slm kızlar nasılsınız dikiş kursuna başladım şimdi geldim yemek yapıcam ipeğime gözün aydın demek için girdim rabbim hayırlısıyla sonunu getirsin inşallah akşam öğrendim çok sevindim sonra içim burkuldu eşim ne o kıskandınmı diyor yok yok dedim hiç kıskanırmıyım o 6 senedir bunun için uğraşıyo sadece keşke benimkiside tutsaydı dedim inan eşimde çok sevindi malum bizi sadece bizler anlıyoruz
evet ipeğim çok çektim insülinden iğne olmaktan morarmıştım ağladığım günleri bilerim
canım yüce rabbim tez zamanda kucağına hayırlı bir evlat versin
malesef aplam elimde değil kii:roflol: kaydirigubbakcemile3 doğruu wallaaa bide haberlere acaip tepki veriyoduuu spiker konuştukça coşuyodu bizimkisi şimdi yine aynııı haberlere bakıyo yaaaaa müzik çıktımı oynuyoookaydirigubbakcemile3
melikecim doktor kızar ama insanın elinde olmuyoooki
sırtüstü yat belki tekmeler benimki bazen onada kızardı
aminn canımm inşalahh en kıza zamanda gelir meleğinndemek aynı zmanda hamile kalmışız ama bana kısmet olmadı rabbim sana sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım
sağolasın hatice inşallah en kısa zamanda kucağın bir değil iki bebişle dolsun canım
amin canım inşallah bekleyen herkese nasip etsin rabbim ....
canım dikiş kursu hayırlı olsun allahım tez zamanda kollarına versin bebişleri:Saruboceq:
amin canım inşallah bekleyen herkese nasip etsin rabbim ....
inşalllah rabbim bu imtihanla düşmanımı bile imtihan etmesin
melike ben tedavilerden önce diyetisyene gitmiştim insülin direncinden dolayı
bana neler yediğimi sorduğunda dediki ipek hanım siz zaten normal bir insanın yemesi gerektiği gibi
yiyosunuz ama meyvede sorun var demişti yediğiniz meyve miktarını ayarlayamadığınız için
diyet yapsanız da kilo veremiyosunuz demişti ve porsiyon şeklinde yemeye başlayınca kilo vermiştim
tabi bir kilo kirazı bir kerede yersen kilo veremezsin kaydirigubbakcemile3 dimi
ağol canım işte başladım evde oturmak hiç iyi gelmiyo biraz kafa dağıtmak istedim ipeğin imtihanı bitti inşallah bizde arkasından geliriz
yaniii aplaa miktarını ayarlayamıyorum galibaa ama dikkat edecem artıkkk meyveyede
neyse canlarım yemek yapıcam hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
günde dört veya beş porsiyonu geçmeyecek şekilde yersen fazla olmaz canım
dur bizim mesaide az kalmış saat 4 olmuş
evet 1 saat kaldı canım eve gidince yat dinlen bide ani hareketten kaçın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?