Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

etipuf canım sana tekrar kolay gelsin eşim evde ben çıkıyorum
kazen bey sana da yardım etsin hadiii yap şu takvimi....

nevbaharcım bugün bura sessiz yine... ipek sevda ve sisi tatiller şimdi...diğer arkadaşlarında sanırım işi var... kedersizde bir kahvaltı yapıp geliyorum dedi... ama gidiş o gidiş... kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar bende sizler gibiydim heray hüsran ve üzüntü 6cı seneme giriyorum artık evlendiğimden beri tedavi görüyordum tüplerim tıkalıydı kisler vardı çok şeyler yaşadım o iğnerin artık sayısını unuttum aşılamada yaptırdım malesef oda olmadı
şuan okadar çok mutluyumki artık bitti dediğim zaman meleğim geldi ve hiç tedavi görmedim ilaçsız
eşime doğum günü hediyesi geldi 6 haftalık hamileyim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Arkadaşlar allah hepinize nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu

meraba kızlar :asigim: herkeze selamlar bende tefriciye çekmek istiyorum nasıl başlamam gerek yani başlarken sadece niyet mi etmeliyim birde faydasını gören varmı :uhm:

tebrik ederim seni arkadaşım vereliniortakinşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın rabbim kokusunu duymayı nasip etsin opuyorumnanaktan darısı başımıza

çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayoda nasip etsin inşallah...

canım tebrikler Rabbim sağlıcakla kucağına da almak nasip etsin.Bak 6 yıl herşeyi denedin olmayınca olmadı ama zamanı gelince nasılda kendisi geliyor öyle değil mi canım.Rabbim bize de en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu ne güzell en değerli hediyeyi vermişsin ona doğum gününde :lepi:

Arkadaşlar allah hepinize buduyguyu tttırsın arkadaşlar yanlış anlamayın sizede umut olsun diye yazdım buraya çüünki bana burda çocuğu yıllardır olmamış arkadaşlar hep umutolmuştu nekadar tükenmiş olsamda hep biryerde kalbimde birgün anne olabirim diyordum allah yaşattı allahım sizede yaştsın en kısa zaman da inşallah

gözün aydın canım tebrik ederim allahım sağlıcaklı kucağınada almayı nasip etsin

inşallah canım herşeyden önce allahın izniyle

kızlar topige yeni katıldım ben de 2 senelik evliyim yaklaşık 1 seneyi aşkındır bebek istiyoruz ama işte olmuyo 1 kez aşılama oldum ama kısmet olmadı eşimin morfolojisi 3doktor sorun olmaz dedi bendede sorun yok ama işte

hoşgeldin canım opuyorumnanaktanhiç moralini bozma zamana bırak bitkisel kürleri denedin mi belki faydası olur

canim tebrik ederim,RABBIM kucaginada almayi nasip eder hayirlisiyla.insallah biz de o guzel duygulari tadariz.

umudunu kaybetme seni merak ettim,insallah her sey yolundadir,sorunun ne oldugunu bilmiyorum,eger bebek yuzundense canim yapma nolur,hayatta en onemli saglik,huzur ve mutlulugunuzdur esinle,bebek te bunlar olunca zaten gelir ALLAHIN izniyle.kendini yipratma ,zamana burak,zaman en guzel ilactir.

nevem canim nasilsin?nasil gidiyo tefriciye?ben de yavas -yavas ireliliyorum,yarin daha cok okumayi dusunuyorum insallah.

canım hiç canını sıkma benim eşiminde morfoloji 0 çıkmıştı dr imkansz normal yolla demişti.3-4 ay kadar çinko vitamin kullandı sonrada tedaviyi bıraktık ...3 ay sonrada doğal yoldan hamile kaldım allahım sana da nasip etsin tez zamanda ama inan ve hiç canını sıkma

bu arada tedavi nasil gidiyo?
benimki simdilik yolunda,sali yumurtlama takibine gidicem.esime de ceviz,polen,... ne elime geciyorsa yediriyorum,insallah bu ay yuzumuz guler ALLAHIN izniyle.

nevbaharcım bugün bura sessiz yine... ipek sevda ve sisi tatiller şimdi...diğer arkadaşlarında sanırım işi var... kedersizde bir kahvaltı yapıp geliyorum dedi... ama gidiş o gidiş... kaydirigubbakcemile3

kedersizim gesmeye gitmiştir gesmeyeeeee...

o güzel dualarınızın ne kadar içten olduğunu göerebiliyorum çoook teşekkür ederiz arkadaşım. demek zamanı gelmiş...inşallah bizim de zamanımız gelmiştir.

meraba kızlar :asigim: herkeze selamlar bende tefriciye çekmek istiyorum nasıl başlamam gerek yani başlarken sadece niyet mi etmeliyim birde faydasını gören varmı :uhm:

hoşgeldin srp arada bi görünüp kayboluyosun...daha sık gel ki unutmayalım dualarımızda da...tefriciyeye başlarken cuma günü başlamak, 2 rekat namaz kılmak, bir daha ki cumaya kadar bitirmek efdalmiş canımmm. sayıları eksiksiz veya fazla olmazsa çok tesirli bi duaymış. benim tefriciyenin faydasını gördüğüm zamanlar oldu tabi. denemeye değer...

nasip güzelim nasip...daha yeni evlisin kafana takma dicem ama en çok kafaya takılan dönem bu zamanlar. soğan suyu yapmanı tavsiye ederim. her sağlıklı kadının bile senede 1 defa yapmasını öneriyor saraçoğlu hocamız...bide bal polen çöreoto tarçın karışımına devam edebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…