çok heyecanlıyım bendeedelikafadulden delikafadulden delikafaduldenhe bacım tutmadı valla ipeğimizin mutlu haberini bekliyom..... kaydirigubbakcemile2
kız bebem neden dikkat etmiyon yaaaa geçmiş olsunn viks falan sür delüüüüüüüüüüühanım sultanlar nasıllar acabaa ben azıcık fenayım
bugün yatak odamı değiştirdim ani hareketmi ettim nasıl olduysa sırtımın ortası beni kımıldatmıyo yerimden batıyo yani
neyse geçe---cekkkk boşverelim herkes iyimi
nurcanım nasıl oldun bebim ağrın varmı hala
minnak nerelerde ya gelip gitmesi bir oluyo
ipemin haberi saat kaçta
yarın erken uyancam inşallah ipek için
BANA BAKIN BENSİZ HALAY ÇEKERSENİZ HEPİNİZE KÜSERİMMM
KESERSİZ BENİ UZUN UZUN ÇALDIR HABERİ ALINCA
ÖLÜMÜ GÖR ARAMAZSAN EĞERRRRRR
kızlar müsadenizle ben kaçayım daha dün akşam yapılmyan maçımız var bu akşam hiç halimde yok ama neyse
öperim herkesii allaha emanet olun hayırlı haberle buluşmak dileğiyle şekerlerrropuyorumnanaktan
slm canım hayırlı olsunn tabi klolay değil ki quzummm ayy ben daha aklıma geldikçe sulanıyorumherkese selam kızlarrr nasılsınız zemuszemus canlar özledim valla opuyorumnanaktanne haberler biraz geçmişi okudum ipeğimiz melikemiss haber bekliyomuş hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirler :Saruboceq:
düğünü yaptık atlattık hayırlısıyla hiç bi sorun çıkmadı çok şükür ama annem biraz rahatsızlandı yanlızlık sendromuna girdi onunla ilgilendim ne zamandır eeee kolay değil tabiiii besle büyüt gözünün içine bak ellere ver gitsin
neyse sizler neler yaptınıs yeni haberler varmı
günaydınlarrrrrrrrrrrr günaydınlarrrrrrrrrrr günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinize hayırlı günler diliyorum........... opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın yasemin opuyorumnanaktan
senidemi uyku tutmadı yohsamm
hoşbuldumm datlummmmmmmm güzel aplam benimmkıslarrrrrrrrrrrrr hoşgelmişsinizzzzz benim güzel bacılarım.... olumunekankayizsmile
aplamm inşalahh işe yarar dr sorsan bii ona göre bişeyler yapsanncanım dün akşam aktardan gelen malzemeleri aldık baya bişeyler var macunlar çaylar bide yiyip yeiyemeyeceğiz şeyleri yazmış artı 20 gün perhiz vermiş 21 . gün o iş yapılacakmış.. biliyomusun 20 güne kalmadan benim dondurulmuş transferim olucak gibi ne yapsam acaba tedaviyi iptal mi etsem yawww bilmiyorumkismile
melike için ayetel kürsi listesi(313)
2. Sevda nehri.. 30
3. SUNAY ........33
4. KEDERSİZ ..50
5.SRP16........ 30
kalan 170
küçük melikem canım aşalarda talıkma bacım yukarılara çık canım seni çok özledim... olumunekankayizsmile
yazık yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3canım onu sölemedi eşimle konuştu abi zaten beni dışarı çıkardı eşimde odadan geldi ne dedi biliyomusun olan OLAN BANA OLUYOOOOO!!!!! :roflol: :roflol: :roflol:
canım onu sölemedi eşimle konuştu abi zaten beni dışarı çıkardı eşimde odadan geldi ne dedi biliyomusun olan OLAN BANA OLUYOOOOO!!!!! :roflol: :roflol: :roflol:
doğru demiş adam .öninde kocaman bir marataon varr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Bugün macunlara başlayalım dedim hem benim adetim bitiyo iyi olur falan OLMAZZZZ.!!!!!! dedi beni memnun etmeden hayatta başlamam gülme krizine girdim adamcağızın durumu içler acısı valla.. tüp bebekte alışkın oysa ama naparsın işte erkek milleti uçkurundan başka bişi düşünmüyo..... :roflol: :roflol: :roflol:
uyur yaparr kaydirigubbakcemile3benimkide korkuyorum die başlarrr uyuyunca tanımazzz uyur yapar delüüüüü
ayyyyy ipeğimiz ne zaman habe verir acep mevlam arkadaşımızın yüzünü güldürsün.... :CüvCüv:
uyur yaparr kaydirigubbakcemile3
doğru demiş adam .öninde kocaman bir marataon varr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
saat 11 ...12 gibi alırız haberiayyyyy ipeğimiz ne zaman habe verir acep mevlam arkadaşımızın yüzünü güldürsün.... :CüvCüv:
saat 11 ...12 gibi alırız haberi
kızlar dün akşam rüyamda tubişi görüyordum yanına gitmişim (erzincana)beraber bir gölete gidyoruz tubişin bir oltası var bana diyoki ben sıkıldığım zaman gelip burda balık tutuyorum dedi ..oltayı bana veriyo ama benim oltaya balık gelmiyo bir türlüü..sonra tuba denedi onun oltasına habire balıklar geliyo ama nasıl balık kocaman ..ama rüyada tubanın surtı çok asıktı pek konuşmuyordu ..morali bozuk gibiydi..rüyam böyle hayırlara çıksın inşalllah
yok bebem sorun öpmek değil datlum botumu eve getirdim die inat ediyo hayır getirmedi benden iyi mi bilecek böle dedim coştu sabah sabah ondan sonra hata yaptığının farkınavardıı gönlümü almaya çalıştı müsade etmedim beni öpmek istedi öptürmedim kapadım kapıyııgardaşım adam ne dedi yine sana ..eminim senin yine alınganlığın tutmuştur ,büyütüyorusn bence .o öpmedi madem sen öpseydin canım ..hep o öpecek değil ya:)))
ya kızlar hava çok soğuk gece sürekli yağmur yağdı yağmaya devam edecek gibi bide bizim yarın nişan varya benim kadıköye geçmem lazım eşim ben geç gelebilirim sen olmazsa otobüsle geç dedi tırsıyorum ya... eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?