evet istanbulu seler götürüyormuşş..çok geç kalmıycaksa eşini bekle bence ,beraber gidersinizya kızlar hava çok soğuk gece sürekli yağmur yağdı yağmaya devam edecek gibi bide bizim yarın nişan varya benim kadıköye geçmem lazım eşim ben geç gelebilirim sen olmazsa otobüsle geç dedi tırsıyorum ya... eyvahedigeldismile
melikecim bilmiyorum ama hamile kaldığından berimidir dikkatimi çekiyo bilmiyorum hep eşinle tartıştığını sölüyosun bence sende hamilelik psikolojısi olduğu için alınganlığın fazladır ne olur yanlış anlama banada alınma sakın azcık idare et dediğini yapıver adamın suyuna git bebem.. senin en güzel dönemlerin tadını çıkar böle eften püften şeylerle birbirinizi kırmayın olurmu bebişim.. :1ninca:
adamların huysuzluğu tutuyo bazen gardaşım üzme kendini .bak ne güzel hatasının farkına varmış senide öpecekmiş:)sen izin vermemişsinn ,akşam gelince suratını asma dahada tamammı canım erkeklerin sevmediği şeydir çünkü
kedersizim bakalım eşimden haber bekliyom o git derse otobüsle geçicem yok beni bekle derse akşam geçeriz bide babamlarda bugün geliyolar amcamlara kızkardeşimde gelicekmiş galiba canım biricik yiğenim gelicek ya ondan benim erken gitme istediğim yoksa erkenden gidip bohça hazırlamaya ne gerek var maksat 1 yaşındaki güzeler güzeli yiğenimi görmek gerisi bahaneeeeeeee sositososito
hımmm desene bütün aile fertleri toplanıyomuş git ozaman canım eşinde izin veriyomuş zaten git keyfine bakkkedersizim bakalım eşimden haber bekliyom o git derse otobüsle geçicem yok beni bekle derse akşam geçeriz bide babamlarda bugün geliyolar amcamlara kızkardeşimde gelicekmiş galiba canım biricik yiğenim gelicek ya ondan benim erken gitme istediğim yoksa erkenden gidip bohça hazırlamaya ne gerek var maksat 1 yaşındaki güzeler güzeli yiğenimi görmek gerisi bahaneeeeeeee sositososito
saol canım..evet balık kısmettir bence tubada yakında hamile kalıcak tedavi veye normal yolla ama olacak yakında inşallahkedersizim bu arada rüyan hayır olsun bacım hayırlara çevrilsin inş.. balık çok güzel kısmet falan inş tubişimizin bu tedavisi pozitif olur ve malağine kavuşur canım bunu bütün kalbimle diliyorum.....:ecrin_bebek:
tamam melikecim anladım canım boşver şimdi kocayı falan sen neler yaptın bakim oğluşun nasıl isim ne düşünüyosunuz minik melaikemmmmmm benim....
saol canım..evet balık kısmettir bence tubada yakında hamile kalıcak tedavi veye normal yolla ama olacak yakında inşallah
aplacım 2 ismi olacak 1. yunus ta 2. ne olur bilmiyorum arıyoruzz bakalım hayırlısı olsunn
evet kısmetse toplanıcaz kızkardeşimide eğer gelirse babamlala hava soğuk olduğu için cayabilir eve alırım yarında hep beraber nişana geçeriz canım yiğenimde teyzesinin evinde uyumuş olur... kızlar farkındamısın nişan aile fertleri falan umrumda değil ben yiğenimi düşünüyom durumum bu kadar vahi mi bilmiyorum..
canım çok güzel ikinciside EMRE olsun bari çok güzel olurrrrrrr :lepi:
saol canım..evet balık kısmettir bence tubada yakında hamile kalıcak tedavi veye normal yolla ama olacak yakında inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?