Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gunaydin kizlar sizlerden cok ozur diliyorum bben 100 tane okuyamiycam
cunku ben cok kotu bir durumdayim
evliligim bitiyor
sizlerden ozurdilerim

hoşgeldin canım :1hug:tedavin hayırlı olsun 10 yıldızr özlemini çektiğin bebişin bu sefer sana tutunur inşallah bak hepimizi burda birbirimize dualar ediyoruz senin içinde hemen başlarız tefriciye ye ..ALLAH hayırlısını nasip etsin hepimize :Saruboceq:
Kızlar ben nevom için şuan 83 lere geldim bile kaydirigubbakcemile2 ezberlesem çok daha iyi olcaka başka şeylerle uğraşırkende okurum ezbere çünkü..neyse okudukça ezberlicez artık
bende ezberlemedim daha ben biraz zor ezberlerim kaydirigubbakcemile3
ne yaptın pcye kaydettinmi tefriciyeyi ??ben nevoya 50 ,yıldızada 150 okudum önce yıldızın 500 ünü tamamlıyayım sonra nevom için okuyacam farketmiyor nasıl olsa cumaya kadar ikisinide bitirmemiz lazım
evliligim bitiyor
sizlerden ozurdilerim
haydaaaa ne oldu neden evliliğininizi bitiyorsunuz yoksa bu klasik sana bebiş veremiyorum hikayelerimi eğer öyleyse bizim gibi bebek hasreti çeken bir sürü çiftte böyle ayrılamanın eşiğine geldi buna bende dahilimboshayallersmile ama evlilik bebekten ibarettir diye bir kaide yokki eğerki eşlerimizi seviyorsak çocuksuzda hayat çok güzel aklını başına topla ve eşine ben böylede mutluyum de eğer sorun buysa tabi bilmiyorumkismile

evliligim bitiyor
sizlerden ozurdilerim

canım benim hayırdır neden ayrılıyorsunuz... ya belkide anlık sinir anıdır olurmu böyle düne kadar bebek planı yaparken bugün hemen ayrılıyoruz demek..

evet nurcanım bugünde çalışıyorum.. bizde sadece pazar tatil... bu arada evlilik çizelgen süper olmuş...

evet nurcanım bugünde çalışıyorum.. bizde sadece pazar tatil... bu arada evlilik çizelgen süper olmuş...

senin için kimbilir ne kadar zor oluyordur hem hamilesin hem onun rahatsızlığı çok zor ALLAH kolaylıklar versin sana canım benim
teşekkür ederim canım sizde yapsanız çok güzel olur

kızlar günaydın...gününüz aydın...bol bereketli hayırlı geçsin...

valla dünür senin kızla benim oğlan hiç bırakmıyorlar birbirlerini leyla ile mecnun aşkı gibiler...

kızlar günaydın...gününüz aydın...bol bereketli hayırlı geçsin...

valla dünür senin kızla benim oğlan hiç bırakmıyorlar birbirlerini leyla ile mecnun aşkı gibiler...
günaydın canım
kız bizimkilerin aşkı dopikten dopiğe konuşalacak :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın sisim sendemi bugün çalışıyorsun ALLAH kolaylıklar versin sana ve esrama

her kese gunaydin,nasilsiniz guzel anne adaylari?benimcin ve nevom icin dua eden her kesin agzina saglik,ALLAH HEPINIZI sevindirsin,insallah ben de sizincin okurum,ama her an dualarimdasiniz.YARABBIM sana acilan ellerimizi geri cevirme nolur,bize saglikli,hayirli,ugurlu evlatlar nasip et .bizim gibi aci ceken ,hayirli bebeyi olmasini isteyen her kesi sevindir.yuzumuzu guldur,acimizi dindir .

olur tatlım okurum inşallah haftaya kurslar taaaaaattillllllllllll oleyyyyyy

canim o kadar iyisiniz ki,sevincte kalbim ucacak gibi oldu,ALLAH RAZI OLSUN,insallah dualarimizi geri cevirmez.bende arastirib basliyacm,tam olarak nasil okunur bilmiyorum.simdilik 300aliyim,sora daha da alirim insallah

ah ah uçmasın kalbini tut bitanem. kalbin sana lazım bebişlerine sevgi dağıtacak daha...
yukarıya listeye 300 ekledim...

evlilik çizelgem nasıl olmuş kızlar kazen bey saolsun yardım ettizemuszemus

kıss dünür benim çizelgemde bile senin oğlanla benim kız var baksana (bilerek öyle yaptım)kaydirigubbakcemile3

süpeeeer olmuş valla....yakında altta kaç haftalık olduğu yazacak İNŞALLLLAAAAAAAAAH

canım öncelikle hoşgeldin...
senelerdir aynen dediğin gibi dua ediyoruz tatlım...benimde 8 sene oldu hep hayırlısını istedik. Rabbim yar ve yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın...

Kızlar ben nevom için şuan 83 lere geldim bile kaydirigubbakcemile2 ezberlesem çok daha iyi olcaka başka şeylerle uğraşırkende okurum ezbere çünkü..neyse okudukça ezberlicez artık

Allah muradını tez zamanda versin sevdammm...ben bu duayı farkında olmadan ezberlemişim. o yüzden otobüste, boş vakitlerimde hep okuyabiliyorum. siz de bi bakmışsınız ki ezberlemişsiniz...

evliligim bitiyor
sizlerden ozurdilerim

senin canın sağolsun güzel arkadaşım...neden bitiyo ki noldu şimdi...yapmayın lütfen eğer çok büyük bişey değilse, biraz zaman tanıyın birbirinize lütfen...inşallah her şey yoluna girer..sana istihare yapacaktım abdest alınca.yine de özeline atıcam canım üzülme...

günaydın arkadşlarım hepinize
etipuf sisi kolay gelsinnn....

[4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500
ipek..........500
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944

yıldız için
nevo.........................500
kedersiz....................500
ipek...........................500
selin..........................200
jollita.........................300
bulut........................
sevdanehri.................300
tuyaneda...................1000
yıldız.........................300

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…