günaydın canlarım..cumanız mübarek olsun..rabbime açılan ellerimiz geri çevrilmesin dualarımız kabul olsun....
kızlar fark etmez ..yıldıza okuyalım...gülle beraber ..çünkü oda başladı tedaviye....birdahaki cumada bana niyetleniriz....
canım bulut daha adet olmadı...
yıldız tedavide...
o yüzden öyle düşündüm...
yıldızım merhaba canım
canım abdest almak şart değil ama alırsan daha güzel olur tabi ..bide bugün başlaman lazım cuma günü başlanıyor çünkü...canım istersen hemen 20 tane oku gerisini diğer günlere paylaşırsın ..başlamak için iki rekat namaz kılınması gerektğini etipuf arkadaşımız söylemişti ama ben netten araştırdım biraz namazdan bahsetmiyor ..sen en iyisi kalk şimdi güzel bir abdest al (şart değil ama) hemen okumaya başla canım ALLAH kabul etsin
canım İnŞallah bu sefer Özlemİnİ ÇektİĞİn bebİŞİn annecİĞİne sıkı sıkıya tutunur
tuyanedam hemen bİtİrmen Şart deĞİl canım cumaya kadar vakİt var kaÇ tane okuyacktın sen??
1000 taneyi yarına kadar nasıl bitirebilirsinkiakannehir acale etme cumaya kadar vaktimiz var :hulya:
sonrasında bulut var bide seni koyarız sende tedaviye başlıyorsun çünkü
canım sıraya göre olsun kimsenin hakkına girmek istemem inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.emeklerimizide boşa çıkartmaz bebişlerimize kavuşuruz çifter çifter ikiz patlaması yaparız:)
ama tedaviye başlıyacak olanlara öncelik hakkı var kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar bende 10 yıldır tedavi görüyorum artık çook yoruldum ama benimle aynı duyguları yaşayan sizlerle dertleşmek sanırım banada iyi gelecek bu ay tüp bebeğe başladık nasipse iğnelerimin 10. günü çok korkuyorum bazen vazgeçer gibi oluyorum arkadaşlar Allahtan isterken eksik istemeyelim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin hayırsızsa vermesin çünkü verdiğindede vermediğindede vardır bi hayır dilerim dualarımız kabul olur
Kızlar ben nevom için şuan 83 lere geldim bile kaydirigubbakcemile2 ezberlesem çok daha iyi olcaka başka şeylerle uğraşırkende okurum ezbere çünkü..neyse okudukça ezberlicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?