- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
hoşgeldin canım :1hug:tedavin hayırlı olsun 10 yıldızr özlemini çektiğin bebişin bu sefer sana tutunur inşallah bak hepimizi burda birbirimize dualar ediyoruz senin içinde hemen başlarız tefriciye ye ..ALLAH hayırlısını nasip etsin hepimize :Saruboceq:slm arkadaşlar bende 10 yıldır tedavi görüyorum artık çook yoruldum ama benimle aynı duyguları yaşayan sizlerle dertleşmek sanırım banada iyi gelecek bu ay tüp bebeğe başladık nasipse iğnelerimin 10. günü çok korkuyorum bazen vazgeçer gibi oluyorum arkadaşlar Allahtan isterken eksik istemeyelim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin hayırsızsa vermesin çünkü verdiğindede vermediğindede vardır bi hayır dilerim dualarımız kabul olur
bende ezberlemedim daha ben biraz zor ezberlerim kaydirigubbakcemile3Kızlar ben nevom için şuan 83 lere geldim bile kaydirigubbakcemile2 ezberlesem çok daha iyi olcaka başka şeylerle uğraşırkende okurum ezbere çünkü..neyse okudukça ezberlicez artık
haydaaaa ne oldu neden evliliğininizi bitiyorsunuz yoksa bu klasik sana bebiş veremiyorum hikayelerimi eğer öyleyse bizim gibi bebek hasreti çeken bir sürü çiftte böyle ayrılamanın eşiğine geldi buna bende dahilimboshayallersmile ama evlilik bebekten ibarettir diye bir kaide yokki eğerki eşlerimizi seviyorsak çocuksuzda hayat çok güzel aklını başına topla ve eşine ben böylede mutluyum de eğer sorun buysa tabi bilmiyorumkismilegunaydin kizlar sizlerden cok ozur diliyorum bben 100 tane okuyamiycam
cunku ben cok kotu bir durumdayim
evliligim bitiyor
sizlerden ozurdilerim
GÜNAYDINN
gunaydin kizlar sizlerden cok ozur diliyorum bben 100 tane okuyamiycam
evliligim bitiyor
sizlerden ozurdilerim
evet nurcanım bugünde çalışıyorum.. bizde sadece pazar tatil... bu arada evlilik çizelgen süper olmuş...
günaydın canımkızlar günaydın...gününüz aydın...bol bereketli hayırlı geçsin...
valla dünür senin kızla benim oğlan hiç bırakmıyorlar birbirlerini leyla ile mecnun aşkı gibiler...
ügünaydın sisim sendemi bugün çalışıyorsun ALLAH kolaylıklar versin sana ve esrama
sisi canım günaydın..ooooooooo yavaş yavaş bizim kızlar toplanmaya başladılar....
[4444 salavat-ı tefriciyye listesi
nevo için
kedersiz....500
ipek..........500
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944
yıldız için
nevo.........................500
kedersiz....................500
ipek..........................500
selin.........................200
u.kaybetme..............
jollita.........................300
bulut........................
sevdanehri.................300
tuyaneda...................1000
yıldız.........................300
kızlar sizden bir şey rica edeceğim..bir dahaki cuma bende sıra ...eğer hakkınıza girmezsem..o hafta benim içi,n yasinde okumanızı istiyorum..eğer çevrenizdede okuyan varsa okuyabilir...salavatla beraber..çok oluyorsun demeyin ne olursunuz...
canim o kadar iyisiniz ki,sevincte kalbim ucacak gibi oldu,ALLAH RAZI OLSUN,insallah dualarimizi geri cevirmez.bende arastirib basliyacm,tam olarak nasil okunur bilmiyorum.simdilik 300aliyim,sora daha da alirim insallah
evlilik çizelgem nasıl olmuş kızlar kazen bey saolsun yardım ettizemuszemus
kıss dünür benim çizelgemde bile senin oğlanla benim kız var baksana (bilerek öyle yaptım)kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar bende 10 yıldır tedavi görüyorum artık çook yoruldum ama benimle aynı duyguları yaşayan sizlerle dertleşmek sanırım banada iyi gelecek bu ay tüp bebeğe başladık nasipse iğnelerimin 10. günü çok korkuyorum bazen vazgeçer gibi oluyorum arkadaşlar Allahtan isterken eksik istemeyelim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin hayırsızsa vermesin çünkü verdiğindede vermediğindede vardır bi hayır dilerim dualarımız kabul olur
Kızlar ben nevom için şuan 83 lere geldim bile kaydirigubbakcemile2 ezberlesem çok daha iyi olcaka başka şeylerle uğraşırkende okurum ezbere çünkü..neyse okudukça ezberlicez artık
gunaydin kizlar sizlerden cok ozur diliyorum bben 100 tane okuyamiycam
evliligim bitiyor
sizlerden ozurdilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?