etipuf canım sana tekrar kolay gelsin eşim evde ben çıkıyorum
kazen bey sana da yardım etsin hadiii yap şu takvimi....
tebrik ederim seni arkadaşım vereliniortakinşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınArkadaşlar bende sizler gibiydim heray hüsran ve üzüntü 6cı seneme giriyorum artık evlendiğimden beri tedavi görüyordum tüplerim tıkalıydı kisler vardı çok şeyler yaşadım o iğnerin artık sayısını unuttum aşılamada yaptırdım malesef oda olmadı
şuan okadar çok mutluyumki artık bitti dediğim zaman meleğim geldi ve hiç tedavi görmedim ilaçsız
eşime doğum günü hediyesi geldi 6 haftalık hamileyim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Arkadaşlar allah hepinize nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu
Arkadaşlar bende sizler gibiydim heray hüsran ve üzüntü 6cı seneme giriyorum artık evlendiğimden beri tedavi görüyordum tüplerim tıkalıydı kisler vardı çok şeyler yaşadım o iğnerin artık sayısını unuttum aşılamada yaptırdım malesef oda olmadı
şuan okadar çok mutluyumki artık bitti dediğim zaman meleğim geldi ve hiç tedavi görmedim ilaçsız
Arkadaşlar bende sizler gibiydim heray hüsran ve üzüntü 6cı seneme giriyorum artık evlendiğimden beri tedavi görüyordum tüplerim tıkalıydı kisler vardı çok şeyler yaşadım o iğnerin artık sayısını unuttum aşılamada yaptırdım malesef oda olmadı
inşallah canım herşeyden önce allahın izniyleArkadaşlar allah hepinize buduyguyu tttırsın arkadaşlar yanlış anlamayın sizede umut olsun diye yazdım buraya çüünki bana burda çocuğu yıllardır olmamış arkadaşlar hep umutolmuştu nekadar tükenmiş olsamda hep biryerde kalbimde birgün anne olabirim diyordum allah yaşattı allahım sizede yaştsın en kısa zaman da inşallah
hoşgeldin canım opuyorumnanaktanhiç moralini bozma zamana bırak bitkisel kürleri denedin mi belki faydası olurkızlar topige yeni katıldım ben de 2 senelik evliyim yaklaşık 1 seneyi aşkındır bebek istiyoruz ama işte olmuyo 1 kez aşılama oldum ama kısmet olmadı eşimin morfolojisi 3doktor sorun olmaz dedi bendede sorun yok ama işte
Arkadaşlar allah hepinize buduyguyu tttırsın arkadaşlar yanlış anlamayın sizede umut olsun diye yazdım buraya çüünki bana burda çocuğu yıllardır olmamış arkadaşlar hep umutolmuştu nekadar tükenmiş olsamda hep biryerde kalbimde birgün anne olabirim diyordum allah yaşattı allahım sizede yaştsın en kısa zaman da inşallah
kızlar topige yeni katıldım ben de 2 senelik evliyim yaklaşık 1 seneyi aşkındır bebek istiyoruz ama işte olmuyo 1 kez aşılama oldum ama kısmet olmadı eşimin morfolojisi 3doktor sorun olmaz dedi bendede sorun yok ama işte
nevbaharcım bugün bura sessiz yine... ipek sevda ve sisi tatiller şimdi...diğer arkadaşlarında sanırım işi var... kedersizde bir kahvaltı yapıp geliyorum dedi... ama gidiş o gidiş... kaydirigubbakcemile3
meraba kızlar :asigim: herkeze selamlar bende tefriciye çekmek istiyorum nasıl başlamam gerek yani başlarken sadece niyet mi etmeliyim birde faydasını gören varmı :uhm:
kızlar topige yeni katıldım ben de 2 senelik evliyim yaklaşık 1 seneyi aşkındır bebek istiyoruz ama işte olmuyo 1 kez aşılama oldum ama kısmet olmadı eşimin morfolojisi 3doktor sorun olmaz dedi bendede sorun yok ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?