ya iyi davranıyo güzel konuşuyo.mete beyden haberim yok

sen niye bıraktın gönül hanımı.bana iyi geldi ya iyi davranıyo güzel konuşuyo.mete beyden haberim yok
yeni evlendiğimde bir kez gittim adetim düzensizdi vede çocuk için 1 yıl bekleyelim olmassa kendiliğinden gel dedi ama ben gidemedim necdet beye gittim sonra
güzel konuşuyor dinliyor yumurta takibi nasıl açıklamaları anlatımları falan yeterlimi

merak ettiklerimi soruyorum zaten.oda anlatıyor.

merak ettiklerimi soruyorum zaten.oda anlatıyor.
anladım canım sağol yeniden düşünebilirim belki benim için takibi iyi yapabilmesi önemli mm falan hesaplayıp doz aşımını ona göre yapması çünki geçen seferki dozunu ayarlayamadı diye olmadı yani benim için tecrübeli olması bu konuda önemli
neyse bende gidiiiim artık tatlım yarın erken kalkıcam malesef artık sabahları soğuk oluyo insanın yataktan hiç çıkası gelmiyo valla :sinifsinif:
iyi geceler tatlı uykular sana canım ALLAH rahatlık versin zemuszemustanıştığımıza memnun oldum Şenizhemşerum kaydirigubbakcemile3sonra görüşürüz yine kendine iyi bak zemuszemus

aaaaaaaaaaa ditmiş bileeeeee akannehir
bende kaçar güzeller hepinise iyi uykular öptüüümmmm opuyorumnanaktan

günaydınlarrrrrrrrrrrr günaydınlarrrrrrrrrrr günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

hepinize hayırlı günler diliyorum........... opuyorumnanaktan

canım dün akşam aktardan gelen malzemeleri aldık baya bişeyler var macunlar çaylar bide yiyip yeiyemeyeceğiz şeyleri yazmış artı 20 gün perhiz vermiş 21 . gün o iş yapılacakmış.. biliyomusun 20 güne kalmadan benim dondurulmuş transferim olucak gibi ne yapsam acaba tedaviyi iptal mi etsem yawww bilmiyorumkismile

melike için ayetel kürsi listesi(313)

2. Sevda nehri.. 30

3. SUNAY ........33

4. KEDERSİZ ..50

5.SRP16........ 30

6.leydim84....35

kalan 135

Son düzenleme:
bu arada büyük melikeye ayetel kürsü okunuyomuş banada 35 tane yazın bacım.... okuyqabilirsem daha alırım malum ders falan çalışıyorum bide iğne oyası kursum olduğu için fazla vaktim olmuyo.... :hulya:

valla şeker sen bilirsin isterseniz bu ay bu macunları deneyin hem almışsınız artık denemekte fayda var ..eşin 21 gün nasıl dayanacak onuda söyledimi aktar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…